Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Velki krivac za današnje stanje je Marković,nakon njega i Suman lažov i ublehas 2013 poslje svjeskog prevestva trebali ubaciti 80 posto tih momaka zahvaliti se Terzicu,Prceu,Karacicu,Toromanovicu Itd gurati te momke u vatru danas bi imali bar nešto.Naprotiv onu su gurali Hrvaske i Srbske odpade Milasa,Malinovica Itd na to je upozoravao Veselin Vuković bass tada da treba uraditi podmlađivanje.Onda je doso bandit Suman obećao Danski rukomet za igračima od 42 godine,doveo Hercega Odpad Hrvaske da lakše nadze klub.Onda Obravan samo nastavio kod njega pozitivno sto je otjerao Prcea taj da može i danas bi igro.Nismo imali top igrače nikada ali moglo je probati dosta dobri igrača za 10 godina napravilo bi se nešto 10 igrača dobri nikad nije poziv dobilo klasa su za današnje.nebi bili neka sila bili mi možda današnja Makedonija kvalitetom ali smo sad najgori
Sve ovo nakon EP rastjerati i pustiti ovoj djeci sto igraju kvalifikacije za EP do 18 godina nek se kale. Sta moze biti gore nego sad? Velika razlika izgubimo li 10 ill 15 razlike, ali ce makar djeca za par godina steci iskustvo i biti nosioci reprezentacije. Od ovih sto su u 27-28 godini u nasoj ligi i zovu se u reprezentaciju je kriminal i apsolutno nema nikakve koristi...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa oni koji su imali kvalitet su ubačeni, nije ta generacija osvojila Svjetsko prvenstvo pa da kažeš da ih je 80 posto trebalo igrati u A selekciji poslije.Fagus501 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 12:58Velki krivac za današnje stanje je Marković,nakon njega i Suman lažov i ublehas 2013 poslje svjeskog prevestva trebali ubaciti 80 posto tih momaka zahvaliti se Terzicu,Prceu,Karacicu,Toromanovicu Itd gurati te momke u vatru danas bi imali bar nešto.Naprotiv onu su gurali Hrvaske i Srbske odpade Milasa,Malinovica Itd na to je upozoravao Veselin Vuković bass tada da treba uraditi podmlađivanje.Onda je doso bandit Suman obećao Danski rukomet za igračima od 42 godine,doveo Hercega Odpad Hrvaske da lakše nadze klub.Onda Obravan samo nastavio kod njega pozitivno sto je otjerao Prcea taj da može i danas bi igro.Nismo imali top igrače nikada ali moglo je probati dosta dobri igrača za 10 godina napravilo bi se nešto 10 igrača dobri nikad nije poziv dobilo klasa su za današnje.nebi bili neka sila bili mi možda današnja Makedonija kvalitetom ali smo sad najgori
Perić i Malinović su postali standardni reprezentativci nakon toga, Milas se malo vrtio ali se brzo izgubio. Ovo ostalo nije ni napravilo neke karijere osim Građana koji se također povremeno vrtio u reprezentaciji ali je igrao na poziciji gdje smo prilično dobro popunjeni. Marković je iz ove perspektive radio odličan posao.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ima li ko slucajno viska kartu za tekmu na EP 13.01. protiv Holandije? Znam da je davno rasprodato, ali reko da nije kome ostala jos jedna 

⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Očekujem danas bolju utakmicu protiv Rumuna, doći će neke stvari na svoje valjda.
PS: Opa, bez desnog beka danas
PS: Opa, bez desnog beka danas

Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 06 jan 2024, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
https://www.handballtv.ch/de/video/yell ... 2024-14-00
Evo ako kome treba stream.
Evo ako kome treba stream.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Sreća pa su i ovi panjevi rumuni njima se ne igra
Davidovic je rijetko glup igrac...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Užas...
Pitanje je hoćemo li i 10 golova zabiti danas.
Pitanje je hoćemo li i 10 golova zabiti danas.
Hej da su Rumuni motivisani, sad bi rezultat bio jedno 20-5... Samo 5 golova za skoro pola sata. Pa sta radite vi na treningu? Dobro hljeba imate jesti ako ovako igrate i u klubovima.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Od gledanja ove utakmice je jedino teže slušati Plochinha 

- JohnCleese
- Kontakt:
Irfan mulac Smajlagic je najveći krivac.
Odlazi još na poluvremenu
Odlazi još na poluvremenu

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
Loše, loše..
-
- Kontakt:
U ovoj utakmici sigurno necemo primiti 30+ golova, tako da postoji neki napredak u igri 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Neka ga hajde, prenosit će brat sve sportove

Btw ko je ovaj drugi lik što prenosi sa njim? On se k'o nešto i razumije u rukomet
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ne pratim bas nesto, al jel Bosna i Hercegovina najslabija reprezentacija na ovom prvenstvu? Pa ove reprezentacije od kojih lagano gubimo nisam ni znao da igraju rukomet
-
- Kontakt:
Joj bratine Mehmedcehajica sta ofula

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Mislio sam da je Gruzija najslabija, pa mi. Ali izgleda da sam debelo pogrijesio. Rasut ce nas i oni.tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 14:58Ne pratim bas nesto, al jel Bosna i Hercegovina najslabija reprezentacija na ovom prvenstvu? Pa ove reprezentacije od kojih lagano gubimo nisam ni znao da igraju rukomet
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.