Rolls royce kazu
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
Vidjeli 16rac prvi put u 80 minuta, raspisali se
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
Trpaj ih Trentaro
Oni nek se zadovolje Martinelli dribling trofejom

Oni nek se zadovolje Martinelli dribling trofejom
Vi ste strucnjaci za mitoveJayCatwright je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:05Mit.harden je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:04Nije mu tesko probit defanzivno najlosijeg beka ligeJayCatwright je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:01Martinellia niko ne moze cuvati sreca pa nije u formi
Najboljeg igrača lige *
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- HordasOdMalena
- Kontakt:
A jeste li vidjeli šta mu je Martinelli uradio?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ko kaže da Arsenal ne može zabiti gol
Barem znamo sebi dat
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
Dosli da izgubimo i mlatnemo ih
Kakve luzercine bokte mazo
Kakve luzercine bokte mazo
Jel to kod tebe zavrsio streamJayCatwright je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:11Dosli da izgubimo i mlatnemo ih
Kakve luzercine bokte mazo![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Nije ali ti mogu reci da Arsenal jos jednu sezonu zavrsava s nula trofeja. Ustvari jednimStevieG8 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:14Jel to kod tebe zavrsio streamJayCatwright je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:11Dosli da izgubimo i mlatnemo ih
Gabriel Martinelli dribling trophy
Jel ovaj lik u redu? Ne djeluje da je dobar u glavi nikakoStevieG8 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:14Jel to kod tebe zavrsio streamJayCatwright je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:11Dosli da izgubimo i mlatnemo ih
Epski raspad Arsenala nakon Boxing daya.
Ako ne izjednace, to znaci da su OUT iz oba kupa. U ligi su trenutno 3. favorit za titulu sa tendencijom da ispadnu iz trke ubrzo.
Arteti ostaje samo CL za spas sezone. Bez polufinala CL ovo je mnogo neuspjesna sezona za Arsenal i korak unazad.
Ako ne izjednace, to znaci da su OUT iz oba kupa. U ligi su trenutno 3. favorit za titulu sa tendencijom da ispadnu iz trke ubrzo.
Arteti ostaje samo CL za spas sezone. Bez polufinala CL ovo je mnogo neuspjesna sezona za Arsenal i korak unazad.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ide 76 minuta nadoknade
Sok i nevjerica je zavrsnica Arsenalovih napadackih opcija ovo je za Bogu plakati
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
a cl nikad slabija, sramota ako ne dodju do SFAlanSmith14 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:15Epski raspad Arsenala nakon Boxing daya.
Lekcija iz navijanja inače, da se i to napomene.
- JayCatwright
- Kontakt:
Darwin vrijedi ko svi napadaci i krila u Arsenalu
Kakva igračina
Kakva igračina
- JayCatwright
- Kontakt:
Trpaaaaaaaaaaaaaj

S pola gasa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.