FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Treba nam DESETKA prednji vezni zovite kako hočete igrač koji če znati dati taj zadnji pass. Mustafić nije taj kalibar nema to razmišljanje, dobar je za trke i presinga po terenu trenutno jedan od najboljih, al je previše sebičan i siguran u taj svoj šut.
Treba nam.neko ko če znati gurati tu loptu u prostor imamo fantastične krilne napadače koji se polomiše ulazeči u sredinu.
Treba nam.neko ko če znati gurati tu loptu u prostor imamo fantastične krilne napadače koji se polomiše ulazeči u sredinu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ljubi vas brat nemojte debi.lnih nadimaka tipa Juli, Djuri, Krdza, Musta...odma na gurbete podsjecate i njihive debilane tipa Ara, Baja, Stana, Coca, Bocca... 

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
E cuj uclani seAVNOJ je napisao/la: ↑07 jan 2024, 21:07Idi učlani se!

Sve se premisljam, da li da ti odgovorim. Kontam da li da to uradim javno ili posaljem pp, ali mislim da je bolje javno.
Evo ovako. Ovaj forum citam godinama, pisem vec neko vrijeme, sto svako vidi. Od kako pisem, nikad nijednom nasem nisam odgovrio bezobrazno ili drsko, pa necu ni tebi, volim vas sve ko bracu rodjenu, ali cu ti reci da me bezveze prozivas. Ne znam sto si mi se naklatio na kosti toliko, valjda ne pisem dovoljno hvalospjeve, ali puno sam ja kilometara presao i para potrosio za ovaj klub, da bi mi se neko obracao s visoka.
Nisam vala ni puter, mozda sam i stariji od tebe. Zato, nemoj mene s tim djecijim pricama "uclani se" ovo, ono. Cuj ja da se uclanim zivot ti ****. Nije meni 19 godina. Ja sam uz ovaj klub i clan duze nego sto su mnogi ovdje zivi. To sto se na forumu zajebavam, imam pravo i zajebavacu se jer mi je cejf i nikome nista necu dokazivati. Nemoj, molim te, da me napadas i insinuiras nekakve gluposti sto veze sa zivotom nemaju. Ja sam ovdje da se zajebavam, jer forum je zajebancija. Gdje mi se prica ozbiljno, tu pricam ozbiljno, ovdje mi se ne prica. Stipu me, ljubi te brat.
Da se i ja s tobom slozim jednom. Ko da su ovce zajedno cuvali.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Dobro došao Anese
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Znači ipak je Visoko taj koji raspolaže informacijama.
Anese dobrodošao među velikane i najbolji klub u BiH .
-
- Kontakt:
Misle vjerovatno da Krdzalic bude taj vezni kojeg trazimo ovdje. Nadam se da ce i odlazaka biti. Imamo mladu ekipu sa dosta potencijala,jedino ovi bekovi upadaju u oci,bas ocajni po svemu.
Amar Beganović je itekakav upgrade u odnosu na prošle bekove, plus je daleko najspremniji i ima par asistencija.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trenutno je 5 igrača otišlo uključujući i posudbe, bit će sigurno još par.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bekovi nam možda i jesu problem jest da imamo neki napredak u odnosu na ranije godine ali naša dva ponajbolja igrača Peneranda i Hasić punono nam se troše i nenamo ni blizu njihovu iskristivost zato što se vračaju i pomažu bekovima a trebalo bi da je suprotno.
Valjda če u tim odlascima biti i neke koristi za klub, bar da ne plačamo toliko igrače koji nemaju skoro nikakvog učinka.
Valjda če u tim odlascima biti i neke koristi za klub, bar da ne plačamo toliko igrače koji nemaju skoro nikakvog učinka.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nema teor.sanse.Lijevo imas 3 beka,1 mladji,1 sredina neka,1 iskusniji.Neces 4.beka dovoditi.Desno imas Beganovica koji nije toliko los,bilo je puno gori bekova.Po meni napredovao je dosta kada uporedimo sa pocetkom sezone.Trebalo bi nakon priprema da bude jos bolji i imas Mulalica koji je u21 na kojem takodjer mozemo unovciti nesto sitno ali dobar back up.Mozda na ljeto neke promjene ali bekovske pozicije su sigurno jedine koje se nisu ni uzele u razmatranje ovaj rok.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 23:39Ma ima opcija,mozda Matanovic,Juraldzija i Krdzalic. Ovi bekovinsu nam ocajni,nadam se da cemo beka zaganjat. Treba vidjeti sta ce sa Soldom,Serbecicem i Baltom.belosevic23 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 22:36Iliev
Began-Djuri-Marin-Radovic
Krdzalic-Jula
Mustafic
Hasic-Reno-pojacanje (Hazre)
Musu ne mogu prezaliti.Najbolji desni bek kojeg smo imali u zadnjoj deceniji.Steta zbog pravila o strancima,sigurno bi ostao
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Dal je Senijad il Mirvić zapratio Bristriča? 
i dal mogu kako ipak odpratit Jakupovića?

i dal mogu kako ipak odpratit Jakupovića?
Musa je prevelika rupa u odbrani bio, tako da mi ga nije zao sekunde. Trebalo ga je na krilu probat, al to velikom zalizanom vizionaru nije palo na pamet.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Ono sto je dobro sto se ovdje mahala odavno nista ne pita a i ja.
Vjerujem da su ovo igraci koje je Rozman izricito trazio,jer on i treba da vidi vise od mene ali ja kao neki laik nisam nesto zadovoljan ovim transfer rokom za sad, ako se vec sklapa ekipa za evropu.
doduse bio sam odusevljen kad je dolazio secerovic i ekipa
ali opet puna podrska strucnom stabu oni uzimaju oni i odgovaraju,na njima je i pritisak
Vjerujem da su ovo igraci koje je Rozman izricito trazio,jer on i treba da vidi vise od mene ali ja kao neki laik nisam nesto zadovoljan ovim transfer rokom za sad, ako se vec sklapa ekipa za evropu.
doduse bio sam odusevljen kad je dolazio secerovic i ekipa

ali opet puna podrska strucnom stabu oni uzimaju oni i odgovaraju,na njima je i pritisak
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Samo zato sto nema ”bombasticnih” pojacanja niti nekih imena kojima treba podizati formu ne mora znaciti da ovi koji su dovedeni nisu zaista pojacanja, mada na terenu ce se sve pokazati, ali jedno je sigurno idemo u pravom pravcu gdje se dovode mladi igraci zeljni dokazivanja a kad je tako onda je vrlo lako i motivisati igrace. Mnogo je lakse ”naloziti” mladog igraca da gine da bi se kasnije sto bolje prodao od dovodjenja igraca od 27/28 godina i podizanja forme, tu je motivacija jako upitna.
Bog te čuo, ali ja sam skeptičan prilično u vezi sa njim.jurisicduska je napisao/la: ↑07 jan 2024, 23:42Peneranda ce nam bit najbolji igrac vi pravite formacije bez njeg.
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 15 gostiju.