Neka bola, odmori malo od foruma, valja vozit' nazad sad iz "vikendice".Antipolitika3 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:20Sehovina i kako se zove ono mjesto sto Goskgabela spominja?![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Pa **** misa ako smo nastanjeni po brdima kako onda drzimo biser grada mostara nas lijepi stari most i stari grad,kako objasnjavas da su sve lijepe znamenitosti naseg divnog mostara pod nasom kontrolom,aj dobro vas je mepas sto jest jestAntipolitika3 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:15Ma znam sve to,ali brate nesto podupirat sto je bila ideja velike Srbije i sto drzi i dan danas zlocinacku petokraku na grbu istu petokraku koja nas je 90ih granatirala to ne mogu shvatit,
Zato i jeste nastanjeni po brdima i na magistrali sa takvim nakaradnim stavovima.
Ovo nije slika iz 1993 ili 1994. Ovo je slika iz 1990. Nemoj lagati ovaj napaceni narod svojim glupostima i laganjem.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 18:41OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 18:37
Stadion Kosevo 1994. godine
I snimak iz 1993
Ima li neko neki snimak iz Mostara 1993? Hvala unaprijed
Navijači Želje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Ne zna on da se na Sehovini zivjelo kad su s druge strane Neretve pretezno vocnjaci i livade bili. To je ljakse kad vidi masu betona, misli da je svijet sa njim nastao.
Sve ovo treba banovati, yebo vas rat više, uvijek isto.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Moje neko vidjenje najvecih klubova u BiH.
1.HSK Zrinjski Mostar.
2.FK Sarajevo
3.NK Zeljeznicar Sarajevo
4.FK Borac
5.NK Siroki Brijeg
6.FK Leotar
7.HNK Brotnjo
8.Modrica Maxima
9.NK Celik Zenica
10.HNK Velez Mostar
11. FK Sloboda
12. FK Olimpik
13.HNK Posusje
14.FK Slavija
Nadam se da sam bio realan,uzeo sam u obzir da osvajaci nacionalnih prvenstava i imaju prednost u odnosu na mitomaniju nekih navijaca,dakle parametri kojima se vodi nogometni svijet.
1.HSK Zrinjski Mostar.
2.FK Sarajevo
4.FK Borac
5.NK Siroki Brijeg
6.FK Leotar
7.HNK Brotnjo
8.Modrica Maxima
9.NK Celik Zenica
10.HNK Velez Mostar
11. FK Sloboda
12. FK Olimpik
13.HNK Posusje
14.FK Slavija
Nadam se da sam bio realan,uzeo sam u obzir da osvajaci nacionalnih prvenstava i imaju prednost u odnosu na mitomaniju nekih navijaca,dakle parametri kojima se vodi nogometni svijet.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Ovako stalno i onda poslije joj jesmo ih nalozili,pale se i slicne nebuloze. Jest tvoj stari je samo orden dobio,ajde se dogovorite jestel nas vi odbranili ili sandzaklije? Svi heroji grada ni jedan mostarac nije toliko o tome. Qurac bi vi ista sto ste i pokazali a ne nas da oslovodjatetersnakvadrat je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:08Sarajevo je halalilo Mostar. Mi budale smo im plan poremetili. Nije moj stari od Tudjmana orden dobio, nego predsjednik nam drzave. Sto li ga je nagradio ?Anex je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:05Opet laž,u Sarajevo niko nije mogao doći i da je htio,pitaj balo starije gdje je bio general Halilović sa vojskom iz Sarajeva i šta se tada dešavalotersnakvadrat je napisao/la: ↑07 jan 2024, 18:46Mostar nikad nije okrenuo ledja Sarajevu. Obrnuto se to ne bi moglo reci. Uvijek na pravoj strani i principijelni, i onda kad smo bili samo sebi i Bogu prepusteni. Eto zasto su Mostar i Velez najveci u drzavi.![]()
Druze, nije u nego oko Sarajeva. Qrac bi vi ista druze.
A sta to mi nismo pokazali??mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:37Ovako stalno i onda poslije joj jesmo ih nalozili,pale se i slicne nebuloze. Jest tvoj stari je samo orden dobio,ajde se dogovorite jestel nas vi odbranili ili sandzaklije? Svi heroji grada ni jedan mostarac nije toliko o tome. Qurac bi vi ista sto ste i pokazali a ne nas da oslovodjatetersnakvadrat je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:08Sarajevo je halalilo Mostar. Mi budale smo im plan poremetili. Nije moj stari od Tudjmana orden dobio, nego predsjednik nam drzave. Sto li ga je nagradio ?
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Top 10 klubova u BiH sa najvecom bazom navijaca
1. Zeljeznicar
2. Velez
3. Sarajevo
4. Celik
5. Borac
6. Sloboda
7. Jedinstvo Bihac
8. Igman Konjic
9. Zrinjski
10. Siroki
1. Zeljeznicar
2. Velez
3. Sarajevo
4. Celik
5. Borac
6. Sloboda
7. Jedinstvo Bihac
8. Igman Konjic
9. Zrinjski
10. Siroki
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
https://sportsport.ba/fudbal/fk-sarajev ... ica/420863Antikloc je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:26Ovo nije slika iz 1993 ili 1994. Ovo je slika iz 1990. Nemoj lagati ovaj napaceni narod svojim glupostima i laganjem.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 18:41OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 18:37
I snimak iz 1993
Navijači Želje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Hahahahah kitom u celoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:41https://sportsport.ba/fudbal/fk-sarajev ... ica/420863
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Trebas da naucis formulisati recenice. Covjek mora 7 puta procitati da shvati sta pokusavas da kazes.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:37Ovako stalno i onda poslije joj jesmo ih nalozili,pale se i slicne nebuloze. Jest tvoj stari je samo orden dobio,ajde se dogovorite jestel nas vi odbranili ili sandzaklije? Svi heroji grada ni jedan mostarac nije toliko o tome. Qurac bi vi ista sto ste i pokazali a ne nas da oslovodjatetersnakvadrat je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:08Sarajevo je halalilo Mostar. Mi budale smo im plan poremetili. Nije moj stari od Tudjmana orden dobio, nego predsjednik nam drzave. Sto li ga je nagradio ?
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Hajde sto si stavio Zrinjski na 1, to je navijacki i OK, ali po cemu je Velez iznad Olimpika i Slavije? I baj d vej, Zeljeznicar je HSK.Antipolitika3 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:31Moje neko vidjenje najvecih klubova u BiH.
1.HSK Zrinjski Mostar.
2.FK Sarajevo
4.FK Borac
5.NK Siroki Brijeg
6.FK Leotar
7.HNK Brotnjo
8.Modrica Maxima
9.NK Celik Zenica
10.HNK Velez Mostar
11. FK Sloboda
12. FK Olimpik
13.HNK Posusje
14.FK Slavija
Kriv je onaj koji ga i jednom pročita.tersnakvadrat je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:46Trebas da naucis formulisati recenice. Covjek mora 7 puta procitati da shvati sta pokusavas da kazes.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:37Ovako stalno i onda poslije joj jesmo ih nalozili,pale se i slicne nebuloze. Jest tvoj stari je samo orden dobio,ajde se dogovorite jestel nas vi odbranili ili sandzaklije? Svi heroji grada ni jedan mostarac nije toliko o tome. Qurac bi vi ista sto ste i pokazali a ne nas da oslovodjatetersnakvadrat je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:08
Sarajevo je halalilo Mostar. Mi budale smo im plan poremetili. Nije moj stari od Tudjmana orden dobio, nego predsjednik nam drzave. Sto li ga je nagradio ?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
1990. godine Bosnjaci, tada Muslimani nisu ni znali za ljiljane kao nacionalni simbol. Toga su se kasnije sjetili.Antikloc je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:26Ovo nije slika iz 1993 ili 1994. Ovo je slika iz 1990. Nemoj lagati ovaj napaceni narod svojim glupostima i laganjem.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 18:41OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 18:37
I snimak iz 1993
Navijači Želje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Alijin miting u Banjaluci 1991. godine, ni jedne zastave sa ljiljanima. Samo polumjeseci.

covjek je stavio modricu brotnjo leotar ispred čelika veleza i slobode. AKO GLEDAS TROFEJE BOLJE PROGUGLAJNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:56Hajde sto si stavio Zrinjski na 1, to je navijacki i OK, ali po cemu je Velez iznad Olimpika i Slavije? I baj d vej, Zeljeznicar je HSK.Antipolitika3 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:31Moje neko vidjenje najvecih klubova u BiH.
1.HSK Zrinjski Mostar.
2.FK Sarajevo
4.FK Borac
5.NK Siroki Brijeg
6.FK Leotar
7.HNK Brotnjo
8.Modrica Maxima
9.NK Celik Zenica
10.HNK Velez Mostar
11. FK Sloboda
12. FK Olimpik
13.HNK Posusje
14.FK Slavija
Zadnja izmjena: nicaze95, dana/u 07 jan 2024, 20:17, ukupno mijenjano 2 puta.
- svrakino1921
- Kontakt:

SPORAZUMNI RASKID SARADNJE
05.01.2024 u 14:45h
Arman Šutković više nije član FK Sarajevo.
Arman je prošao sve selekcije Akademije našeg tima, te je jedan od najzaslužnijih za prošlogodišnje osvajanje duple krune u juniorima koji je i omogućio premijerni nastup Bordo tima u UEFA Youth Champions League.
Šutki želimo mnogo sreće u nastavku karijere!

AVRAMOVSKI NAPUŠTA REDOVE FK SARAJEVO
19.12.2023 u 21:00h
Istekom važećeg ugovora krajem mjeseca decembra, Daniel Avramovski okončat će saradnju sa FK Sarajevo.
Avramovski je svoj prvi nastup za FK Sarajevo upisao u martu 2022. na gradskom derbiju, a u protekle dvije sezone nastupio je u ukupno 45 susreta za Bordo ekipu, postigavši 4 pogotka.
FK Sarajevo želi mnogo sreće i uspjeha Avramovskom u nastavku karijere!

neprilike i najavljene niske temperature, te bio spreman za nove izazove u predstojećoj proljetnoj sezoni Premijer lige BiH.
Fudbalski klub Sarajevo se ovim putem želi zahvaliti svim interesnim stranama: Nogometnom/Fudbalskom Savezu BiH, Općini Centar i načelniku Srđanu Mandiću, svim vijećnicima Općine Centar i JU "Centar za sport i rekreaciju", te svima koji su učestvovali i pružili svoje ljudske napore da se ovaj projekat realizuje, te da Olimpijski stadion "Asim Ferhatović - Hase" konačno dobije reprezentativne teren za odigravanje svih utakmica.
Prilikom realizacije ovog projekta, želimo iskazati da smo se susretali sa brojnim izazovima i problemima koji su doveli do produženja radova i njihovog samog završetka. Uloženo je mnogo napora i truda kako bi se sve nastale situacije riješile i kako bi se naš prvi tim konačno mogao vratiti kući na domaći teren.
Interes Fudbalskog kluba Sarajevo, a nadamo se i svih gore pomenutih strana, jeste da i u 2024. godini nastavimo s poboljšanjem infrastrukture stadiona Koševo, koja će omogućiti ugodniji ambijent za sve navijače i posjetioce Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase".
U 2024. godini očekujemo punu podršku svih pomenutih strana kako bismo stadion Koševo podigli na kategoriju nivoa 4 prema UEFA pravilniku.
Stadion Koševo predstavlja ozbiljan infrastrukturni projekt koji zahtijeva značajna ulaganja ali se nadamo da uz zajedničke napore možemo stvarati modernijih uslova prema UEFA standardima, koji će rezultirati boljim uslovima i uzbudljivijim ambijentom za navijače te povećanom posjetom i prisutnošću na domaćim utakmicama.
Fudbalski klub Sarajevo će nastojati da o svim budućim planovima i ulaganjima pravovremeno obavijesti naše navijače i javnost.
Zajedno ka evropskom Sarajevu!
Hahahahaha
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ovu temu treba zakljucati i ocistiti od zatrovanih forumasa. **** vas politika rat i zastave
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ova tema je samo jos jedan dokaz da pauza predugo traje. Mi ne mozemo bez PLBiH, ludimo bez nje.
Ponavljam valjas nevidjene gluposti. Ovo nije slika sa utakmice protiv UNPROFORa ,to se vidi iz aviona. Sa utakmice protiv UNPROFORa ima dosta snimaka,pa je lako uporediti. Ljudi na ovoj slici su odlicno obuceni,debeli i nasmijani sto poslije nije bio slucaj . A sama pomisao da bi neke 93e a posebno 94e mogao po Sarajevu mahati sa sahuljom je suluda. U februaru 94e osnovna skola na Malti u Novom Sarajevu je razoruzana i pohapsena zadnja jedinica HVOa i skinuta posljednja sahulja u Sarajevu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:41https://sportsport.ba/fudbal/fk-sarajev ... ica/420863
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()