Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pa bice ti ko prosle godine istomolotovljev je napisao/la:Samo da ne bude,37min.pustite ih HZ da uđu,73min.pustite ih da izađu..sto je vrlo moguće..
to je ta diskriminacija..ili mozda "zavisi od rezultata"....
FCS INSTITUCIJA
Drug moja preporuka ti je da nas ne cekas , jer ne vjerujem da ce nas putiti do 30 minute vidis sta nam se desava svaku tekmuANTIFA ! je napisao/la:Ej ljudi ocel mi iko javit kad dolazite u Mostar imam namjeru da idem sa vama na utakmicu ,pa da mi javite kad cete dolazit da vam se prikljucim
il da idem direktno na stadion , pa da me puste sa vama , POZZ od RA
Ako vas ostavimo u drustvu najboljih,obecavas da cete izgraditi SJEVER,samo za nas?neutralan__ je napisao/la:sretno vam i da pobijedite Zrinjski aBd
Dirk je napisao/la:Drug moja preporuka ti je da nas ne cekas , jer ne vjerujem da ce nas putiti do 30 minute vidis sta nam se desava svaku tekmuANTIFA ! je napisao/la:Ej ljudi ocel mi iko javit kad dolazite u Mostar imam namjeru da idem sa vama na utakmicu ,pa da mi javite kad cete dolazit da vam se prikljucim
hahaahhamolotovljev je napisao/la:Ako vas ostavimo u drustvu najboljih,obecavas da cete izgraditi SJEVER,samo za nas?neutralan__ je napisao/la:sretno vam i da pobijedite Zrinjski aBd![]()
u svakom slucaju Hvala.
MI SMO DIVOVI
Samo F.K.S !! je napisao/la:Alen Avdic i ostali respekt ! Suze mi idu na oci
U svoje ime pozdravljaj a ne u ime RA. I zadrži za sebe to što ideš s nekim tamo drugim na utakmice a ne vjerovatno u Prijedor s nama.ANTIFA ! je napisao/la:Ej ljudi ocel mi iko javit kad dolazite u Mostar imam namjeru da idem sa vama na utakmicu ,pa da mi javite kad cete dolazit da vam se prikljucim
Ko si ti da govoris momku da ne pozdravlja u ime RA . Ti si ocito neki ''mladji clan RA'' pa ne znas za prijateljske relacije izmedju navijaca Sarajeva i Veleza . I sto bi neko zadrzavao za sebe komentar , nek nam kaze i meni je bas drago sto momak hoce da ide sa nama i svaka mu cast . I ocito se vidi da si ti tanak navijac jer govoris mu da vjerovatno ne ide sa vama u prijedor aa vi igrate u SUBOTU a mi u nedelju , tako da moze da ode i sa vama i sa nama.NeToBoLa je napisao/la:U svoje ime pozdravljaj a ne u ime RA. I zadrži za sebe to što ideš s nekim tamo drugim na utakmice a ne vjerovatno u Prijedor s nama.ANTIFA ! je napisao/la:Ej ljudi ocel mi iko javit kad dolazite u Mostar imam namjeru da idem sa vama na utakmicu ,pa da mi javite kad cete dolazit da vam se prikljucim
NeToBoLa je napisao/la:U svoje ime pozdravljaj a ne u ime RA. I zadrži za sebe to što ideš s nekim tamo drugim na utakmice a ne vjerovatno u Prijedor s nama.ANTIFA ! je napisao/la:Ej ljudi ocel mi iko javit kad dolazite u Mostar imam namjeru da idem sa vama na utakmicu ,pa da mi javite kad cete dolazit da vam se prikljucim
Megamon je napisao/la:@UPS objasnio nije on kriv sto je igrao,cemu kocijasko ponasanje prema igracu koji je dug niz godina igrao za nas.
I nije on kriv sto ova uprava jos ne potpisuje ugovor sa Hadjijom.Kad sve skontas ova uprava nije nista bolja od Blekica i kompanije,barem je Blekic doveo navijace na stadion...
padobranac1978 je napisao/la:Megamon je napisao/la:@UPS objasnio nije on kriv sto je igrao,cemu kocijasko ponasanje prema igracu koji je dug niz godina igrao za nas.
I nije on kriv sto ova uprava jos ne potpisuje ugovor sa Hadjijom.Kad sve skontas ova uprava nije nista bolja od Blekica i kompanije,barem je Blekic doveo navijace na stadion...
joj tebe sa avatarom,ne mogu da te upratim...lakapo....
Megamon je napisao/la:padobranac1978 je napisao/la:Megamon je napisao/la:@UPS objasnio nije on kriv sto je igrao,cemu kocijasko ponasanje prema igracu koji je dug niz godina igrao za nas.
joj tebe sa avatarom,ne mogu da te upratim...lakapo....![]()
Sta si se ti uhljebio sa Papetom nije valjda da prcas ove antiSafetovce.Mozes zamisliti kako im je vokri sto im jedan pitar sjedi na klupi,a dobro poslje Papeta doci ce Faruk Hadjibegic
![]()
Nas je cijeli svijet u bordo obojen
Samo hrabro i ofanzivno od prve minute,sa dva napadaca..kao uragan 4 kategorije..Megamon je napisao/la:Imam osjecaj da ce Pixi u Mostaru da pravi slalom kroz krhku opdbranu ratno-profeterskog kluba
hahahapadobranac1978 je napisao/la:jedino ako je Pixi nafat'o radijacije, mozda i bude nesto dole
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, Gomis99, misstianopenaldo, OsmanhodzicBuco, rimljanin90, skoJaa i 71 gost.