nekoIzMostara je napisao/la: ↑07 jan 2024, 18:30
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 18:22
nekoIzMostara je napisao/la: ↑07 jan 2024, 18:20
Onda bi tom logikom I Čelzi svake godine najavljivao titulu, al to sto vec 2 3 godine nisu relevantan tip u Engleskoj to se ne pika je? To nije nikakav argument.
Imas pare ali nemas igru, imas individualni kvalitet, ali nemate tim, i uistinu niste imali osnovu da najavljujete nesto tako, to sto ste osvajali prije 10 godina titulu ne znaci da ste sada kandidat za titulu. Za sljedecu sezonu nemam pojma sta ce biti, ako ne budete mijenjali opet 10 igraca i ostavite okosnicu moglo bi biti nesto. Ja se ne mijesam niti pravim pametan koliko ko ima platu, vjeruj da nemam pojma koliko Haskic i ekipa ima platu, niti me interesuje. Ali znam 10000% da je Peneranda najplaceniji igrac lige i to debelo najplaceniji u BiH. Zivio drug
Pa eto ja vjerujem bratu sa foruma koji je upucen u desavanja u klubu,radio u istom i napisao je za Penu u detalje,druga je stvar sto vi izmisljate i znate plate nasih igraca,treba vama vise vjerovat. Prije 4 godine kod vas je prije 10 godina?
Pa ti vjeruj kome hoces, cak te necu pokusati ni uvjeriti u suprotno, ali dzabe mene ubjedujes u nesto kad ja znam da je debelo najplaceniji igrac lige.
ok, sta je fazon da pises neistine?
Penerada nije imao nikakve cifre kakve ljudi pisu i mahala prica...
Pena je imao (i ima i ako ostane imat ce) platu koja ovisi o minutazi i ucinku, prvih godinu dana...
Tako da te price nisu istina ko god da ti je rekao... bukvalno licno pena da ti je rekao, nije istina
Dosao je jer je imao sve uslove da se oporavi, dodje sebi, ako ide, sretno mu, ako uzmemo pare, mi smo na konju, ako ostane, opet super...
Covjek je upuceniji od nas,nije bas lijepo kad spinujete i iznostite lazi moje se zasnivaju na rekla kazala.