FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma Beganovic je dobar pravo, nemojte zayebavat. Durakovic takodje dosta popravio formu u odnosu na start sezone. Slazem se ja da to nisu moderni bekovi kakvi se u Evropi traze, al za pocetak daj da utegnemo vezu i napad, bekovi su slag na torti.
Nadam se da ovo gomilanje centralnih i "zadnjih" veznih znaci da konacno idemo ka pravoj modernoj 433 formaciji. Dosta vise izlizane 4231 i nekih desetki. Svaku petu desetku ubodemo. Na jednog Rahmanovica idu Mustedanagic, Avramovski, Cetkovic, Dal, pa i Hamzu su tu gurali (sto mu nije strano bilo u Trencinu), i corak.
Nadam se da ovo gomilanje centralnih i "zadnjih" veznih znaci da konacno idemo ka pravoj modernoj 433 formaciji. Dosta vise izlizane 4231 i nekih desetki. Svaku petu desetku ubodemo. Na jednog Rahmanovica idu Mustedanagic, Avramovski, Cetkovic, Dal, pa i Hamzu su tu gurali (sto mu nije strano bilo u Trencinu), i corak.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Sta treba da znaci to za Bristrica?

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Cuj Juli, pa nije mjesec grob te ****. Nek si ovo napisao, dosta vise ovih debilnih nadimaka, dobijem osip od njih
nama treba 2-3 visoka igraca, mi smo tu u deficitu.
cisti primjer su golovi protiv Zrinjskog gdje smo izgledali kao patuljci. Evo Zrinjski je vratio i Savica koji je visok i oni imaju sa tom visinom prednost.
Pa nas je Sloga na tu foru dobila glatko dvije utakmice.
Vjerujem da cemo mi izgledati brze, dobar pas, ali kad ti ljudi bunare nemas se kako braniti
cisti primjer su golovi protiv Zrinjskog gdje smo izgledali kao patuljci. Evo Zrinjski je vratio i Savica koji je visok i oni imaju sa tom visinom prednost.
Pa nas je Sloga na tu foru dobila glatko dvije utakmice.
Vjerujem da cemo mi izgledati brze, dobar pas, ali kad ti ljudi bunare nemas se kako braniti
U koliko sati je prozivka? Trebao bi Krdžalić prije prozivke biti predstavljen?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Dobro a šta je s Berišom?
BUDI ČLAN!
A jel mi napadamo ili se branimo....sta nam je u ovoj ligi glavni cilj....jesmo li Sarajevo ili Gosk...
A Musa je u napadu 3x bolji od Beganovica...a ne vjerujem da je 3x losiji u odbrani...
Sutra je prozivka, on ce najvjerovatnije dns biti predstavljen.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Hvala

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Može li me žena učlaniti jer mi je Morto naveo da se paket plus uzima na licu mjesta bez opcije slanja poštom?
Dostupnost i cijena ovih šalova što dolaze u drugom paketu? Hvala.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Može te žena učlaniti bez problema.MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 jan 2024, 12:32Može li me žena učlaniti jer mi je Morto naveo da se paket plus uzima na licu mjesta bez opcije slanja poštom?
Ima šalova na stanju, mogu ti detaljnije javiti oko 4 ili 5 danas. Cijena je 35 KM.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Znaci ocekuje se Anes danas
Ne znam za vas al ja bas imam velika ocekivanja od njega, jos sa cinjenicom da ce biti tu od samog pocetka priprema

Ne znam za vas al ja bas imam velika ocekivanja od njega, jos sa cinjenicom da ce biti tu od samog pocetka priprema

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Extra brate, hvala ti. A ti baci haber ako ti nije zahmetMortemHz je napisao/la: ↑08 jan 2024, 12:48Može te žena učlaniti bez problema.MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 jan 2024, 12:32Može li me žena učlaniti jer mi je Morto naveo da se paket plus uzima na licu mjesta bez opcije slanja poštom?
Ima šalova na stanju, mogu ti detaljnije javiti oko 4 ili 5 danas. Cijena je 35 KM.

-
- Kontakt:
Kakvo je stanje sa Valonom Berishom?
Sretno Krdža sve najbolje!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Nije covjek nikad ni bio u opticaju, mozda i jeste al svejedno potpisao je Lask i to je danas zvanicno bilo.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️