Na stranu sto fakat mislim da je Beca nikakav igrac ali ce protiv nas postati ronaldinho. 100 puta vidjeno do sad i ponovit ce se.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ma teško je sada dovesti neko normalno ime, svi znaju koliko je zeznuta i komplikovana situacija.MrkiMedo je napisao/la: ↑07 jan 2024, 15:07Navodno propalo.StrikeWarzone je napisao/la: ↑07 jan 2024, 15:04Ma neće, nismo ti mi te sreće.avalPacidoroP je napisao/la: ↑07 jan 2024, 14:48Nadam se da će nas preuzeti.
Imam dobar filing oko trenera koji dođu iz Hrvatske.
Nama iz Hrvatske su vrhunac treneri tipa Ivkovića ili igrača tipa Vištice i Zdunića.
Pripremite živaca, trebat će nam.
Iz kluba se podhitno moraju oglasiti oko toga šta se dešava sa Arapima, je li sa odlaskom ovog trenera sve propalo, šta stoji u ugovoru koji su potpisali sa njima do kraja sezone. Ima tu dosta pitanja, a odgovora ni na mapi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Trenutno nema komunističkijeg kluba na dunjaluku od Želje, paradoks jeste, ali je tako yebiga...ako ima mlađe raje pa im nije jasno zbog čega se yuga raspala i zbog čega je propao kumunizam neka analizira ovaj klub u zadnjih 20 godina, može se doktorat odbraniti na ovu temu
-
- Kontakt:
Kad se trebalo potpisati sa Arapima, svi su na slikama i po medijima. Kad je odstupio trener, onda niko da se obrati navijacima. Saznali preko portala da je trener podnio ostakvu.
- MocMahale444
Bilo bi dobro da nam kazu sta je s arapima
Bilo sta da nam vele ako nalete na malo vremena jer su bizi u 16.

Bilo sta da nam vele ako nalete na malo vremena jer su bizi u 16.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ono što me raduje jeste da je u javnost isplivalo da smo dali dobru ponudu Meši, i da smo se okrenuli Cvitanoviću i sličnim imenima, koja sigurno nisu jeftina.Raonffa je napisao/la: ↑07 jan 2024, 18:18Ma teško je sada dovesti neko normalno ime, svi znaju koliko je zeznuta i komplikovana situacija.MrkiMedo je napisao/la: ↑07 jan 2024, 15:07Navodno propalo.StrikeWarzone je napisao/la: ↑07 jan 2024, 15:04
Ma neće, nismo ti mi te sreće.
Nama iz Hrvatske su vrhunac treneri tipa Ivkovića ili igrača tipa Vištice i Zdunića.
Pripremite živaca, trebat će nam.
Iz kluba se podhitno moraju oglasiti oko toga šta se dešava sa Arapima, je li sa odlaskom ovog trenera sve propalo, šta stoji u ugovoru koji su potpisali sa njima do kraja sezone. Ima tu dosta pitanja, a odgovora ni na mapi.
Ja se slomih godinama pričajući, plati trenera duplo/troduplo više od najplaćenijeg igrača, i imat ćeš i ekipu i ozbiljnog trenera.
Pa pare ne bi trebale biti toliki problem, uzela se fina lova ove godine. Vidjet ćemo ko će doći na kraju, ja iskreno očekujem nekog anonimusa tako da bi me svako iole poznatije ime pozitivno iznenadilo.avalPacidoroP je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:12Ono što me raduje jeste da je u javnost isplivalo da smo dali dobru ponudu Meši, i da smo se okrenuli Cvitanoviću i sličnim imenima, koja sigurno nisu jeftina.Raonffa je napisao/la: ↑07 jan 2024, 18:18Ma teško je sada dovesti neko normalno ime, svi znaju koliko je zeznuta i komplikovana situacija.
Ja se slomih godinama pričajući, plati trenera duplo/troduplo više od najplaćenijeg igrača, i imat ćeš i ekipu i ozbiljnog trenera.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja sam pukom slucajnosti bio u TZ prije dva dana i sreo sam covjeka koji je da kazem poznat bh javnosti posebno fudbalu.. prisao sam mu i pitao ga dal on sta zna… odgovor njegov je bio da su iz UO cekali da arapi do 29.12 uplate 500k $ na racun da mogu dovest igrace.
Kakvi levati u nasoj upravi boze sacuvaj nas malih sisa i glavnih ljudi u našem klubu
Kakvi levati u nasoj upravi boze sacuvaj nas malih sisa i glavnih ljudi u našem klubu
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
-
- Kontakt:
Ako je istina, ja ne razumijem sta je pogresno u ovome.DUVNO1921 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:23Ja sam pukom slucajnosti bio u TZ prije dva dana i sreo sam covjeka koji je da kazem poznat bh javnosti posebno fudbalu.. prisao sam mu i pitao ga dal on sta zna… odgovor njegov je bio da su iz UO cekali da arapi do 29.12 uplate 500k $ na racun da mogu dovest igrace.
Kakvi levati u nasoj upravi boze sacuvaj nas malih sisa i glavnih ljudi u našem klubu![]()
-
- Kontakt:
Pogresno je da smo se morali osigirati ugovorom odnosno definisati prava i obaveze arapa. Mi to, ocito, nismo uradili nego smo isli na rijec i nekakav sporazum koji ima vrijednost na sudu ko sto ga ima i tariguz. To je bas ameterski jer smo izgubili vise od mjesec dana i koji bod jer je Arap bas levat. Moglo bi ga se trpiti da su pare dosle, ovako je to epski promasaj.Hansestadt je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:34Ako je istina, ja ne razumijem sta je pogresno u ovome.DUVNO1921 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:23Ja sam pukom slucajnosti bio u TZ prije dva dana i sreo sam covjeka koji je da kazem poznat bh javnosti posebno fudbalu.. prisao sam mu i pitao ga dal on sta zna… odgovor njegov je bio da su iz UO cekali da arapi do 29.12 uplate 500k $ na racun da mogu dovest igrace.
Kakvi levati u nasoj upravi boze sacuvaj nas malih sisa i glavnih ljudi u našem klubu![]()
-
- Kontakt:
Slazem se. Samo sam htio reci ako neko nije spreman uloziti 500k u ekipu, nema se to sta dalje pricati.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:43Pogresno je da smo se morali osigirati ugovorom odnosno definisati prava i obaveze arapa. Mi to, ocito, nismo uradili nego smo isli na rijec i nekakav sporazum koji ima vrijednost na sudu ko sto ga ima i tariguz. To je bas ameterski jer smo izgubili vise od mjesec dana i koji bod jer je Arap bas levat. Moglo bi ga se trpiti da su pare dosle, ovako je to epski promasaj.Hansestadt je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:34Ako je istina, ja ne razumijem sta je pogresno u ovome.DUVNO1921 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:23Ja sam pukom slucajnosti bio u TZ prije dva dana i sreo sam covjeka koji je da kazem poznat bh javnosti posebno fudbalu.. prisao sam mu i pitao ga dal on sta zna… odgovor njegov je bio da su iz UO cekali da arapi do 29.12 uplate 500k $ na racun da mogu dovest igrace.
To ako je tačno, ja da sam na mjestu uprave propao bih u zemlju od stida i podnio isti dan. Biti toliko naivan, da ne kažem glup, djeluje nemoguće.DUVNO1921 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:23Ja sam pukom slucajnosti bio u TZ prije dva dana i sreo sam covjeka koji je da kazem poznat bh javnosti posebno fudbalu.. prisao sam mu i pitao ga dal on sta zna… odgovor njegov je bio da su iz UO cekali da arapi do 29.12 uplate 500k $ na racun da mogu dovest igrace.
Beca nije napredovao zbog x razloga ali i ovakav je u odnosu na Turanjanina, Bibera i Rustemovica Jack pot, jedan od razloga je sto je Kuhar forisrao polumrtvog Bekrica umjesto njega u sezoni kada je imao situaciju bez rezultatskog pririska.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Vjerovatno su htjeli nesto kroz dialog i povjerenje da pokrenu i imali neki interni rok i kroz to viditi kako dalje. Ranije su uplatili i i za juniore i neke druge stvari, to isto sve kosta. Ja mislim da ovaj trener nije vidio potencijal u nama, nije mu se svidilo i zato nije ispalo kako su se nadali.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zasto gubimo pratioce na IG, od 78.9 do 78.6
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Dobro onda. Ja patetišem, naša filozofija je prevaziđena. Dajte investitora/partnera, neka se niko ništa ne pita u klubu. Ja nemam problema, jug, čuturica i košpe. Ali nemojte samo da kad investitor/partner digne sidro, da bude kuku pomagaj i da se onda ovdje "patetiše" i da navijači da prostite čiste izmet koji je i investitor/partner, a i njegovi ljudi u upravi ostavili iza sebe.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Volio bi da nam neko od ovih dezurnih pljuvaca kojima niko i nista ne valja ponudi neko realno rjesenje kako za trenera tako i za upravu. Ne valja Mesa Cvitanovic Adzem Mulalic Basic Amar Misimovic Kovacevic Tanovic Amira Pekic pa hajde ko valja i kako doci do tih koji valjaju
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Navijaci na tribine, bivsi fudbaleri i ljudi koji su bili uz Zeljeznicar veci dio svog zivota u upravu i strukture kluba uz ljude koji imaju svoje privatne biznise.maldini3 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 21:04Volio bi da nam neko od ovih dezurnih pljuvaca kojima niko i nista ne valja ponudi neko realno rjesenje kako za trenera tako i za upravu. Ne valja Mesa Cvitanovic Adzem Mulalic Basic Amar Misimovic Kovacevic Tanovic Amira Pekic pa hajde ko valja i kako doci do tih koji valjaju
To je jedini nacin da ozdravimo bez pomoci nekog investitora.
To se nikad desiti nece.
-
- Kontakt:
Dobro si, sve trce pa se saplicu nebil dosli. Vise puta se pricalo i pogadjas, nece i ne zele. A i sto bi, da ti jebu mater naki likovi nako, jer im se moze. Oni koji hoce zele da udju sa parama i da je teren kolateral i opet bi ti pola navijaca **** mater zbog toga.Pririsak je napisao/la: ↑07 jan 2024, 21:44Navijaci na tribine, bivsi fudbaleri i ljudi koji su bili uz Zeljeznicar veci dio svog zivota u upravu i strukture kluba uz ljude koji imaju svoje privatne biznise.maldini3 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 21:04Volio bi da nam neko od ovih dezurnih pljuvaca kojima niko i nista ne valja ponudi neko realno rjesenje kako za trenera tako i za upravu. Ne valja Mesa Cvitanovic Adzem Mulalic Basic Amar Misimovic Kovacevic Tanovic Amira Pekic pa hajde ko valja i kako doci do tih koji valjaju
To je jedini nacin da ozdravimo bez pomoci nekog investitora.
To se nikad desiti nece.
Nije to bas tako kao sto mislis da jeste.
Ja ne kazem da je lagano niti da je moguce zato sam i napisao da se nikad nece desiti jer za takvo nesto nije potrebno samo da ti ljudi hoce da udju u klub nego je potrebno masu drugih stvari da se prije toga naprave.
A ko god da dodje, nakon izvjesnog vremena moze ocekivati sabotazu jedne ili vise strana i tako ce nam biti zauvijek jer smo upali u ralje politike a iz tog se ne izvlaci, slican primjer celik.
A ko god da dodje, nakon izvjesnog vremena moze ocekivati sabotazu jedne ili vise strana i tako ce nam biti zauvijek jer smo upali u ralje politike a iz tog se ne izvlaci, slican primjer celik.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.