Daj nam objasni kome smo mi bili prepusteni,mozda sam sta prespavao.
Iz svih krajeva drzave se ginulo za Sarajevo. Slabo su Saralije upomoc dolazile u druge gradove. Mi smo ostali za potkusurivanje sluzili.
Ajde ukucaj grad pod najduzom opsadom u novijoj historiji,mozda su se trebali teleportovat. Jest bilo vas je na hiljade da ste dolazili Sarajevo da branite.
Oni su tada bili u HVO-u Mostar i branili grad od srba koji su im osnovali klub.
Daj nam objasni kome smo mi bili prepusteni,mozda sam sta prespavao.
Iz svih krajeva drzave se ginulo za Sarajevo. Slabo su Saralije upomoc dolazile u druge gradove. Mi smo ostali za potkusurivanje sluzili.
Ajde ukucaj grad pod najduzom opsadom u novijoj historiji,mozda su se trebali teleportovat. Jest bilo vas je na hiljade da ste dolazili Sarajevo da branite.
Pa ko je zlocine napravio u Trusini i Grabovici, ipak su se neki teleportirali ?
Sta se ti petljas, veze sa zivotom nemas... niti mozes znati, ne razumijem tvoju konekciju sa ovim, niti si Sarajeva niti Mostara vidio u tom periodu.
Zadnja izmjena: tersnakvadrat, dana/u 07 jan 2024, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
Zna li neko iz kojeg razloga su se shizopitari ovako povampirili? Sumnjao sam na četvrto mjesto, ali kontam da su na to već navikli.
Bijeda se prvi put domogla treće pozicije i to na gol razliku pa ih se ne možeš kutarisati, Sarajevo je uvijek u vrhu i uvijek će biti,kad osvojite samo jednu titulu onda bujrum u raspravu
Mostar nikad nije okrenuo ledja Sarajevu. Obrnuto se to ne bi moglo reci. Uvijek na pravoj strani i principijelni, i onda kad smo bili samo sebi i Bogu prepusteni. Eto zasto su Mostar i Velez najveci u drzavi.
Opet laž,u Sarajevo niko nije mogao doći i da je htio,pitaj balo starije gdje je bio general Halilović sa vojskom iz Sarajeva i šta se tada dešavalo
Haj shvatam prepucavanje Velez,Zeljo,Sarajevo,Celik,Borac,Sloboda ali kad se medjugorci ukljuce RA ko grupa starija od njihovog kluba e onda stvarno o cemu pricati,zamisli ovo jedini navijaci na svijetu koji su promjenuli klub i navijacku skupinu hahahaa a majko moja,skutorcida
Haj shvatam prepucavanje Velez,Zeljo,Sarajevo,Celik,Borac,Sloboda ali kad se medjugorci ukljuce RA ko grupa starija od njihovog kluba e onda stvarno o cemu pricati,zamisli ovo jedini navijaci na svijetu koji su promjenuli klub i navijacku skupinu hahahaa a majko moja,skutorcida
Mostar nikad nije okrenuo ledja Sarajevu. Obrnuto se to ne bi moglo reci. Uvijek na pravoj strani i principijelni, i onda kad smo bili samo sebi i Bogu prepusteni. Eto zasto su Mostar i Velez najveci u drzavi.
Opet laž,u Sarajevo niko nije mogao doći i da je htio,pitaj balo starije gdje je bio general Halilović sa vojskom iz Sarajeva i šta se tada dešavalo
Sarajevo je halalilo Mostar. Mi budale smo im plan poremetili. Nije moj stari od Tudjmana orden dobio, nego predsjednik nam drzave. Sto li ga je nagradio ?
Druze, nije u nego oko Sarajeva. Qrac bi vi ista druze.
Srbi osnovali,fuj.
Do neba im hvala pa sad imam priliku prenositi ovu ljubav sa generacije na generaciju,ta necu na jednu generaciju velez,na drugu hajduk,pa na trecu zrinjski ccc majko moja
Sarajevo je halalilo Mostar. Mi budale smo im plan poremetili. Nije moj stari od Tudjmana orden dobio, nego predsjednik nam drzave. Sto li ga je nagradio ?
Sram te bilo jadu jadni čuj Sarajevo ih otpisalo,isključujem se iz ove rasprave,bolje od genocida nismo ni zaslužili
Sram te bilo jadu jadni čuj Sarajevo ih otpisalo,isključujem se iz ove rasprave,bolje od genocida nismo ni zaslužili
Opce poznata cinjenica. Sefer ti prvi prica o tome i pisu knjige i jos se pozivas na njega.
Srbi osnovali,fuj.
Do neba im hvala pa sad imam priliku prenositi ovu ljubav sa generacije na generaciju,ta necu na jednu generaciju velez,na drugu hajduk,pa na trecu zrinjski ccc majko moja
Ma znam sve to,ali brate nesto podupirat sto je bila ideja velike Srbije i sto drzi i dan danas zlocinacku petokraku na grbu istu petokraku koja nas je 90ih granatirala to ne mogu shvatit,
Zato i jeste nastanjeni po brdima i na magistrali sa takvim nakaradnim stavovima.
Polako junače, što to tebi smeta, pa ti si ovdje među glavnim bio kad se provciralo za stadion?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ima ovaj jedan shizopitar koji nas poziva u raspravu tek kad osvojimo jednu titulu, a raspravlja se s našima već sedmicama
Kakvi luđaci.
Titulicu prvo pa da budete koliko tolliko relevantan faktor,do tada pratite velikane Sarajevo, Željezničar, Zrinjski ,Borac,Široki...ipak su višestruki prvaci
Polako junače, što to tebi smeta, pa ti si ovdje među glavnim bio kad se provciralo za stadion?
To je uvijek odgovor na vaše bljuvotine a ne zato što mi je nedaj bože zrinjski draži