Prvo da kažem, radili smo nedavno istraživanje porodičnog stabla i ispalo je da mi je pokojni Toma Zdravković dalji rođak (što u mnogome objašnjava neke moje životne faze i odluke).
Inače je kod mene baš nekako duga lista poznatih koje privatno znam (ima ih od crne hronike do doktora nauka). Normalno ne računajući one koje sam negdje sreo pa se uslikao.
Top 3 poznastva na koje sam najviše ponosan (jer su likovi prenormalni) su vjerovatno:
Haris Džinović - s njim sam 2x večerao i ni jednom platio. Tipični mahalac, baš se osjeti da je naš.
Til Schweiger (znate ga između ostalog iz Inglorious Basterds) - ljudina, nevjerovatno zabavan i živopisan lik.
Stefan Raab - jedna od životnih želja mi bila da s njim popijem piće. Privatno uopšte nije kao na TV-u, jako ozbiljna priča i teme, skroz malo se zajebava, ali su mu zato zajebancije stvarno svijet za sebe.
Znam još skoro sve Nadrealiste, Maodo Lo-a, Marka Livaju, Gileta, Dejana Lovrena, Amela Tuku, Ivicu Kostelića, Acu Pejovića, Viki Miljković. Generalno sa svima imam pozitivna iskustva, niko mi se nije učinio umišljenim ili šta znam.
The saddest thing in life is wasted talent.