Barišić-Jakovljević-Šunjić , iskustvo na štoperskim pozicijama , može li neki mlađi

Barišić-Jakovljević-Šunjić , iskustvo na štoperskim pozicijama , može li neki mlađi
Çifut sta si ocekivao.Morpheus je napisao/la: ↑07 jan 2024, 21:14https://n1info.ba/sport-klub/nogomet/ka ... UmI73d_nww
Ovaj Kabiri je mnogo glup i retardiran čovjek, poremećen i ograničen.
Pa ako ćemo najrealnije nekako, onda je to RekaEspiritosanto je napisao/la: ↑07 jan 2024, 20:46Antipolitika3 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 20:45Khabiri je mislio na Dinamo i Rijeku.
Hajduk je za kur...![]()
![]()
Hajduk i Rijeka,Dinamo je srpski.
Mrzin Dinamo srpsko ime to![]()
19vendetta87 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 21:47Velezovci polako, ali sigurno idu stopama nas Zeljovaca sto se tice podrske klubu, tj.smatraju se najvecima i idu kontra svih.![]()
Koliko mogu primjetiti, i sa torpederima su raskinuli bliske odnose na forumu koje su imali
Jedno je forum, drugo stvarni zivot. Ovo je zajebancija i podbadanje. U stvarnosti, ja sto znam pravih Mostaraca i Velezovaca, to je prava raja i sve susta suprotnost od ovih ovdje, jer ovdje mahom pisu ljudi koji su za Velez poceli navijati kad se pojavio Semso Hasic, prije toga pratili neke Bundeslige i Premiershipove. Kompleksasi i djecurlija, ukratko, a takve i treba sutati19vendetta87 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 21:47Velezovci polako, ali sigurno idu stopama nas Zeljovaca sto se tice podrske klubu, tj.smatraju se najvecima i idu kontra svih.![]()
Koliko mogu primjetiti, i sa torpederima su raskinuli bliske odnose na forumu koje su imali
0.36 Years prosjekAntipolitika3 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 18:18Sumnjas u izjavu gospodina Petrovica koji je radio u vise zemalja nego sto tvoj klub ima titula najdraze nam BiH?bordobijelisampion je napisao/la: ↑07 jan 2024, 18:15Kaže ima 10 novinara na predstavljanju trenera, te se oni mogu porediti sa Zvezdom, Dinamom i Partizanom...![]()
![]()
Eno oni zakuhaše između sebe,na forumuNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑07 jan 2024, 21:52Jedno je forum, drugo stvarni zivot. Ovo je zajebancija i podbadanje. U stvarnosti, ja sto znam pravih Mostaraca i Velezovaca, to je prava raja i sve susta suprotnost od ovih ovdje, jer ovdje mahom pisu ljudi koji su za Velez poceli navijati kad se pojavio Semso Hasic, prije toga pratili neke Bundeslige i Premiershipove. Kompleksasi i djecurlija, ukratko, a takve i treba sutati19vendetta87 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 21:47Velezovci polako, ali sigurno idu stopama nas Zeljovaca sto se tice podrske klubu, tj.smatraju se najvecima i idu kontra svih.![]()
Koliko mogu primjetiti, i sa torpederima su raskinuli bliske odnose na forumu koje su imali![]()
Sta drugo ocekivati od naroda kojeg su protjerivali i ubijali redom od babilonaca, rimljana preko raznih srednjovjekovnih evropljana do nacista i nasih dragih komsija.Morpheus je napisao/la: ↑07 jan 2024, 21:14https://n1info.ba/sport-klub/nogomet/ka ... UmI73d_nww
Ovaj Kabiri je mnogo glup i retardiran čovjek, poremećen i ograničen.
Ne zamjeri mu, Zeljkanovi navijaci u virtuelnom svijetu vode bitke, tu su najjaci, ostali se raspadajuTorino je napisao/la: ↑07 jan 2024, 21:56Eno oni zakuhaše između sebe,na forumuNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑07 jan 2024, 21:52Jedno je forum, drugo stvarni zivot. Ovo je zajebancija i podbadanje. U stvarnosti, ja sto znam pravih Mostaraca i Velezovaca, to je prava raja i sve susta suprotnost od ovih ovdje, jer ovdje mahom pisu ljudi koji su za Velez poceli navijati kad se pojavio Semso Hasic, prije toga pratili neke Bundeslige i Premiershipove. Kompleksasi i djecurlija, ukratko, a takve i treba sutati19vendetta87 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 21:47Velezovci polako, ali sigurno idu stopama nas Zeljovaca sto se tice podrske klubu, tj.smatraju se najvecima i idu kontra svih.![]()
Koliko mogu primjetiti, i sa torpederima su raskinuli bliske odnose na forumu koje su imali![]()
![]()
Forum k'o forum nije toliko relevantan. Meni je bitno da ja mogu sjesti sa šalom Sarajeva na njihovu tribinu i normalno pratiti utakmicu, ljudi te pozdravljaju srdačno i pričate sasvim korektno. Isto važi i za njih na Koševu.19vendetta87 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 21:47Velezovci polako, ali sigurno idu stopama nas Zeljovaca sto se tice podrske klubu, tj.smatraju se najvecima i idu kontra svih.![]()
Hihihi taj film neces gledati paša
Ooo. Sellam alejkum dobri moj Muhoni...MocMahale444 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 22:17Hihihi taj film neces gledati paša![]()
Esselamu alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu.
Vremena se mjenjaju, tako i prijateljstvaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑07 jan 2024, 22:05Upravo tako. Kao navijac Sarajeva si dobrodosao na mnogim mjestima, od Bihaca, preko Tuzle, do Mostara. Dok Zeljkanovi mogu samo u Siroki i Zapadni Mostar, ali to je neka druga tema.
Kad se malo popije, zapocne starija raja price na ra razne teme, pa i tu, mada nisam ni ja nesto mlad, ali nisam tad mogao biti neki navijac... Lesinari spavali na Ciglanama, Kosevskom kad u goste dodju. Doduse, vecina tih ljudi je sad po bijelom svijetu razasuta. Nekad bilo, danas se spominjalo. Sad je Borac, nazalost, nesto drugo.bagniadiluca je napisao/la: ↑07 jan 2024, 22:26Vremena se mjenjaju, tako i prijateljstvaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑07 jan 2024, 22:05Upravo tako. Kao navijac Sarajeva si dobrodosao na mnogim mjestima, od Bihaca, preko Tuzle, do Mostara. Dok Zeljkanovi mogu samo u Siroki i Zapadni Mostar, ali to je neka druga tema.![]()
https://balkanskinavijaci.com/prijatelj ... -lesinara/
Alejkumu Selam, sve pod kontrolom.Vanja8 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 22:20Ooo. Sellam alejkum dobri moj Muhoni...MocMahale444 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 22:17Hihihi taj film neces gledati paša![]()
Esselamu alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu.
Kako burazer ?
Haj' sad mi je lakse, tacno bi mi nesto falilo da se to desi...
Evo ba, posudicemo vam Dzenu za trenera, on nemere ispasti iz lige...![]()
Trenutno korisnika/ca: Balorda, mnon46, nastrojeni21 i 39 gostiju.