Sad jedva da mogu kupiti Romeua.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Sad imaš Ferrana i Raphinhu koji su plaćeni po 60 miliona, a ni su opravdali očekivanja.
Prosli prelazni rok Barca potroslila ukupno 3,4 miliona na cuvenog Romeua
Mislim da je glupo zvati igraca od 35 godina panjem. On je opravdao svoja ocekivanja. Prije bi se trebalo zvati panjevima osobe koje misle da covjek do 40.godine treba zabijati 30 golova po sezoni. To su rariteti koji uopce ne trebaju biti pravilo.
Pojede te starost, Busquetsa mi.Rodju je napisao/la: ↑08 jan 2024, 15:10Za sve one koji to ne žele priznati, ali fali nam Busquets, ma šta god neko mislio i kritizirao njegovu "sporost", tu i tamo koju grešku.
Koliko je on lopti protivnika samo svojim nogometnim intelektom i dugim nogama presjekao.
Svi koji ste ga pljuvali zadnjih par godina u ovoj sezoni ste dobili odgovor koliko ste bili u krivu.
To je istina, priznali to ili ne.
Pa da.numanumaye22 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 15:46Pojede te starost, Busquetsa mi.Rodju je napisao/la: ↑08 jan 2024, 15:10Za sve one koji to ne žele priznati, ali fali nam Busquets, ma šta god neko mislio i kritizirao njegovu "sporost", tu i tamo koju grešku.
Koliko je on lopti protivnika samo svojim nogometnim intelektom i dugim nogama presjekao.
Svi koji ste ga pljuvali zadnjih par godina u ovoj sezoni ste dobili odgovor koliko ste bili u krivu.
Bio je Busquets tu sezonama unazad, pa smo vidjeli koliko ustvari fali.Rodju je napisao/la: ↑08 jan 2024, 15:10Za sve one koji to ne žele priznati, ali fali nam Busquets, ma šta god neko mislio i kritizirao njegovu "sporost", tu i tamo koju grešku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.