Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Čestitke Rami Isaku. Za par mjeseci ministrovanja je pumpu otvorio. Ne smijem ni zamisliti šta će sve imati na kraju mandata. I to sve zbog jedne ruke u parlamentu 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Centre forward
- Kontakt:
Šta bi bila "piljarska izjava"AshburtonG je napisao/la: ↑06 jan 2024, 20:12Ma buraz sve ok. Samo moras citat i ne gurat kontru u svemu, busajuci se istodobno u prsa kako si ti mega zreo covjek. Opusti se.
Rekao sam ti da nemas potrebe lupat procentima, jer je sve moguce provjerit bez proizvoljnih misljenja i tekstova poput onog koji je bio tvoja referenca. Nike nema ukupno 600 fabrika, a kamoli 600 fabrika obuce. To je ono sto ti u 30 postova pokusavam objasnit. Usput, cak ni procenti nisu tacni. To mozes i sam digitronom izracunat.![]()
Sve je krenulo takodjer od piljarske izjave kolege forumasa kao da se nijedne tene ne proizvode u Kini, a istina je totalno drugacija.![]()

Nisam ja baš to na taj način formulisao, ja sam upotrijebio lični primjer, više sam se bazir'o na to da je Kina uveliko prevazišla i prerasla proizvodnju "patika" kao jedan širi društveni fenomen i krenula u neke nove "pobjede".
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ma za kupovinu stana mi treba, veci dio cu pokrit stanbenim kreditom a nekih 20k bi trebao imat na racunu da zatvorim razliku, i imam tu ustedjevinu al ne na racunuWanderson je napisao/la: ↑06 jan 2024, 18:383 hiljade KM, ne bi reko da je 10 hiljada meni nisu htjeli uzeti.klasik je napisao/la: ↑06 jan 2024, 17:58Hvala tiVensanKasel je napisao/la: ↑06 jan 2024, 17:31
Meni je u Adikku do 10 hiljada . Ne znam je li isto u svim bankama .
Provjeri i za dizanje, neces moci posle dignuti vecu sumu, ako nemas pravi razlog i kupoprodajne ugovore, ako nesto kupujes, sto znaci da ti nece dati tvoje pare, ako zelis kupiti nesto na crno.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
SNSD zauzeo proeuropski kurs
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Najgluplja nacija. Kod njih nema nijedne slave ni praznika, a da ne izrazavaju svoje cetnistvo... Uzivajte sa porodicom, prijateljima, je li morate biti uvijek stoka tolika?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma mislim na neprovjerenu/odokativnu procjenu, kao ekipa ispred piljare kad komentira svjetsku politiku. Nisam mislio nista lose.Centre forward je napisao/la: ↑06 jan 2024, 20:41Šta bi bila "piljarska izjava"AshburtonG je napisao/la: ↑06 jan 2024, 20:12Ma buraz sve ok. Samo moras citat i ne gurat kontru u svemu, busajuci se istodobno u prsa kako si ti mega zreo covjek. Opusti se.
Rekao sam ti da nemas potrebe lupat procentima, jer je sve moguce provjerit bez proizvoljnih misljenja i tekstova poput onog koji je bio tvoja referenca. Nike nema ukupno 600 fabrika, a kamoli 600 fabrika obuce. To je ono sto ti u 30 postova pokusavam objasnit. Usput, cak ni procenti nisu tacni. To mozes i sam digitronom izracunat.![]()
Sve je krenulo takodjer od piljarske izjave kolege forumasa kao da se nijedne tene ne proizvode u Kini, a istina je totalno drugacija.![]()
![]()
Nisam ja baš to na taj način formulisao, ja sam upotrijebio lični primjer, više sam se bazir'o na to da je Kina uveliko prevazišla i prerasla proizvodnju "patika" kao jedan širi društveni fenomen i krenula u neke nove "pobjede".

pumpa se pocela raditi dok je Arnel bio ministar u kantonu, dakle veze nema s ministrovanjem Rame.
Hahahaha ja velike razlike u pizdu materinu

Jucer krenuo nazad za Njemacku i prolazim sada kroz Doboj, autoput do Gradiske, kad ono naredali nekih zastava i carsafa "granica postoji". Meni prvo bilo cudno, pa smijesno, a na kraju sam ih i zalio. Prodjem kroz citavu Njemacku, Austriju, Sloveniju, Hrvatsku i ne vidim ni jedne zastave. Udjem u BiH i u manjem dijelu drzave ljudi kao da zive u sjevernoj koreji, na kuce stavljaju neke zastave, autoput im ima vise zastava, nego auta na njemu. Meni za moj sklop mozga je to neshvatljivo, koliko su samo zadojeni nacionalizmom i tim nekim srbstvom. Gledajuci te zastave, gledam i kuce na kojima su ih objesili, ljudi moji to je ziva bjeda, a na granici dolaze isti ti da prodaju vunene carape, cd-ove... ciganluk zivi, nevjerovatno.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
tebi bilo il ne bilo "u pizdu materinu", sustina je da si lupio s komentarom. Da ponovimo, nije Ramo napravio pumpu zbog pozicije na nivou entiteta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa nije sa markom došao na ovu poziciju

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Klasičan primjerak glasača Rame Isaka. Baš slučajno ju je sad otvorio iako je godinama 'multimilioner'?

Bolestan narod majke mi. Neko napisa danas, kako Hrvati (ovi u BiH), proslave fino Bozic. Nema nacionalizma, porodicno, sa prijateljima. Ono kao i za Bajram. Samo ovi nesto glume sa ovim, a kao sto kazes gola bijeda. Njih treba klinicki izucavati.redbull93 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 20:56Jucer krenuo nazad za Njemacku i prolazim sada kroz Doboj, autoput do Gradiske, kad ono naredali nekih zastava i carsafa "granica postoji". Meni prvo bilo cudno, pa smijesno, a na kraju sam ih i zalio. Prodjem kroz citavu Njemacku, Austriju, Sloveniju, Hrvatsku i ne vidim ni jedne zastave. Udjem u BiH i u manjem dijelu drzave ljudi kao da zive u sjevernoj koreji, na kuce stavljaju neke zastave, autoput im ima vise zastava, nego auta na njemu. Meni za moj sklop mozga je to neshvatljivo, koliko su samo zadojeni nacionalizmom i tim nekim srbstvom. Gledajuci te zastave, gledam i kuce na kojima su ih objesili, ljudi moji to je ziva bjeda, a na granici dolaze isti ti da prodaju vunene carape, cd-ove... ciganluk zivi, nevjerovatno.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
na osnovu jednog retarda ti pises o celom narodu, koliko je to odsustvo racionalnog
ovaj retard ce biti procesuiran, ne zivi u Srpskoj, vec u Nemackoj, dakle gaster koji je dosao da se kurcci za praznike,pas mu mater
ovaj retard ce biti procesuiran, ne zivi u Srpskoj, vec u Nemackoj, dakle gaster koji je dosao da se kurcci za praznike,pas mu mater
-
- Kontakt:
Braci srbima cestitam Badnje Vece i cestit Bozic. Hristos se rodi.
A onima koji komsijama unose strah i prezir stigo, vas djavolov qurac do zore.
A onima koji komsijama unose strah i prezir stigo, vas djavolov qurac do zore.
Želudac mi se okrenuo.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nije to jedan retard, to je velika vecina. Naravno ima ih stvarno normalnih, sa kojim mozes bolje nego sa svojim rodjenim.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
gde bre vecina, vecina su normalni ljudi, zbog par retarda generalizovati bilo koji narod je latentni fasizam
ovaj kreten dosao da proslavi praznik iz Nemacke i da bude bitan nasao vredjati par penzionera, konj, bez odgoja
zivim u mestu gde je mesovito, nikakvih problema ni veceras, ni juce, ni prosle godine, pretprosle isto
neki dan je retard razbio spomenik, pa ne mozemo zbog tog retarda reci vecina Bosnjaka su nenormalni i slicne gluposti
ovaj kreten dosao da proslavi praznik iz Nemacke i da bude bitan nasao vredjati par penzionera, konj, bez odgoja
zivim u mestu gde je mesovito, nikakvih problema ni veceras, ni juce, ni prosle godine, pretprosle isto
neki dan je retard razbio spomenik, pa ne mozemo zbog tog retarda reci vecina Bosnjaka su nenormalni i slicne gluposti
Ne sudim ja o narodu, ali je cinjenica da vecina tog stanovnistva (mislim na ove u BiH koji se predstavljaju da su veci Srbi od onih iz Srbije), za svaki praznik provociraju Muslimane, pucaju, pustaju cetnicke pjesme i sta sve ne rade. Tebi ako je to okej, ti si isti kao i oni onda...
Kad si cuo da je za neki muslimanski praznik neko uradio neku ovakvu stvar? Ovi u RS-u svake godine, na svaki praznik ove stvari urade. Ne svi naravno, ali ih ima.
Kad si cuo da je za neki muslimanski praznik neko uradio neku ovakvu stvar? Ovi u RS-u svake godine, na svaki praznik ove stvari urade. Ne svi naravno, ali ih ima.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.