Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Owen Beck ima neku suspenziju iz Škotske tako da ne može igrati protiv Arsenala. Čudno mi je ovo što se piskara po instagramu da su Tsimikas i Robertson uskoro nazad a njega su vratili sa veoma uspješne posudbe. Svakako sad idu ove 2 utakmice pa pauza.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma igrat će prvi sastav svakako.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- JayCatwright
- Kontakt:
zasto trentu jos nisu produzili ugovor
Ali
Trent- Konate- Quansah- Gomez
Mac-jones- harvey
Gakpo-Darwin-Diaz
Trent- Konate- Quansah- Gomez
Mac-jones- harvey
Gakpo-Darwin-Diaz
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
To je to što imamo.Jedini Dijka odmara , ostalo sve je tu.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
S obzirom na sastav i izostanke poderat ce nas
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Igramo s 20 % snage ovo danas, samo da ne bude replay game
bolje izgubit nego x
Očajna igra naših, ne da se gledati.
Kakva je godina, dobro je
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Iznosenje lopte ocajnooo
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ocigledno da Klopp ove takmicenje zrtvuje ne zato sto hoce nego sto je doslo u neugodnom trenutku kad su Salah i Endo odsutni zbog takmicenja, a ovamo ti fale Van Dijk, Sobo itd. Ne mozes igrati nas 4 strane jbg. Lakse ce uzeti Liga kup nego Fa, imas EL i EPL sto je mnogo bitnije u ovom trenutku. ovdje se islo na to ako se sta napravi dobro, ako ne nikom nista.
Ništa, ali tema je Liverpoola. Nećemo biti optimisti druže.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Do kad će upadat ovi štiglići
Trenutno korisnika/ca: SoloControTutti i 18 gostiju.