Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Koji ovo igrač traži raskid ugovora sa Veležom zbog povrede?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Hahahahahahahahahahah je li moguce da jedan portal ovo objaviNije mali broj navijača Želje, koji smatraju da bi nekadašnji trenerski trio bio najbolje rješenje za klub.
Amar Osim, Kemal Alispahić i Almir Memić. Za njih se vežu najbolje utakmice Želje u novijoj klupskoj povijesti. Tada su kapitalni igrači bili Sabahudin Žujo, najtrofejniji predsjednik i svestrani operativac Nijaz Brković.
Premda je nerealan “comme back” pomenute petorke, takvog scenarija najviše se pribojavaju komšije s Koševa.
Zadnja izmjena: NisamIsmirMirvic, dana/u 08 jan 2024, 12:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Koji portal?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 jan 2024, 12:38Hahahahahahahahahahah je li moguce da jedan portal ovo objaviNije mali broj navijača Želje, koji smatraju da bi nekadašnji trenerski trio bio najbolje rješenje za klub.
Amar Osim, Kemal Alispahić i Almir Memić. Za njih se vežu najbolje utakmice Želje u novijoj klupskoj povijesti. Tada su kapitalni igrači bili Sabahudin Žujo, najtrofejniji predsjednik i svestrani operativac Nijaz Brković.
Premda je nerealan “comme back” pomenute petorke, takvog scenarija najviše se pribojavaju komšije s Koševa.![]()
Šteta, dobar igrač
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
@H8Z7 Ma Sinanov portal. Citav tekst je imbecilan, ali ovo na kraju je vrh, jos kaze "comme back"
Ja bi se dobro zabrinuo da neko iz mog kluba njima daje informacije. Ispade Sinan haman ima pristup Zeljkanovom emailu.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Kakva je opcija u slučaju Magodinih para ako komšiluk ispadne iz lige?
Evo ja se već usraoNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 jan 2024, 12:38Hahahahahahahahahahah je li moguce da jedan portal ovo objaviNije mali broj navijača Želje, koji smatraju da bi nekadašnji trenerski trio bio najbolje rješenje za klub.
Premda je nerealan “comme back” pomenute petorke, takvog scenarija najviše se pribojavaju komšije s Koševa.![]()
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma napredovali su svi osim Zeljkana, Zeljkanovih portala i navijaca. To kasni dobru deceniju za stvarnoscu, jos zivi u vremenima kad je Amar iz dzepa dijelio plate i dizao titule svojim sanerskim fazonima. Danas sa takvim nacinom poslovanja ne mozes ni u federalnoj opstati.
cega da se iko pribojava kada su sve sudije koje su im donijele titule - suspendovane ili penzionisane.Morpheus je napisao/la: ↑08 jan 2024, 12:54Evo ja se već usraoNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 jan 2024, 12:38Hahahahahahahahahahah je li moguce da jedan portal ovo objaviNije mali broj navijača Želje, koji smatraju da bi nekadašnji trenerski trio bio najbolje rješenje za klub.
![]()
I ovo je 2024. godina, ne 2008. ili 2013. Liga napredovala u nekim segmentima, klubovi se ozbiljnije vode, itd.
NEMA NAZAD
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Kako je moguce da su potomci begovskih porodica koji zive na naslijedjenim privatnim posjedima pokazali neznanje o klubu ciji navijaci zive u podrumima? Zar niste vi obrazovani, inteligentni, galantni...boki86 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 01:34Ovdje je jedina fula ova dzenaza, i to teska. To je ispalo stvarno bezveze i pokazalo se neznanje . Zelji kao katolickom klubu trebala se sluziti misa zadusnica.nastrojeni21 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 01:12Stvarna situacija je takva da je Sarajevo klub raje, carsije, mahale. Ljudi koji vole zivot, cijene svoju privatnost i slobodu, zive na naslijedjenim privatnim posjedima, s pogledom na kotlinu. Bez da bilo sta romantiziram, to je tako.
Zato su oni vazda namrsteni i ratoborni, a mi raspolozeni i galantni. Zato smo se mi, raja s carsije, uvijek dobro slagali s rajom iz banjalucke i mostarske carsije, dakle s ljudima koji znaju hodati po kaldrm
Raja sa carsije je i duhovita pa se dosjetila da i demonstrira događaj kao sto je dzenaza.
Dobit ce te (mi sto u podrumima zivimo smo nepismeni) svi od gazde dzaba po jedan zvrk bureka za trud da pokusate ispasti duhoviti sa dzenazom.
Zadnja izmjena: nastrojeni21, dana/u 08 jan 2024, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Neće mo.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Salu na stranu, ja malo duze pamtim
Amar je u prvom mandatu, ono kad su s Newcastleom igrali, pokazivao enorman trenerski talenat. Bez zajebancije. Svi su ga vidjeli u nekom klubu liga 5.
U drugom mandatu je isto bio jako dobar trener, ali samo za PLBiH. Doduse, zato je znao ligu napamet i bio vrhunski mangup koji je znao kako, kad i gdje nesto zavrsiti.
Amar iz treceg mandata je solidan trener za ovu ligu, ali trener ciji je nacin razmisljanja i vodjenja kluba davno prevazidjen.
Tako je Amar danas jedan brkati zajebant sa simpaticnim doskocicama, kojeg je zabavno slusati u TV emisijama, ali nista vise od toga.
Ukratko, Amar je jos u negdje 2003. godini. Jedan ters kojem nikad nije palo na pamet da radi na sebi i iskoristi ono sto mu je Bog dao. Sad je kasno, ostario je i smeksao. U vrijeme dok je jos mogao nesto uraditi od karijere mu je draze bilo da se bavi sanom i mafijanjem. Doduse, nekad je to funkcionisalo i donosilo rezultat u ovoj ligi, vise ne donosi, samo njemu i njegovim (na celu s Picku4lom) niko nije javio. Svijet se promijenio, sve je napredovalo, ali Amar i njegov Zeljkan kaskaju par decenija.
Spominjanje Amara u bilo kakvom kontekstu u 2024 godini i cinjenica da ga neki od njih jos prizivaju jedan je od dokaza da im nema napretka jos dugo, dugo vremena. Propasti nece, ali slijede godine sergijanja i nadanja investitorima koji ce pristati da se nista ne pitaju, a takvih nema.
Amar je u prvom mandatu, ono kad su s Newcastleom igrali, pokazivao enorman trenerski talenat. Bez zajebancije. Svi su ga vidjeli u nekom klubu liga 5.
U drugom mandatu je isto bio jako dobar trener, ali samo za PLBiH. Doduse, zato je znao ligu napamet i bio vrhunski mangup koji je znao kako, kad i gdje nesto zavrsiti.
Amar iz treceg mandata je solidan trener za ovu ligu, ali trener ciji je nacin razmisljanja i vodjenja kluba davno prevazidjen.
Tako je Amar danas jedan brkati zajebant sa simpaticnim doskocicama, kojeg je zabavno slusati u TV emisijama, ali nista vise od toga.
Ukratko, Amar je jos u negdje 2003. godini. Jedan ters kojem nikad nije palo na pamet da radi na sebi i iskoristi ono sto mu je Bog dao. Sad je kasno, ostario je i smeksao. U vrijeme dok je jos mogao nesto uraditi od karijere mu je draze bilo da se bavi sanom i mafijanjem. Doduse, nekad je to funkcionisalo i donosilo rezultat u ovoj ligi, vise ne donosi, samo njemu i njegovim (na celu s Picku4lom) niko nije javio. Svijet se promijenio, sve je napredovalo, ali Amar i njegov Zeljkan kaskaju par decenija.
Spominjanje Amara u bilo kakvom kontekstu u 2024 godini i cinjenica da ga neki od njih jos prizivaju jedan je od dokaza da im nema napretka jos dugo, dugo vremena. Propasti nece, ali slijede godine sergijanja i nadanja investitorima koji ce pristati da se nista ne pitaju, a takvih nema.
Zaostali u vremenu i razvoju. Imbecili 1291.... Cekaju da im padne koja marka s neba, bijeda usrana, upisana, poderana ne zna zaraditi pare, nego daj da neko drugi za njih uradi ili im udijeli.... Bijeda
Na dodjeli nagrada za mitomanskog bota#1 na SS.ba
Uvjerljivo @kontras-mekinjas
Hemijska olovka je najaca!

Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
-
Hansestadt
- Kontakt:
Zar vas nije covjek dva put pobjedio u zadnjem mandatu a pricas ko da je to bilo davno odma poslije rata? Ko bi to Amara nadmudrio? Ibro dirka nas koji je fakticki Emir Hadzic sa zvucnijim imenom.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 jan 2024, 13:21Salu na stranu, ja malo duze pamtim![]()
Recimo ja se ne slažem, Amar Osim je idealna opcija za Željezničar, ali i za navijače. Nekada taj "trenerski" kvalitet nije toliko važan, Jagodić je devastirao našeg modernog Rožmana.
Amar je ozbiljan mangup i autoritet. Samo prezime koje nosi je mnogo značajnije od svih ovih polu-trenera sa kojima se povezuju. Ters koji može iz ovih užasnih igrača izvući najbolje i koji na svoju riječ može dovesti par pojačanja.
Recimo da Husref ne živi za Sarajevo, bio bi perfektan.
Amar je ozbiljan mangup i autoritet. Samo prezime koje nosi je mnogo značajnije od svih ovih polu-trenera sa kojima se povezuju. Ters koji može iz ovih užasnih igrača izvući najbolje i koji na svoju riječ može dovesti par pojačanja.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
@Hanestadt Pa ne spori to niko, on je Husrefa napravio budalom, tacno. Ako vam je to neka satisfakcija OK, ali Husref vise nije trener FKS, a Amar je iza sebe u zadnjem mandatu ostavio razjeban klub, jos se od toga nista oporavili. I prije je ostavljao razjeban klub, ali i trofeje. U zadnjem mandatu samo ovo prvo. Ti izvuci poentu 
-
Hansestadt
- Kontakt:
Vi samo izgledate kosmeticki dobro jer je Zeljo realno dosta los. Vama je lakse podnijeti da je filijala tu istih bodova kao vi. Prosle godine mi bili, ove godine Velez istih bodova kao vi. I naravno da je lakse navijacima to za progutati, da bi kojim slucajem mi bili tu na poziciji filijale nebi se bas pricalo da Rozman radi sjajan posao. Ekipa broj 3-4 na tabeli sa najvecim budzetom, ali Rozman manje grijesi od Pejgambera. Znaci u istoriji fudbala nisam vidio da je filijala ispred maticnog kluba.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ti spavaš na ovoj temi, idi prošetaj malo, dođi sebi.Hansestadt je napisao/la: ↑08 jan 2024, 13:37Vi samo izgledate kosmeticki dobro jer je Zeljo realno dosta los. Vama je lakse podnijeti da je filijala tu istih bodova kao vi. Prosle godine mi bili, ove godine Velez istih bodova kao vi. I naravno da je lakse navijacima to za progutati, da bi kojim slucajem mi bili tu na poziciji filijale nebi se bas pricalo da Rozman radi sjajan posao. Ekipa broj 3-4 na tabeli sa najvecim budzetom, ali Rozman manje grijesi od Pejgambera. Znaci u istoriji fudbala nisam vidio da je filijala ispred maticnog kluba.
Tebi će u san ući Mirvić, FKS, Rožman..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Zaboravljas jednu bitnu cinjenicu, a to je da Amar u Zeljkanu ne moze biti samo trener. To moze negdje drugo, ali u Zeljkanu on mora biti sve ili ne dolazi, a znamo svi, naibolje oni, koliko dobro vodi klub i s kakvim likovima se ima obicaj okruziti. Da li bi oni sa Amarom opstali, pa bi, ali bi se potom ugasili.Surreal je napisao/la: ↑08 jan 2024, 13:30Recimo ja se ne slažem, Amar Osim je idealna opcija za Željezničar, ali i za navijače. Nekada taj "trenerski" kvalitet nije toliko važan, Jagodić je devastirao našeg modernog Rožmana.
Filijala je trenutno ispred, cujemo se na kraju sezone. Inace, kakva kozmetika kad smo po svakom parametru bolji, uspjesniji i organizovaniji klub od vas. Ne traje to od jucer. Titule niste uzeli 10 godina i necete jos 10, makar danas krenuli s oporavkom, a necete.Hansestadt je napisao/la: ↑08 jan 2024, 13:37Vi samo izgledate kosmeticki dobro jer je Zeljo realno dosta los. Vama je lakse podnijeti da je filijala tu istih bodova kao vi. Prosle godine mi bili, ove godine Velez istih bodova kao vi. I naravno da je lakse navijacima to za progutati, da bi kojim slucajem mi bili tu na poziciji filijale nebi se bas pricalo da Rozman radi sjajan posao. Ekipa broj 3-4 na tabeli sa najvecim budzetom, ali Rozman manje grijesi od Pejgambera. Znaci u istoriji fudbala nisam vidio da je filijala ispred maticnog kluba.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 11 gostiju.