mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 16:35
nekoIzMostara je napisao/la: ↑07 jan 2024, 16:31
Hazre je napisao/la: ↑07 jan 2024, 15:47
Eto vi evropski klub postali. Ne brukaj se. Ko da vam je Mourinho dosao. A kao drugo ova politika sto radite vam je smjesna. Dovodite igrace na posudbu? I sta onda?
Po pitanju trenera bolji nego vas trenutno. Po pitanju ostvarenih rezultata naspram ulozenog novca u igracki kadar takoder, igrom takoder. Sto ne znaci da Rozman nece ostvariti na duzi vremenski period bolje rezultate nego Klafuric, al trenutno je takvo stanje.
Znaci uspjesi se gledaju u svijetu ako manje ulozis i ne odes u evropu,drugi tim ulozi 10 puta vise i ode u evropu i tim koji nije izasao u istu je uspjesniji jer je manje ulozio haha sta sve necu vidjet. Znaci Sheffield je uspjesniji od Newcastla trenutno jer su manje ulozili.
Ko je to rekao, gdje sam ja to napisao? Samo sam napisao da otkako je Klafuric na klupi Veleza osvojio vise bodova od Rozmana, nista vise. Ove ostale diskusije bmk realno, eto vas tamo pa raspravljajte.
Al kad si vec spomenuo da ti odgovorim. Ulozili ste u zadnju godinu i po vise nego Zrinjski duplo pa im niste ni blizu, nismo ni mi iskreno, al vi ste ti koji svake godine najavljujete titulu a mi samo Evropu. Samim tim je nekako logicno da je veca sramota da vas ostave 20 bodova sa ogromnim ulaganjima, vise milionskim, nego nas koji sa puno manjim ulaganjima gonjamo Evropu.
Jesam li slagao?