Btw je li ga Mirva zapratio?
Jak na lopti, dobar pregled igre, ima ga svuda
Objasnjeno na najkraci i najbolji nacin.let3 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 01:16nastrojeni21 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 01:12Stvarna situacija je takva da je Sarajevo klub raje, carsije, mahale. Ljudi koji vole zivot, cijene svoju privatnost i slobodu, zive na naslijedjenim privatnim posjedima, s pogledom na kotlinu. Bez da bilo sta romantiziram, to je tako.
Zato su oni vazda namrsteni i ratoborni, a mi raspolozeni i galantni. Zato smo se mi, raja s carsije, uvijek dobro slagali s rajom iz banjalucke i mostarske carsije, dakle s ljudima koji znaju hodati po kaldrm
"To je u procesu identifikacije suživljavanja došljaka sa gradom u koji je došao prirodna pojava"![]()
Ovdje je jedina fula ova dzenaza, i to teska. To je ispalo stvarno bezveze i pokazalo se neznanje . Zelji kao katolickom klubu trebala se sluziti misa zadusnica.nastrojeni21 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 01:12Stvarna situacija je takva da je Sarajevo klub raje, carsije, mahale. Ljudi koji vole zivot, cijene svoju privatnost i slobodu, zive na naslijedjenim privatnim posjedima, s pogledom na kotlinu. Bez da bilo sta romantiziram, to je tako.
Zato su oni vazda namrsteni i ratoborni, a mi raspolozeni i galantni. Zato smo se mi, raja s carsije, uvijek dobro slagali s rajom iz banjalucke i mostarske carsije, dakle s ljudima koji znaju hodati po kaldrm
Raja sa carsije je i duhovita pa se dosjetila da i demonstrira događaj kao sto je dzenaza.
let3 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 01:16nastrojeni21 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 01:12Stvarna situacija je takva da je Sarajevo klub raje, carsije, mahale. Ljudi koji vole zivot, cijene svoju privatnost i slobodu, zive na naslijedjenim privatnim posjedima, s pogledom na kotlinu. Bez da bilo sta romantiziram, to je tako.
"To je u procesu identifikacije suživljavanja došljaka sa gradom u koji je došao prirodna pojava"![]()

Reče on čiji je otac iz Kiseljaka. Papak se udomaćio malo previše. Otac mu radio kao bravar u željeznici. Kakva koincidencija.let3 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 01:16nastrojeni21 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 01:12Stvarna situacija je takva da je Sarajevo klub raje, carsije, mahale. Ljudi koji vole zivot, cijene svoju privatnost i slobodu, zive na naslijedjenim privatnim posjedima, s pogledom na kotlinu. Bez da bilo sta romantiziram, to je tako.
Eee klošaru raspali,MocMahale444 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 05:11Selfi boj sto se krijes ba pa nije valjda da te strah?
Nece ti nasa sablja presuditi karate kid, kung fu panda naš.

Stadion JNA fudbalski to je hram,na njemu igra SarajevoooPitarsam je napisao/la: ↑08 jan 2024, 07:39Eee klošaru raspali,MocMahale444 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 05:11Selfi boj sto se krijes ba pa nije valjda da te strah?
Nece ti nasa sablja presuditi karate kid, kung fu panda naš.
Hoćeš selfi?
Evo ti ga pa gledaj da ti oci buljave izbije!
![]()
HahahahahTurkishAirlines je napisao/la: ↑08 jan 2024, 07:44Nece na dobro ovaj povratak plavih na pdf.
Garant je neki investitor pristao na 51%-49% , a da mi to ne znamo.
kaze kako smo nasamareni,vjerovali usmeno arapima nismo se u ugovoru ugradili ahhahhahhahahahTurkishAirlines je napisao/la: ↑08 jan 2024, 07:44Nece na dobro ovaj povratak plavih na pdf.
alahami zeljo k.u.r.a.c. si najveciMeraak1921 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 15:16Samo se o Želji prica, bukvalno 85% foruma je samo Željo ovo Željo ono .. Bili trenutno gdje jesmo opstanak, bili 3-4 isto je .. Samo Željo Željo.. Velik li si mangupeeeee Allahami najveci !
bijedo kokuznaHansestadt je napisao/la: ↑05 jan 2024, 17:33Kako li Mirvic prevodi po Americi za navijace divove - we are the giants, titans ?![]()
Sta ce od gatacke ublehe, i one glupace direktorice. To je kad ti neuki vode mitomansku organizaciju slabovidnih osobadonDondon je napisao/la: ↑08 jan 2024, 08:49kaze kako smo nasamareni,vjerovali usmeno arapima nismo se u ugovoru ugradili ahhahhahhahahahTurkishAirlines je napisao/la: ↑08 jan 2024, 07:44Nece na dobro ovaj povratak plavih na pdf.
2024 godina neko vjeruje da se neko u nekom ugovoru nije ugradio i da nije sve precizirano ahahhha
ljudi na struju voze auta kuce na dugme,vozovi voze preko milje na sat,ljudi placaju da idu na izlet na mjesec a ovi vjeruju da je su ih arapi izlevatili jer se nisu lijepo u ugovoru dogovorili![]()
![]()
Vidi pasha, imam basic knowledge funkcionisanja u danasnje doba. To podrazumjeva izmedju ostalog da je sasvim normalno otici na web-stranicu BH Poste, ukucati podatke u kalkulator, i viditi da preporuceno pismo kosta 3.30 km, prije nego sto se sere da Zeljo zaradjuje na postarini.wickedwildwind je napisao/la: ↑08 jan 2024, 10:16bijedo kokuznaHansestadt je napisao/la: ↑05 jan 2024, 17:33Kako li Mirvic prevodi po Americi za navijace divove - we are the giants, titans ?![]()
sta ti znas o parama?
Eto kod vas mnogobrojni investitori u klubu pa titule jos vidili niste, sto najgore ne mozete ni u top 3 uci, a u Evropi samo bedza sramotite nasu drzavu ispadate u prvom pretkolu ccccholyman je napisao/la: ↑08 jan 2024, 08:03HahahahahTurkishAirlines je napisao/la: ↑08 jan 2024, 07:44Nece na dobro ovaj povratak plavih na pdf.
Trenutno korisnika/ca: JimmyPage, Necto, Paromlinac i 24 gosta.