FK Sarajevo - Tema za članove
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo - Tema za članove
Broj članske mi je svake godine isti, ime i prezime i to vežu sa članskom, produžio u klubu i to ide preko kompa.
Čestitke i Dali i Mujakiću, Vladanju koji stalno igraju u svojim klubovima, što je bitno za dalju održivost FKS, jer samo sa izlaznim transferima i grupnim fazama Uefa takmičenja, možemo biti samoodrživi.
Bez Tana, Mirvića bila bi mrka kapa, moramo shvatiti da smo samim imenom Sarajevo trn u oku mnogim dušmanima.
Sarajevo će biti , sve drugo će proći
Čestitke i Dali i Mujakiću, Vladanju koji stalno igraju u svojim klubovima, što je bitno za dalju održivost FKS, jer samo sa izlaznim transferima i grupnim fazama Uefa takmičenja, možemo biti samoodrživi.
Bez Tana, Mirvića bila bi mrka kapa, moramo shvatiti da smo samim imenom Sarajevo trn u oku mnogim dušmanima.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
100% si u pravu.Red1946 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 21:40Broj članske mi je svake godine isti, ime i prezime i to vežu sa članskom, produžio u klubu i to ide preko kompa.
Dokle smo sam clanskim zna li neko?
Samo da se tuspasim 
Hvala @MortemHZ
Hvala @MortemHZ
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Gledaju Dala koroz Mirzu, kao da je oca mogao birati, nisam nigdje vidio da je Dal nešto rekao ili pisao loše o klubu.
Istina imao je nekoliko kriminalnih perioda u igri ni meni se nije dopadalo al je opet donio toliko radosti. Napravio jedan od največih transfera u klubu i vjerovatno če ako nastavio
ovako donijeti još novca. Sebičan, melja loptu ovo ono, forumski stručnjaci sve znaju po njima trebao je završiti u Famosu. Kao da nam je hrana nekog psovati i ponižavati a uz to nosi naš dres.
Igra u ligi koja je miljma daleko ispred naše i to sasvim dobro. Želim mu svu sreču kao i svakom našem igraču koji nije guzicomm zatvorio vrata.
Istina imao je nekoliko kriminalnih perioda u igri ni meni se nije dopadalo al je opet donio toliko radosti. Napravio jedan od največih transfera u klubu i vjerovatno če ako nastavio
ovako donijeti još novca. Sebičan, melja loptu ovo ono, forumski stručnjaci sve znaju po njima trebao je završiti u Famosu. Kao da nam je hrana nekog psovati i ponižavati a uz to nosi naš dres.
Igra u ligi koja je miljma daleko ispred naše i to sasvim dobro. Želim mu svu sreču kao i svakom našem igraču koji nije guzicomm zatvorio vrata.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Dalu i jest bio jedini problem sto je “ babu “ morao nositi na svojim ledzima.
Sretno mu bilo i nek samo ovako nastavi kao i drugi mladi nasi igraci. Njihove dobre igre doprinose boljem rejtingu kluba a bogami i fina lova nam se smjesi .
Sretno mu bilo i nek samo ovako nastavi kao i drugi mladi nasi igraci. Njihove dobre igre doprinose boljem rejtingu kluba a bogami i fina lova nam se smjesi .
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema na čemu, samo uživajte
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Imal kakvi info?
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Nema. I još jedan pozitvna stvar koja se dešava oko kluba.
Ljudi samo bubaju i izmišljaju pa i ako se desi nešto slično raspišu se kao u fazonu "jesam vam rek'o".
Ma stoposto. Buba raja iz dosade da se nesto pise al ljepota mahala izasla iz kluba polako...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FK Sarajevo objavio je plan zimskih priprema, a trener Simon Rožman će prozivku igrača obaviti 9. januara.
Bordo tim će na pripremama odigrati ukupno pet utakmica, a protivnici će biti naknadno poznati.
Ekipa Sarajeva će 13. januara odigrati prvi prijateljski meč, dok će dva dana kasnije otputovati za Međugorje.
U Međugorju će izabranici Simona Rožmana igrati još jedan prijateljski duel i to 19. januara.
Momčad Sarajeva će drugi dio priprema obaviti u Umagu. Planirano je da tim sa Koševa u Hrvatskoj boravi od 22. januara. Tamo će odigrati tri prijateljska susreta.
Sarajevo će sezonu nastaviti 10. ili 11. februara kada će u osmini finala Kupa BiH igrati protiv Slobode na Tušnju.
Sedam dana kasnije na programu je 19. kolo PL BiH, a Sarajevo na svom terenu dočekuje Široki Brijeg.
Bordo tim će na pripremama odigrati ukupno pet utakmica, a protivnici će biti naknadno poznati.
Ekipa Sarajeva će 13. januara odigrati prvi prijateljski meč, dok će dva dana kasnije otputovati za Međugorje.
U Međugorju će izabranici Simona Rožmana igrati još jedan prijateljski duel i to 19. januara.
Momčad Sarajeva će drugi dio priprema obaviti u Umagu. Planirano je da tim sa Koševa u Hrvatskoj boravi od 22. januara. Tamo će odigrati tri prijateljska susreta.
Sarajevo će sezonu nastaviti 10. ili 11. februara kada će u osmini finala Kupa BiH igrati protiv Slobode na Tušnju.
Sedam dana kasnije na programu je 19. kolo PL BiH, a Sarajevo na svom terenu dočekuje Široki Brijeg.
Pa po ovome ispade pripreme su u Međugorju a ne u Umagu, u Hrvatskoj tri dana i u ta tri dana 3 utakmice.
Malo mi ovaj plan konfuzno izgleda al et ko ce ga znat možda bar bude neki prenos.

Malo mi ovaj plan konfuzno izgleda al et ko ce ga znat možda bar bude neki prenos.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U Umagu će biti od 22. januara, nisu precizirali koliko će ostali ali pretpostavljam da će biti otprilike 2 sedmice.
OD/DO
Do mene je nisam dobro pričitao. Onda ima logike.
Do mene je nisam dobro pričitao. Onda ima logike.
Kakvu koristi još imamo od članskih? Ima li popust 5 feninga na gorivo na nekim pumpama i td?
🇵🇸
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- 30% popusta na sezonske ulaznice
- Popust na sve kupovine u Fan shopu 10%
- Ekskluzivno prisustvo treninzima prvog tima
- Besplatno gledanje pripremnih utakmica FK Sarajevo
- Nagradne igre samo za članove
Dobro to vezano za klub znam. Zanima me nešto tipa sa nekom pumpom, guma m... Ostali sponzori, neki popusti, povlastice i td.
🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337 i 49 gostiju.