Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

19vendetta87
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la 19vendetta87 » 06 jan 2024, 21:37

salex90 je napisao/la:
06 jan 2024, 21:31
gde bre vecina, vecina su normalni ljudi, zbog par retarda generalizovati bilo koji narod je latentni fasizam

ovaj kreten dosao da proslavi praznik iz Nemacke i da bude bitan nasao vredjati par penzionera, konj, bez odgoja

zivim u mestu gde je mesovito, nikakvih problema ni veceras, ni juce, ni prosle godine, pretprosle isto

neki dan je retard razbio spomenik, pa ne mozemo zbog tog retarda reci vecina Bosnjaka su nenormalni i slicne gluposti
Druze, nije ovo samo sada, vec svake godine u ova doba isti problemi.
Prosle godine, cini mi se, u Doboju ide kolona prevozi badnjak i iza desetak auta, a na razglasu trešti "ne volim te Alija", naravno uz ratne zastave i ostala obilježja.
Pogotovo u ruralnim sredinama je ovo izrazeno, ne moze se badnjak provesti bez stihova Knindze, Miće i ostalih srpskih virtuoza.
Opet kazem, cast izuzecima, ali stvarno je mali broj sredina takvih, vecini Bozic dođe kao legalno paradiranja zastavama, kokardama i ratnim pjesmama
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

ljevak
Kontakt:

Post Postao/la ljevak » 06 jan 2024, 21:42

Judd je napisao/la:
06 jan 2024, 21:07
Klasičan primjerak glasača Rame Isaka. Baš slučajno ju je sad otvorio iako je godinama 'multimilioner'? :rol:
On bi nju otvorio bio il ne bio ministar.
Kao sto rekoh pumpa se pocela graditi dok je Ramo Isak bio zastupnik u kantonalnoj skupstini a sin ministar prostornog uređenja.
Dakle, po drugi put, nije Ramo iskoristio par mjeseci vlasti na nivou entiteta da bi otvorio (kako ti kazes) pumpu.

Prva recenica nije vrijedna reagovanja, jednostavno nastavak pausalnih zakljucaka.

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 06 jan 2024, 21:43

Zanimljivo je da se ovih dana ne mogu čuti nikakve izjave od lažnog čovićpušiqrca MVP(a bori se za booking turiste **** li mu oni mater) , manekena Forte ili krmka od premijera FBiH ,povodom jelte svih povampirenih dešavanja iz manjeg entiteta. Mada mislim za ovog zadnjeg tj krmka, da je večeras negdje u istoj ovakvoj koloni s svojim bratom iz SDPa, mozda ne u Vlasenici ali negdje bliže tipa Teslić. U u dnk mu se vidi da bi volio kao i prethodnici mu iz prošlog vremena srušit neku džamiju
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 06 jan 2024, 21:44

salex90 je napisao/la:
06 jan 2024, 21:31
gde bre vecina, vecina su normalni ljudi, zbog par retarda generalizovati bilo koji narod je latentni fasizam

ovaj kreten dosao da proslavi praznik iz Nemacke i da bude bitan nasao vredjati par penzionera, konj, bez odgoja

zivim u mestu gde je mesovito, nikakvih problema ni veceras, ni juce, ni prosle godine, pretprosle isto

neki dan je retard razbio spomenik, pa ne mozemo zbog tog retarda reci vecina Bosnjaka su nenormalni i slicne gluposti
Uvijek ce biti govana u svim krajevima. Vazno je samo da se svak licno moze pogledati u ogledalo. Ovaj iz Njemacke nezna kud udara i pati od tezih stvari nego fasizam.
Treba ga zapamtit kao primjer kakav nikad biti prema drugim ljudima bili ovaki ili onaki.

Davidoffgold
Kontakt:

Post Postao/la Davidoffgold » 06 jan 2024, 21:44

Prije par dana pričam baš sa jaranom koji živi/rodom je iz sela kod Bratunca. Kaže to svi imaju oružije ovi srbi, za svaki praznik rafali rokaju. Baš govori ovom jednom policija oduzela onu papovku, kaže ako imam ja još toga koliko hoćeš 🤔....
Nešto ne vidim da ljudi u Posušiju ili Tuzli za Božić i Bajram ili bilo koji praznik rokaju rafale....
Une vie honorable est une vie éternelle

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 06 jan 2024, 21:47

RollMan je napisao/la:
06 jan 2024, 21:43
Zanimljivo je da se ovih dana ne mogu čuti nikakve izjave od lažnog čovićpušiqrca MVP(a bori se za booking turiste **** li mu oni mater) , manekena Forte ili krmka od premijera FBiH ,povodom jelte svih povampirenih dešavanja iz manjeg entiteta. Mada mislim za ovog zadnjeg tj krmka, da je večeras negdje u istoj ovakvoj koloni s svojim bratom iz SDPa, mozda ne u Vlasenici ali negdje bliže tipa Teslić. U u dnk mu se vidi da bi volio kao i prethodnici mu iz prošlog vremena srušit neku džamiju
Cemu valjas takav? Dzamiji i muslimanima sigurno ne.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 06 jan 2024, 21:48

Puno nesto tih nenormalnih pojedinaca majku mu kad svake godine oko Bozica i 9. januara prave haos i provociraju :rol:

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 06 jan 2024, 21:50

Davidoffgold je napisao/la:
06 jan 2024, 21:44
Prije par dana pričam baš sa jaranom koji živi/rodom je iz sela kod Bratunca. Kaže to svi imaju oružije ovi srbi, za svaki praznik rafali rokaju. Baš govori ovom jednom policija oduzela onu papovku, kaže ako imam ja još toga koliko hoćeš 🤔....
Nešto ne vidim da ljudi u Posušiju ili Tuzli za Božić i Bajram ili bilo koji praznik rokaju rafale....
Roka se za Bajram momacki. Bar u mojoj mahali jos im je ostalo da artiljeriju dovuku, iz cega se sve nije pucalo.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 06 jan 2024, 21:51

Šta kae, bit će procesuiran. Hoće bre, kako neće :rol:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 06 jan 2024, 21:51

Brokula je napisao/la:
06 jan 2024, 17:44
L-Train je napisao/la:
06 jan 2024, 17:37
Brokula je napisao/la:
06 jan 2024, 17:20
Yebo majku ako su ovi Srbi normalni. Bukvalno sat vremena bez prestanka konstantna pucnjava i eksplozije nekakve se cuju
Gdje zivis ti? :D
Na sjeveroistoku Bosne :mrgreen:
Jbg ako vec par noci zaredom nisam cuo pucnjavu da odjekuje podugo.

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 06 jan 2024, 21:52

samoposmatram je napisao/la:
06 jan 2024, 21:47

Cemu valjas takav? Dzamiji i muslimanima sigurno ne.
Kome šta, ne kapiram šta je smisao pitanja
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 06 jan 2024, 21:53

Jeste, jeste. Ja isao par puta u neko selo Kakmuz kod Doboja. Dan te yebo sta je ono. Yebes mi sve ako tamo nije leglo onih sto su u ratu ubijali i klali ljude. To ima bradurine po pola metra, glume velike Srbe. Svaki od njih ima makar jednu vrstu oruzja. Puska, pistolj nebitno. Imam osjecaj da nisu vidjeli makar Doboj nikad u zivotu, a da ne govorim neki drugi grad.

Vjeruj, nije mi bilo svejedno. Samo cekam kad ce kod pusku izvalit. Jedva cekao da se pokupimo i pravac Tuzla. Znaci samo da izadjem iz te selendre.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

hayden
Kontakt:

Post Postao/la hayden » 06 jan 2024, 21:58

Sta kazu ne roka se za Bajram... :mrgreen:

Sto se zastava tice, Srbi Republiku Srpsku smatraju svojom drzavom. Zbog toga je taj folklor prenaglasen. Nekome suvisan.

Sto se tice ovog fasiste iz Dojclanda, treba ga tuci tri dana. I sve one na svim stranama koji se na isti nacin odnose prema manjini.

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 06 jan 2024, 21:59

DamirT je napisao/la:
06 jan 2024, 21:53

Jeste, jeste. Ja isao par puta u neko selo Kakmuz kod Doboja. Dan te yebo sta je ono. Yebes mi sve ako tamo nije leglo onih sto su u ratu ubijali i klali ljude. To ima bradurine po pola metra, glume velike Srbe. Svaki od njih ima makar jednu vrstu oruzja. Puska, pistolj nebitno. Imam osjecaj da nisu vidjeli makar Doboj nikad u zivotu, a da ne govorim neki drugi grad.
Ja sam bio u Rogatici u nekom selu ne znam kako se zove uglavnom prije tog imaju fabrike za preradu mesa Vizion tako nesto ,o jebote sta je ono , isto kao da si ušao Gacko 1943. prije prelaska četnika u partizane , kao što ti navodiš otvoreno bez diskrecije brade i outfit ,po kućama trobojke ,nisam vidio one crne sa lobanjama doduše. Oj reko rupo dje sam upo šta je ovo

Ali i tada sam se prijatnije osjecao nego kad sam bio blizu jedne omladinske organizacije SDPa

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 06 jan 2024, 21:59

Ozymandias je napisao/la:
06 jan 2024, 21:51
Brokula je napisao/la:
L-Train je napisao/la:
06 jan 2024, 17:37

Gdje zivis ti? :D
Ne mogu da skontam iz cega su pucali onako dugo ili sta su bacali. Neprestano doslovno vise od sat vremena i to u selu gdje ima 15 staraca
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Davidoffgold
Kontakt:

Post Postao/la Davidoffgold » 06 jan 2024, 22:01

DamirT je napisao/la:
06 jan 2024, 21:53

Vjeruj, nije mi bilo svejedno. Samo cekam kad ce kod pusku izvalit. Jedva cekao da se pokupimo i pravac Tuzla. Znaci samo da izadjem iz te selendre.
Ma to ti je ono srbuj makar slamu jeo Damke moj...
Une vie honorable est une vie éternelle

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 06 jan 2024, 22:09

Kajzer10 je napisao/la:
06 jan 2024, 21:50
Roka se za Bajram momacki. Bar u mojoj mahali jos im je ostalo da artiljeriju dovuku, iz cega se sve nije pucalo.
Ma nije problem pucanje, ali gdje je potreba da se vozikas gradom sa kokardama, onim crnim zastavama s lobanjom, sovinistickim pjesmama i ostalim rekvizitima?

Zamisli da mi na Bajram idemo sa zelenim beretkama, zastavama ARBiH i nacionalistickim pjesmama. Pa yebo me svak' ako Dodik odmah sutra ne bi sazvao sjedinicu kako su Bosnjaci radikalni i da Srbi ne mogu biti u suzivotu s njima
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 06 jan 2024, 22:12

Na stranu ovi nasi Srbi, ali sam cuo od prijatelja da su oni pravi Srbi iz Srbije, pogotovo u BG izuzetno susretljivi i ljubazni. Prica mi sestra nekad podavno, ona i prijateljice pitale nekog starijeg covjeka u BG gdje je stanica da uzmu taksi. Znaci covjek ih je odveo licno do stanice i nazvao taksi, cak i cekao sa njima dok nisu usle.

Da ne bude da iznosim samo losa iskustva. Doduse, nisam ja ni sumnjao da su oni u Srbiji puno normalniji od ovih ovdje koji su maksimalno zatucani.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 06 jan 2024, 22:19

Brokula je napisao/la:
06 jan 2024, 21:59
Ozymandias je napisao/la:
06 jan 2024, 21:51
Brokula je napisao/la:

Ne mogu da skontam iz cega su pucali onako dugo ili sta su bacali. Neprestano doslovno vise od sat vremena i to u selu gdje ima 15 staraca
Ako mislis na Bn, jest danas rokalo i to u nekim intervalima
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 06 jan 2024, 22:25

DamirT je napisao/la:
06 jan 2024, 22:12
Na stranu ovi nasi Srbi, ali sam cuo od prijatelja da su oni pravi Srbi iz Srbije, pogotovo u BG izuzetno susretljivi i ljubazni. Prica mi sestra nekad podavno, ona i prijateljice pitale nekog starijeg covjeka u BG gdje je stanica da uzmu taksi. Znaci covjek ih je odveo licno do stanice i nazvao taksi, cak i cekao sa njima dok nisu usle.

Da ne bude da iznosim samo losa iskustva. Doduse, nisam ja ni sumnjao da su oni u Srbiji puno normalniji od ovih ovdje koji su maksimalno zatucani.
U kojim krajevima rs si bio i pricao sa srbima?

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.