Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

19vendetta87
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la 19vendetta87 » 07 jan 2024, 12:46

dscile je napisao/la:
07 jan 2024, 10:17
DamirT je napisao/la:
07 jan 2024, 10:06
JohnCleese je napisao/la:
07 jan 2024, 10:05
Ma to su pojedinci, gdje bi oni to radili.........
Stvarno, kakav grijeh pjevati "Bozic je". Nemoj ni slucajno da si vise presao u RS i imao kontakt sa Srbima, mozda slucajno cujes onu: "Srpkinja je mene majka rodila", pa se osjetis uvrijedjeno. Ali ne brini, negdje tamo u Leskovcu je covjek prodao dvojici Bosnjaka dvije porcije cevapa po cijeni jedne, pa makar znas da su tamo bolji ljudi :thumbup:
A vidi kralju, i Thompson ima 80% normalnih pjesama, pa opet srpski mediji svaku njegovu pjesmu i njega karakterisu kao fasisticku.
Kad smo vec kod pjesme "Bozic je", evo cega se pojedini sjete i to na njihov najveci vjerski praznik
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 07 jan 2024, 12:51

pun mi fb i ig nasih politicara koji cestitaju ovaj Bozic, nesto se ne sjecam da "njihovi" politicari ovako cestitaju Bajram, Ramazan itd., ustvari ne sjecam se bilo koga

uz to ako ikad naletis na RTRS nevjerovatno koliko puta namjerno stave BiH u recenicu, samo da bi tako izgovorili "BIH", dok se ovdje napada da se ne zeli izgovoriti Republika Srpska, a N1, Al Jazeera, puni Dodika i politicara iz BL i skoro nikad se ne izgovori samo "RS"

i pisam se na onoga ko je dosao na ideju da se jedan entitet zove Republika i samo po jednom narodu, zamisli FBiH da se zove Republika Bosnjaka ili Hrvatska republika :rol:
Don't believe the hype.

Davidoffgold
Kontakt:

Post Postao/la Davidoffgold » 07 jan 2024, 12:57

Evo čitam sad, valjda su sinoć u Tuzli pred dvorom puštali "Da te nije Alija" .... I šta sad ? Jesu i to pojedinci ?
Une vie honorable est une vie éternelle

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 07 jan 2024, 13:01

DamirT je napisao/la:
06 jan 2024, 22:33
samoposmatram je napisao/la:
06 jan 2024, 22:25
DamirT je napisao/la:
06 jan 2024, 22:12
Na stranu ovi nasi Srbi, ali sam cuo od prijatelja da su oni pravi Srbi iz Srbije, pogotovo u BG izuzetno susretljivi i ljubazni. Prica mi sestra nekad podavno, ona i prijateljice pitale nekog starijeg covjeka u BG gdje je stanica da uzmu taksi. Znaci covjek ih je odveo licno do stanice i nazvao taksi, cak i cekao sa njima dok nisu usle.

Da ne bude da iznosim samo losa iskustva. Doduse, nisam ja ni sumnjao da su oni u Srbiji puno normalniji od ovih ovdje koji su maksimalno zatucani.
U kojim krajevima rs si bio i pricao sa srbima?
Tamo oko Doboja selendra neka. Bio 2, 3 puta u RS, sumnjam da cu ikad vise otici, osim ako ne budem morao poslom.
Ja sam vecinom tamo i mogu ti reci da su ljudi isti kao u federaciji. Prevara fasizmom je ista bio u BL, Mostaru ili Sarajevo. Svi se podnose, ali ako udjes u politicku diskusiju nema te ako si u manjini. Bilo to na Bascarsiji, u Gospodskoj ili kod starog mosta.

Svako odbija da prihvati onog drugog barem na nivou istomisljenja, jer ga strah tudjeg "pravog lica". To nije problem ako si u vecini.

E sad vecina na teritoriji rs su srbi vecina, ako se mislis pozivati na Bosnu cjelovitu moras pruziti ruku srbinu, jer ga nemozes istjerati niti promjeniti. Ili druga opcija ograditi se granicom.

Ja se krecem medju srbima bez problema, jer izbjegavam belaj, kao I sto bi ga izbjegavao u Sarajevu i Mostaru. Predlazem svakom muslimanu da obilazi vecinski srpska mjesta i da se uvjeri da su ljudi isti nevezano za nacionalnost. To jeste prilaziti svakom sa istim oprezom.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 07 jan 2024, 13:02

19vendetta87 je napisao/la:
07 jan 2024, 12:46
A vidi kralju, i Thompson ima 80% normalnih pjesama, pa opet srpski mediji svaku njegovu pjesmu i njega karakterisu kao fasisticku.
Kad smo vec kod pjesme "Bozic je", evo cega se pojedini sjete i to na njihov najveci vjerski praznik
I kod Baje makar 80% pjesama nema veze sa nacionalizmom. Doduse, neki i ovakve pjesme kao sto je Bozic svrstavaju u cetnicke ili slicno. Samo sto niko od vas logicno ne dodje to tih pjesama bez nacionalizma, jer neces ti kucati u yt Baju nakon sto znas da ima pjesme o cica Drazi. Isto kao sto Srbi nece kucati u yt Thompsonove pjesme kad su culi one u kojima se velicaju ustase.

A za te na snimku nemam sta reci sem da su zaostali retardi. Takvi ce vjerovatno i ostati, jer se mozak formira u mladosti, a ovi izgledaju kao da su presli 20. godinu, tako da im spasa nema.

Najjace mi je sto se ovakvi ispadi divljastva pravdaju vjerom, kao da vjera trazi da mrze muslimane ili kao da im lokalni po to propagira. Ruku dajem da svi ti sa snimka vjerovatno cesce opsuju Boga i Isusa nego sto mu se mole, da vjerovatno nikome u zivotu nisu pomogli, a misle da se srpstvo siri tako sto seres po komsijama, njihovoj vjeri i slicnom.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 jan 2024, 13:10

Nije na dobro, ne bi otac i mladjeg brata nagovaro da ide vani...
Ispituju..u Tuzli..u Gracanici voze suprotno u jednosmjernoj s zastavama RSa..
I nasa policija daje neke znakove za možebitno sranje...
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 07 jan 2024, 13:14

Koji bolesnici ybtt dan. Dodje katolicki Bozic ovdje se pise o Islamu i sve najgore o hrvatima, sta je sve zabranjeno radit za nas, protiv jelke i djed mraza.

Dodje pravoslavno Bozic, lafo cestitke Hristos se rodi i onda opalili po srbima, okrenuli na rat, nema normalnog srbina i slicno. :rol:

I ovo pokazuje samo da smo isti mentali sklop, mrzimo sve drugacije, govorimo drugima kako se treba ponasati, a uvjerljivo MI najgori u svemu. Zavist i kompleksi nas pojedose.

Da ne bude da palamudim, samo otidjite na ovaj pdf na 25 Decembar i sad. :rol:

Od miliona ljudi koji slave Bozice normalno, mi nadjemo par videa nekih bolesnika gdje neko pjeva pjesme nacionalosticke, nalozi se i citav narod najgori, milioni ljudi. Jah jah.
Zadnja izmjena: numanumaye22, dana/u 07 jan 2024, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 07 jan 2024, 13:15

slika

Ovo pjeva ministar finansija države. I kaže nisu svi isti. Pa ako je ministar Amidzic takav i ako je ministar Nesic takav i ako ti ljudi dobiju apsolutnu podrsku na izborima, po kojoj logici oni nisu svi isti? :rol:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 07 jan 2024, 13:19

Ako i ima vjere sigurno nije povezana sa Isusom, Božić je izmišljen praznik na izmišljen datum koji faktički veze nema sa izvornim kršćanstvom. Treba biti realan i to reci, kicenje jelke i slične manifestacije svrstavaju se pod paganske prakse.

Dakle, nemam ništa kontra da slavi ko šta hoće ali Božić veze nema sa Isusom nit njegovim vjerovanjem i onim što je pripovjedao.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 07 jan 2024, 13:23

Al cuj ovog panja yebo te dan, on zamjera nekom sto zbog par ljudi proziva citav narod a on to isto radi, zbog pojedinaca sa foruma on proziva svoj narod citav. Opet ponavljam, da moram sa tobom provesti vise od sat vremena uzivo ili bi ubio sebe ili tebe, rijetko iritantna osoba.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 07 jan 2024, 13:25

Vidio temu na redditu, pa da pitam ovdje baš me zanima. Jeste upoznali nekog od poznatih faca i kakav su dojam na vas ostavili?

Upoznao Enisa Bešlagića, baš djeluje kao tipična šupčina, viđao sam Senada Bašića na KCUSU često, nekako mi ga baš bilo žao vidjeti ga u tom stanju. Sergej Trifunović mi je bio sasvim normala lik.

Danis Tanović mi djeluje kao najveća šupčina u gradu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 07 jan 2024, 13:27

numanumaye22 je napisao/la:
07 jan 2024, 13:14
Koji bolesnici ybtt dan. Dodje katolicki Bozic ovdje se pise o Islamu i sve najgore o hrvatima, sta je sve zabranjeno radit za nas, protiv jelke i djed mraza.

Dodje pravoslavno Bozic, lafo cestitke Hristos se rodi i onda opalili po srbima, okrenuli na rat, nema normalnog srbina i slicno. :rol:

I ovo pokazuje samo da smo isti mentali sklop, mrzimo sve drugacije, govorimo drugima kako se treba ponasati, a uvjerljivo MI najgori u svemu. Zavist i kompleksi nas pojedose.

Od miliona ljudi koji slave Bozice normalno, mi nadjemo par videa nekih bolesnika gdje neko pjeva pjesme nacionalosticke, nalozi se i citav narod najgori, milioni ljudi. Jah jah.
Nisu svi forumasi, vec ogranak sdadf. Jedva docekaju blagdane brace ustasa i cetnika. A sve tri grupe na dnu kace.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 jan 2024, 13:28

Pucanje u Potocarima ..ovo u Bratuncu
Nevjerojatno da je za sve opravdanje pojedinac.

Puno tih pojedinaca
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 07 jan 2024, 13:30

Surreal je napisao/la:
07 jan 2024, 13:25
Vidio temu na redditu, pa da pitam ovdje baš me zanima. Jeste upoznali nekog od poznatih faca i kakav su dojam na vas ostavili?

Upoznao Enisa Bešlagića, baš djeluje kao tipična šupčina, viđao sam Senada Bašića na KCUSU često, nekako mi ga baš bilo žao vidjeti ga u tom stanju. Sergej Trifunović mi je bio sasvim normala lik.

Cunamia i Rožmana na Stupu u Amki. Jel se oni računaju u poznate? :urnebes:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 jan 2024, 13:32

Bolic solidan.
Amel Curic precijenio sebe.
Milan Pavlovic ljudina
Doncic ko klosar jedva ga prepoznas
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 07 jan 2024, 13:34

Surreal je napisao/la:
07 jan 2024, 13:25

Što je veća faca, to je normalniji ;)

Ovi početnici su najgori (glumci, pjevaci), jednom bude na TV-u 3 sekunde i misli da je neka faca. Tako je kod mene bilo i na fakultetu - stari profesori normala, sa tobom lagano, gledaju da pomognu na sve načine. Dok likovi koji su do jučer sa tobom bili u klupi, čim postane asistent, ne poznaje te više i umisli da je neka faca...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 07 jan 2024, 13:37

K'o student sam često dostavljao, obično ručak, Mati Djakoviću. Ljudina.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Kristijan
Kontakt:

Post Postao/la Kristijan » 07 jan 2024, 13:38

Previse ocekujes od radikala na ovom forumu.
Ti da ikako mogu napravili bi od BiH kalifat.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 07 jan 2024, 13:38

Ermin Sijamija je baš onako raja lik, iako je navijač Željezničara :mrgreen: , Peđu Kojovića sam jedan period viđao svaki dan, ne znam baš njegove političke stavove, ali uvijek se lijepo pozdravili, djeluje baš kao pravi gospodin.

Adnan Hasković, onako malo nafuran, ali poprilično komunikativan tip, Laka je na mene ostavio najbolji utisak baš lik i po.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 07 jan 2024, 13:40

Kristijan je napisao/la:
07 jan 2024, 13:38

Previse ocekujes od radikala na ovom forumu.
Ti da ikako mogu napravili bi od BiH kalifat.
Uh, a šta bi tek vi napravili od BiH da možete. :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Kaunas i 5 gostiju.