Premijer liga BiH - aktuelno

Hazre
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Hazre » 07 jan 2024, 16:57

Espiritosanto je napisao/la:
07 jan 2024, 16:55
Hazre je napisao/la:
07 jan 2024, 16:53
07 jan 2024, 16:51
Hrkac i Barišić se u Tuzli izležavali,uzimali pare od Aze dođu u Mostar odjednom proigraju :rol:
Mislis :rol: bas i nisu zato su i otisli :D
Može statistika koliko su utakmice odigrali?
Nešto su baš često povrijeđeni bili?
A sto li su bili povrijeđeni nonstop

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 07 jan 2024, 16:58

mosarajvosa83 je napisao/la:
tersnakvadrat je napisao/la:
07 jan 2024, 16:50
07 jan 2024, 16:40

:lolno: ti ni u svoj klub nisi upucen a pricas o Peninoj plati. Napisi platu Suljicevu,to je lik iz mog grada ili da ti je ja napisem ili Dzaficevu?
Mali osvrt na temu od prije nekoliko dana kada si tvrdio da si iz Sarajeva. :urnebes:

Brnjasu jedan.
Pa odakle je? Zivi covjek u Hrasnici al je iz Srebrenice sta sad trebam reci zivi pored mog grada u Hrasnici? Ljakse kao da je problem dokazat odakle sam,ako te zanima javi se na pm pa da i to rijesimo,kod nas ljudi imaju i licne zamisli.
Druze, sve si kazao. Pozdrav istocnoj Bosni. To je sve nasa domovina.

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 07 jan 2024, 16:59

Hazre je napisao/la:
07 jan 2024, 16:51
Hrkac i Barišić se u Tuzli izležavali,uzimali pare od Aze dođu u Mostar odjednom proigraju :rol:
Hazre nek je i 12 al nek je redovno :rol:
Dobijes koliko si vrijedio na utakmicama :rol: :rol:

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 07 jan 2024, 17:01

Postavi diplomu i licnu da vidimo da si faks zavrsio i da si iz Sarajeva :kafa:
Zadnja izmjena: Cernica22, dana/u 07 jan 2024, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
19V22

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 07 jan 2024, 17:01

nekoIzMostara je napisao/la:
07 jan 2024, 16:43
07 jan 2024, 16:35
07 jan 2024, 16:31

Po pitanju trenera bolji nego vas trenutno. Po pitanju ostvarenih rezultata naspram ulozenog novca u igracki kadar takoder, igrom takoder. Sto ne znaci da Rozman nece ostvariti na duzi vremenski period bolje rezultate nego Klafuric, al trenutno je takvo stanje.
Znaci uspjesi se gledaju u svijetu ako manje ulozis i ne odes u evropu,drugi tim ulozi 10 puta vise i ode u evropu i tim koji nije izasao u istu je uspjesniji jer je manje ulozio haha sta sve necu vidjet. Znaci Sheffield je uspjesniji od Newcastla trenutno jer su manje ulozili.
Ko je to rekao, gdje sam ja to napisao? Samo sam napisao da otkako je Klafuric na klupi Veleza osvojio vise bodova od Rozmana, nista vise. Ove ostale diskusije bmk realno, eto vas tamo pa raspravljajte.

Al kad si vec spomenuo da ti odgovorim. Ulozili ste u zadnju godinu i po vise nego Zrinjski duplo pa im niste ni blizu, nismo ni mi iskreno, al vi ste ti koji svake godine najavljujete titulu a mi samo Evropu. Samim tim je nekako logicno da je veca sramota da vas ostave 20 bodova sa ogromnim ulaganjima, vise milionskim, nego nas koji sa puno manjim ulaganjima gonjamo Evropu.

Jesam li slagao?
Renome kluba nam ne daje za pravo da ne najavljujemo borbu za titulu za razliku od vas koji ne znate šta je titula pa kako da je onda najavite,ali vama je utjeha što je Zrinjski trenutno bolji od Sarajeva a to što vas karaju i što ste drugi klub u gradu je manje bitno,spinujete i lažete o tuđim parama a niko pojma nema ko i koliko ulaže

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 07 jan 2024, 17:02

:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Joj @mosasarajevo... :rol: :rol: :rol:

Oplakah zivota mi. ti si :kralj: :bow: :bow:

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 07 jan 2024, 17:03

Hazre je napisao/la:
07 jan 2024, 16:59
Hazre je napisao/la:

Hazre nek je i 12 al nek je redovno :rol:
Dobijes koliko si vrijedio na utakmicama :rol: :rol:
Osim ako ti Ernad nije menager :rol:
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 07 jan 2024, 17:04

Anex je napisao/la:
07 jan 2024, 15:55
Bazinga12345 je napisao/la:
07 jan 2024, 15:36
Anex je napisao/la:
07 jan 2024, 15:31
Šta ovo pišu sportske novosti da je Sarajevo u zadnjih pet sezona od transfera zaradilo više od svih ostalih klubova zajedno,možda je i taj tekst Mirvić platio što bi neki rekli
Je li tebi Mirvah neki rod? U svakom postu imaš potrebu da ga odbraniš koliko sam upratio.
Nažalost nije,branim čovjeka koji je odlučio da u ovu baru donosi milione i da je bože više takvih u svim sferama nebi nam omladina bježala iz zemlje,ali eto takvi kao ti znaju bolje,hrakni i pljuni pa makar se jednom dnevno jelo,zato i jesmo tu gdje jesmo
Cuj to nebi nam omladina bjezala iz zemlje jer eto fali nam jos 1000 takvih poput mirvica. Jeli ti stvarno mislis da mirvic daje onako novac radi reda, sto mu je dosadno ili sta? To mu je sve biznis, a vama ce predstavit da je ljubav prema klubu. Pogledaj slucaj u njemackoj, klub 1860 münchen i oni su imali svog mirvica pa na kraju sve lose ispalo.

Kad bude svaki novac trazio nazad od sarajeva, prvi ces biti na frontu koji ce mu sve opsovati sto ima. Dobar je dok daje novac samo da ti licno nemoras dati. I budalu svako voli kad non stop sviju casti i sve placa. Dijaspora takodje je super kad daje novac, a kad ne daje vise onda su najgori ljudi. Sve je super dok neko treci trosi svoj novac, samo da licno nemoram ja. Naravno da ces ga branit, svako bi ga branio jer daje svoj novac.

Sto omladina bjeze iz drzave? Jesi citao sta se dogodilo ovi par dana u Vlasenici ili Potocarima? Zbog takvi stvari zbog nesigurnosti u svojoj drzavi, ljudi napustaju zemlju. Zbog lose plate, zbog kriminala, zbog zdravstvene stvari, drzava nenormalna, zakon nenormalan, narod kriminalan do zadnjeg, upravo zbog takvih stvari, ljudi napustaju zemlju. A ne sto nam fali jos 1000 mirvica. I ja bi volio da svaki klub i svaka firma ima mirvica pa da je svima lakse, ali to nece nista rijesavat probleme unutar drzave BiH.

Nije sve u novcem kad su ljudi pun mrznje u sebi, i nevoli te zbog toga jer imas xy naciju ili xy vjeru. I kad je drustvo bolestno, ljubomorno i neda ti uspijeh, u takvim okolnostima tesko da ce ista biti dobro. To se najbolje vidi kakva nam je drzava i sta se sve desava. Kriminal i sve lose sto se desava je normalno, jer eto to je BiH bude izgovor ljudi na sve ovo. Ni 1000 Mirvica nebi sprijecilo da omladina napusta zemlju, jer svako vidi sam kakav je sistem i kakvo nam je drustvo. I da nije tako kako sam napisao, sve bi drugacije bilo i niko nebi napustio BiH. Ljudi bi se svi vratili u domovinu, ali eto svi vi vidite sami kakva je situacija. Pozdrav
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

Veeemooo
Kontakt:

Post Postao/la Veeemooo » 07 jan 2024, 17:06

Anex je napisao/la:
07 jan 2024, 17:01
07 jan 2024, 16:43
07 jan 2024, 16:35

Znaci uspjesi se gledaju u svijetu ako manje ulozis i ne odes u evropu,drugi tim ulozi 10 puta vise i ode u evropu i tim koji nije izasao u istu je uspjesniji jer je manje ulozio haha sta sve necu vidjet. Znaci Sheffield je uspjesniji od Newcastla trenutno jer su manje ulozili.
Ko je to rekao, gdje sam ja to napisao? Samo sam napisao da otkako je Klafuric na klupi Veleza osvojio vise bodova od Rozmana, nista vise. Ove ostale diskusije bmk realno, eto vas tamo pa raspravljajte.

Al kad si vec spomenuo da ti odgovorim. Ulozili ste u zadnju godinu i po vise nego Zrinjski duplo pa im niste ni blizu, nismo ni mi iskreno, al vi ste ti koji svake godine najavljujete titulu a mi samo Evropu. Samim tim je nekako logicno da je veca sramota da vas ostave 20 bodova sa ogromnim ulaganjima, vise milionskim, nego nas koji sa puno manjim ulaganjima gonjamo Evropu.

Jesam li slagao?
Renome kluba nam ne daje za pravo da ne najavljujemo borbu za titulu za razliku od vas koji ne znate šta je titula pa kako da je onda najavite,ali vama je utjeha što je Zrinjski trenutno bolji od Sarajeva a to što vas karaju i što ste drugi klub u gradu je manje bitno,spinujete i lažete o tuđim parama a niko pojma nema ko i koliko ulaže
Po cemu smo drugi klub u gradu ? Ok, Zrinjski rezultatski uspjesniji nema sta ne samo u gradu nego u cijeloj drzavi, ali hajde daj neki drugi argument. Ove sezone vise posjecen nas stadion nego njihov i pored toga sto su evropu igrali i sva ta euforija. Ako cemo rezultatski gledati, onda ste vi 4ti klub u državi trenutno, tako je kako je.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 07 jan 2024, 17:11

Deen je napisao/la:
07 jan 2024, 17:04
Anex je napisao/la:
07 jan 2024, 15:55
Bazinga12345 je napisao/la:
07 jan 2024, 15:36

Je li tebi Mirvah neki rod? U svakom postu imaš potrebu da ga odbraniš koliko sam upratio.
Nažalost nije,branim čovjeka koji je odlučio da u ovu baru donosi milione i da je bože više takvih u svim sferama nebi nam omladina bježala iz zemlje,ali eto takvi kao ti znaju bolje,hrakni i pljuni pa makar se jednom dnevno jelo,zato i jesmo tu gdje jesmo
Cuj to nebi nam omladina bjezala iz zemlje jer eto fali nam jos 1000 takvih poput mirvica. Jeli ti stvarno mislis da mirvic daje onako novac radi reda, sto mu je dosadno ili sta? To mu je sve biznis, a vama ce predstavit da je ljubav prema klubu. Pogledaj slucaj u njemackoj, klub 1860 münchen i oni su imali svog mirvica pa na kraju sve lose ispalo.

Kad bude svaki novac trazio nazad od sarajeva, prvi ces biti na frontu koji ce mu sve opsovati sto ima. Dobar je dok daje novac samo da ti licno nemoras dati. I budalu svako voli kad non stop sviju casti i sve placa. Dijaspora takodje je super kad daje novac, a kad ne daje vise onda su najgori ljudi. Sve je super dok neko treci trosi svoj novac, samo da licno nemoram ja. Naravno da ces ga branit, svako bi ga branio jer daje svoj novac.

Sto omladina bjeze iz drzave? Jesi citao sta se dogodilo ovi par dana u Vlasenici ili Potocarima? Zbog takvi stvari zbog nesigurnosti u svojoj drzavi, ljudi napustaju zemlju. Zbog lose plate, zbog kriminala, zbog zdravstvene stvari, drzava nenormalna, zakon nenormalan, narod kriminalan do zadnjeg, upravo zbog takvih stvari, ljudi napustaju zemlju. A ne sto nam fali jos 1000 mirvica. I ja bi volio da svaki klub i svaka firma ima mirvica pa da je svima lakse, ali to nece nista rijesavat probleme unutar drzave BiH.

Nije sve u novcem kad su ljudi pun mrznje u sebi, i nevoli te zbog toga jer imas xy naciju ili xy vjeru. I kad je drustvo bolestno, ljubomorno i neda ti uspijeh, u takvim okolnostima tesko da ce ista biti dobro. To se najbolje vidi kakva nam je drzava i sta se sve desava. Kriminal i sve lose sto se desava je normalno, jer eto to je BiH bude izgovor ljudi na sve ovo. Ni 1000 Mirvica nebi sprijecilo da omladina napusta zemlju, jer svako vidi sam kakav je sistem i kakvo nam je drustvo. I da nije tako kako sam napisao, sve bi drugacije bilo i niko nebi napustio BiH. Ljudi bi se svi vratili u domovinu, ali eto svi vi vidite sami kakva je situacija. Pozdrav
Ljudi bježe najviše zbog egzistencije i nedostatka novca,nije u Sarajevu,Tuzli,Zenici Vlasenica pa raja ide,nama je loše upravo što glupi bošnjo priželjkuje da Mirvić završi kao Mihnen 1860 i svi rade sve da mu otežaju ali eto ti bolje znaš,sve će biti dobro samo da Mirvić ode i da zatraži pare nazad,svi bošnjaci bi bili rahat,može se i za Borac navijati

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 07 jan 2024, 17:19

07 jan 2024, 16:58
07 jan 2024, 16:50

Mali osvrt na temu od prije nekoliko dana kada si tvrdio da si iz Sarajeva. :urnebes:

Brnjasu jedan.
Pa odakle je? Zivi covjek u Hrasnici al je iz Srebrenice sta sad trebam reci zivi pored mog grada u Hrasnici? Ljakse kao da je problem dokazat odakle sam,ako te zanima javi se na pm pa da i to rijesimo,kod nas ljudi imaju i licne zamisli.
Haha sto posto. Ti ni na licnoj kod svoje blize i uze rodbine nisi vidio da pise Mostar hahahha stavi pare jedno 1000 eura opklade da se obrukas ovdje,onda cu ti uslikat licnu

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 07 jan 2024, 17:23

Cernica22 je napisao/la:
Ja se iz kreveta nikad ne ustajem za dzabe,kladimo se fino i nikakav problem,al posto ste ckapi nema nista od toga. Imate javno ponudu milja eura i nikakav problem. Trebal vas nauciti kako sa Google maps da rukujete? Ukucajte Hrasnica velegrad pored Sarajeva pa pogledajte,ili na google gdje ima najvise mostarskih doslja pa cete skontat da Hrasnica nije na Floridi. Opet da ponovim,Suljic je iz mog grada,sad sto ste vi duduci to je vec genetika.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 07 jan 2024, 17:26

Tragedija od teme...

Umjesto da se prica o kmeljinom rasporedu i plasmanu u 1. Ligu fbih vi se svakodnevno raspravljate o privatnim stvarima.
Skolarci.
NEMA NAZAD

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 07 jan 2024, 17:28

holyman je napisao/la:
07 jan 2024, 17:26
Tragedija od teme...

Umjesto da se prica o kmeljinom rasporedu i plasmanu u 1. Ligu fbih vi se svakodnevno raspravljate o privatnim stvarima.
Skolarci.
Pljuvanje po bordo gigantu,zakletvi, je vise od privatne stvari.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 07 jan 2024, 17:30

Ovde su pojedini obolili brojeći Mirvićeve pare i pričajuči koliki je dug i da je to sve rupa kojoj je dno blizu i katastrofa i bankorot koji slijedi kad Mirvić i ti investitori čini navodno novac on troši počnu da traže svoje nazad a skoro u istoj rečenici prozivaju svoje klubove i uprave zašto ne dozvole investitorima da ulažu i upravljaju klubom na način na koji to Mirvić radi. Ludost ne znaš više koji level.

Prozivaš nekog za neke probleme, a moliš Boga da se ti nađeš u takvim. :crazy:
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Veeemooo
Kontakt:

Post Postao/la Veeemooo » 07 jan 2024, 17:31

07 jan 2024, 17:23
Cernica22 je napisao/la:
Ja se iz kreveta nikad ne ustajem za dzabe,kladimo se fino i nikakav problem,al posto ste ckapi nema nista od toga. Imate javno ponudu milja eura i nikakav problem. Trebal vas nauciti kako sa Google maps da rukujete? Ukucajte Hrasnica velegrad pored Sarajeva pa pogledajte,ili na google gdje ima najvise mostarskih doslja pa cete skontat da Hrasnica nije na Floridi. Opet da ponovim,Suljic je iz mog grada,sad sto ste vi duduci to je vec genetika.
HRASNICA VELEGRAD HAHAHAHAHA. Odes malo prema Kovacima i uocis da svaka skoro kuca ima i štalu, ne bih bas rekao da su to maniri grada a pogotovo ne glavnog grada. Uostalom i ne cudi me, volite vi kopirati od ovih iz Vojkovica tako da me ne iznenađuje. Ugodan ostatak večeri gradjanine glavnog grada Hrasnice :bih:

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 07 jan 2024, 17:31

AVNOJ je napisao/la:
07 jan 2024, 17:30

Prozivaš nekog za neke probleme, a moliš Boga da se ti nađeš u takvim. :crazy:
U sridu.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 07 jan 2024, 17:34

07 jan 2024, 17:19
07 jan 2024, 16:58

Haha sto posto. Ti ni na licnoj kod svoje blize i uze rodbine nisi vidio da pise Mostar hahahha stavi pare jedno 1000 eura opklade da se obrukas ovdje,onda cu ti uslikat licnu
Mislim da ti je vrijeme da drugi profil napravis, mozes sve ispocetka.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 07 jan 2024, 17:36

:rol:
Veeemooo je napisao/la:
07 jan 2024, 17:31
07 jan 2024, 17:23
Cernica22 je napisao/la:
HRASNICA VELEGRAD HAHAHAHAHA. Odes malo prema Kovacima i uocis da svaka skoro kuca ima i štalu, ne bih bas rekao da su to maniri grada a pogotovo ne glavnog grada. Uostalom i ne cudi me, volite vi kopirati od ovih iz Vojkovica tako da me ne iznenađuje. Ugodan ostatak večeri gradjanine glavnog grada Hrasnice :bih:
:rol: jao majko sta je ovo,de recite mi da sanjam :rol: Gledaj ti kazimoda kako je glup,znas li kad neko nesto napise ironicno kukala ti majka kako si glup hahahhaha Covjek stvarno mislio da je Hrasnica velegrad haha al kako takvim bolidima da objasnim da je Suljic iz mog grada,moram ironicno napisat velegrad da docaram takvim gluperdama,Vogosca,Ilidza,Hrasnica kazem da su mi sugradjani hahah jbte ne vjerujem. Inace,sad se pravi konekcija tamvajem do Hrasnice,da mi nisi sve ovo objasnio ja bi jos kontao da je Hrasnica u Africi.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 07 jan 2024, 17:39

Hrasnica > Mostar
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, ristagrad i 31 gost.