Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
-
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Peric na desnom beku. Smajlagicu jeli te sramota?
Vala je nestvarno biti ovako loš. Odbrana je dno, a napad još gori. Tačno bih više očekivao da se mi iz ulice skupimo. Pa barem da se stegne odbrana ako nema kvaliteta naprijed. Ili naprijed da se makar igra par akcija i pokušava. Bsš strašan nekvalitet plus užasno loša procjena snage ekipe i loš rad.
Gruzija i mi smo sigurno dvije najlošije ekipe. Baš će biti zanimljivo vidjeti možemo li tu šta.
Švedska će nakucaj 20+ razlike bez problema, a i Nizozemci će napraviti 10+ iako će im to biti jedini bodovi na prvenstvu.
Gruzija i mi smo sigurno dvije najlošije ekipe. Baš će biti zanimljivo vidjeti možemo li tu šta.
Švedska će nakucaj 20+ razlike bez problema, a i Nizozemci će napraviti 10+ iako će im to biti jedini bodovi na prvenstvu.
-
- Kontakt:
Jesi siguran?19vendetta87 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 14:45U ovoj utakmici sigurno necemo primiti 30+ golova, tako da postoji neki napredak u igri![]()

Ova ekipa bi izgubila 20 razlike od one ekipe kad smo igrali sa Mađarima.
Kakva hrpa propaliteta, sramota je da ovo smece od reprezentacije ide na bilo kakvo prvenstvo.
Kakva hrpa propaliteta, sramota je da ovo smece od reprezentacije ide na bilo kakvo prvenstvo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit ćemo daleko najslabija reprezentacija na prvenstvu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bolje da sve 3 tekme na Euru izgubimo službenim rezultatom.
2020. smo bili u nenormalno teškoj grupi, 2022. isto tako uz povrede i covid, a onda sad imamo daleko najgori roster i opet ćemo završiti Euro bez boda. Opet se potajno nadam da će u Mannheimu ovo biti malo bolje i energičnije pa da se barem ne brukamo ovako.
2020. smo bili u nenormalno teškoj grupi, 2022. isto tako uz povrede i covid, a onda sad imamo daleko najgori roster i opet ćemo završiti Euro bez boda. Opet se potajno nadam da će u Mannheimu ovo biti malo bolje i energičnije pa da se barem ne brukamo ovako.
Ublaziti poraze protiv svedske i holandije, a pobjediti gruziju za cast, jbg. Ovako nam je vec godinama u sportu, pogotov u rukometu...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne kontam da se ne može barem odbrana zategnuti i da smo tu konkurentni. Šuplji smo ko sir, lagano nas svi prolaze, kontam da fali kreacije u napadu. Baš loše, ovi ljudi ko da se nikad nisu rukometom bavili, osnovne stvari ne znaju.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- EastwichTown
- Kontakt:
Ima li se šta izabrat sa proširenig spiska ???
Ma ovo su prijateljske utakmice, odbrana će sigurno biti energičnija na prvenstvu. Nismo mi puno kvalitetniji bili ni prije dvije godine pa se nismo obrukali, sumnjam da ćemo i sada.
Mene samo zabrinjava pristup, jer su u ove tri utakmice izgledali kao natjerani na teren, za to može biti više razloga, vidjet ćemo na šta ćemo ličiti za koji dan.
Za njih je možda i dobra stvar što je javnost sad digla ruke od njih, mada ukoliko odigraju pristojno protiv Švedske opet ćemo se mi vidjeti u drugoj fazi, nema kod nas sredine u očekivanjima.
Mene samo zabrinjava pristup, jer su u ove tri utakmice izgledali kao natjerani na teren, za to može biti više razloga, vidjet ćemo na šta ćemo ličiti za koji dan.
Za njih je možda i dobra stvar što je javnost sad digla ruke od njih, mada ukoliko odigraju pristojno protiv Švedske opet ćemo se mi vidjeti u drugoj fazi, nema kod nas sredine u očekivanjima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Danas ni Kosovo dobili nebi...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Rumuni za 30 minuta dali golova kao mi za 60...sta ocekivati onda protiv Svedske?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
da jos jednom napisem i da vise nedosadjujem ni vama ni meni.
iz ove ekipe sacuvati
G: B. Buric, Hadzic, Ahmetasevic
LK: Haseljic, L. Peric
LB: Panic
SB: niko
P: S. Buric, Faljic
LB: niko
LK: mozda kao 2./3. zamjenu Majstorovic
potraziti 7-8 pojacanja i eto nas na nekom srednjem nivou
ps: posto u kosarkaskoj reprezentaciji niko nista neradi od selektora i ostalih ljudi u savezu (kao i u rukometnoj) bojim se slicnog ishoda kosarkaske repke u sledecim kvalifikacijama, kad nam hrvati dodju sa jakim amerom, hezonjom, benderom, zizicem, matkovicem a mi par dana pred okupljanje budemo slusali bekira kako ipak nas amer se nije dovoljno oporavio (a eto ubijedjeni smo bili 200 % da hoce) od povrede, da nije bilo vremena za novog, da sa biberovicem se tek planira razgovor u godini "2055" i slicne stvari....
samo da kazem da nebi mi kasnije pisali, lahko je biti general nakon bitke...
neznam ko je veci neradnik, lazov, jadator, manipulator i nehljebovic dali milosevic ili bekir ili mozda i smajlagic, iako se bojim da prvo mjesto dijele milos i bekir.
iz ove ekipe sacuvati
G: B. Buric, Hadzic, Ahmetasevic
LK: Haseljic, L. Peric
LB: Panic
SB: niko
P: S. Buric, Faljic
LB: niko
LK: mozda kao 2./3. zamjenu Majstorovic
potraziti 7-8 pojacanja i eto nas na nekom srednjem nivou
ps: posto u kosarkaskoj reprezentaciji niko nista neradi od selektora i ostalih ljudi u savezu (kao i u rukometnoj) bojim se slicnog ishoda kosarkaske repke u sledecim kvalifikacijama, kad nam hrvati dodju sa jakim amerom, hezonjom, benderom, zizicem, matkovicem a mi par dana pred okupljanje budemo slusali bekira kako ipak nas amer se nije dovoljno oporavio (a eto ubijedjeni smo bili 200 % da hoce) od povrede, da nije bilo vremena za novog, da sa biberovicem se tek planira razgovor u godini "2055" i slicne stvari....
samo da kazem da nebi mi kasnije pisali, lahko je biti general nakon bitke...
neznam ko je veci neradnik, lazov, jadator, manipulator i nehljebovic dali milosevic ili bekir ili mozda i smajlagic, iako se bojim da prvo mjesto dijele milos i bekir.
Nek neko kaze Ahmetasevicu da je Slovenija dosla tad u Cazin sa djecom. Da im je trebalo 20 razlike, toliko bi nas nabili. CG mislila lako cemo, vidjeli smo u Sarajevu kad im je bila bitna utakmica. Na poluvremenu utakmica bila rijesena...Ne možemo se, naravno, opravdati, ali ja bih ispred cijele ekipe zamolio rukometnu javnost da ne zaboravi da je gotovo ista ova ekipa, uz sitne promjene, ne tako davno pobijedila Sloveniju u Cazinu i Crnu Goru u Podgorici.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Rumunija je amaterska reprezentacijs
Naše tekme na Euru će za Arenu komentirati Mustafa Radončić 

- EastwichTown
- Kontakt:
Ljudi dragi ko normalan vjeruje u one dvije utaknice Slovenci sa 3 sastavom su nas mogli 10 dobiti,nisu tjeli pustili su nam i ptice na grani znaju.Crnogorci isto tako ljudi su osigurali euro njima ne znaci ništa bili 2 ili 3 iz grupe jedva smo Kosovo dobili bili.Crnagora nas u sred Sarajeva prvo pol 10 vodila dali vi stvarno mislite da mi možemo u moraci da dobije njiha tamo i Danska,Švedska padala.Isto sto su Madzari pustili Gruziji to je problem sto se europsko proširilo i svaki šljam ide.DamirT je napisao/la: ↑06 jan 2024, 22:40Nek neko kaze Ahmetasevicu da je Slovenija dosla tad u Cazin sa djecom. Da im je trebalo 20 razlike, toliko bi nas nabili. CG mislila lako cemo, vidjeli smo u Sarajevu kad im je bila bitna utakmica. Na poluvremenu utakmica bila rijesena...Ne možemo se, naravno, opravdati, ali ja bih ispred cijele ekipe zamolio rukometnu javnost da ne zaboravi da je gotovo ista ova ekipa, uz sitne promjene, ne tako davno pobijedila Sloveniju u Cazinu i Crnu Goru u Podgorici.
Jeste, ostale tekme rade Sreten, Stevan, Uroš i Vojin koji su najbolji ali je dobro da nas prenosi neko našEastwichTown je napisao/la: ↑06 jan 2024, 23:46Aferim ako je to istina , čovjek ima rukomet u malom prstu za razliku od ovih sa bht i my tv ...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.