Pa nedavno su ovdje najavili da ce biti zemljotres, jedino ak misle na zenljotres Husic, Mujkanovic i ova gradska raja
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ma mi ne znamo ni je li nam klub ugašen ili nije. O čemu dalje da ti pričam
Trenutno imamo 3 kluba koja su na rubu gašenja: Zvijezda, Gradina i TOŠK. Ruku na srce, osim Slobode i Stupče koji su najjači i Čelika koji ima model
Zadnja izmjena: VivaLaStella, dana/u 05 jan 2024, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
fīat iūstitia ruat cælum
vperyod, nikak nazad
vperyod, nikak nazad
Neka stranica objavila da se ne gasite.VivaLaStella je napisao/la: ↑05 jan 2024, 00:43Ma mi ne znamo ni je li nam klub ugašen ili nije. O čemu dalje da ti pričam
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ma i to je presmiješno. Pola uprave se javno oglasilo i rekli da će klub biti ugašen, a onda na random stranicama čitaš da to nije istinaConvicts je napisao/la: ↑05 jan 2024, 00:44Neka stranica objavila da se ne gasite.VivaLaStella je napisao/la: ↑05 jan 2024, 00:43Ma mi ne znamo ni je li nam klub ugašen ili nije. O čemu dalje da ti pričam
fīat iūstitia ruat cælum
vperyod, nikak nazad
vperyod, nikak nazad
Tom Cat is back 
Pa i Šumari plivaju dok je Đemage. Nakon njega se vraćaju u Međuopštinsku liguVivaLaStella je napisao/la: ↑05 jan 2024, 00:43Ma mi ne znamo ni je li nam klub ugašen ili nije. O čemu dalje da ti pričam
Trenutno imamo 3 kluba koja su na rubu gašenja: Zvijezda, Gradina i TOŠK. Ruku na srce, osim Slobode i Stupče koji su najjači i Čelika koji ima model, svi klubovi u ovoj ligi žive od danas do sutra.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
A kako nekom zabraniti da se opet kandiduje? Mozes li mi to objasniti?
A drugi par opanaka je ako ga ponovo izglasaju, a cisto sumnjam da ce.
Volim tebe, više od sebe
Jos kad na kraju njega prihvate za predsjednika
Ako ga prihvate, zar se nije moglo bez svih ovih trzavica i prepucavanja? Dosad su mogli sve rijesiti. Od igraca do priprema.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Cisto informativno, nista zlonamjerno, a i da se kakva tema pokrene, po mogucnosti normalna, al vidim ti odma o karanju..
Dize se prasina ⚫️🔴
Ovako cemo, ne ulazim mnogo na ovu temu, no kada prelistam tacno ne mogu da vjerujem. Ali, da bismo od teme napravili normalnu temu na kojoj ce se pisati o Prvoj ligi FBiH, vas kojima nije do toga molim da napravite neku temu Prepucavanja, ako vec nema, a ovu da oslobodite. Dakle, molim. Nakon ovog posta, ko se ne bude pridrzavao pravila bice odstranjen s foruma. Necemo naravno ni diskutovati o ovom postu. Hvala.
Da dodam, cernobilci, fukarestine i slicne stvari, na ovoj temi znace kartu u jednom smjeru. Vremena kada ugrabim izbrisat cu sve ovo do sada napisano. Zato mi nemojte otezavati.
- prisonbreak
- Kontakt:
Lijepi moj, pa ti propuatio najbolju temu na forumu..
predugo ovo vec traje uz sav respekt
onu dvojicu si trebo skroz obrisati da ne postoje vise..ovako ce opet imati sansu da se debilisu i hajmk jovo nanovo.
ja bih bio najsretniji da se diskutuje na profesionalan nacin, da svako iznese misljenje, novost,nesto kvalitetno, da se nesto i nauci ovdje.
a moze se nauciti samo kako psovati i glupirati se
Jahja Bajrić je novi igrač Stupčanice.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- prisonbreak
- Kontakt:
Ja jos cekam imenovanje neke famozne uprave u Slobodi, bar su to ovdje pojedinci najavljivali. Sta je bilo, gdje zapelo?
-
simonknows
- Kontakt:
Da si mene slušao znao bi da ćeš se načekatprisonbreak je napisao/la: ↑06 jan 2024, 23:09Ja jos cekam imenovanje neke famozne uprave u Slobodi, bar su to ovdje pojedinci najavljivali. Sta je bilo, gdje zapelo?
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
ide mujkara veliki povratak.
U ovim situacijama fali truhlo da kaze buducnost
U ovim situacijama fali truhlo da kaze buducnost
- prisonbreak
- Kontakt:
Ma neki zaborave sve sto se desilo i sto se desava.simonknows je napisao/la: ↑07 jan 2024, 08:03Da si mene slušao znao bi da ćeš se načekatprisonbreak je napisao/la: ↑06 jan 2024, 23:09Ja jos cekam imenovanje neke famozne uprave u Slobodi, bar su to ovdje pojedinci najavljivali. Sta je bilo, gdje zapelo?![]()
Hocel se moci izvuci PL, dolaze tuzbe, manji budzet, za licencu doprinose sve moras uplatiti? Fini para treba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.