A jasta ba ali… Kod nas greska za greskom, jednostavno nemas ljude koji znaju znanje i koji ce se pozabaviti problemom a ne ignorisati isti.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:43Pogresno je da smo se morali osigirati ugovorom odnosno definisati prava i obaveze arapa. Mi to, ocito, nismo uradili nego smo isli na rijec i nekakav sporazum koji ima vrijednost na sudu ko sto ga ima i tariguz. To je bas ameterski jer smo izgubili vise od mjesec dana i koji bod jer je Arap bas levat. Moglo bi ga se trpiti da su pare dosle, ovako je to epski promasaj.Hansestadt je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:34Ako je istina, ja ne razumijem sta je pogresno u ovome.DUVNO1921 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:23Ja sam pukom slucajnosti bio u TZ prije dva dana i sreo sam covjeka koji je da kazem poznat bh javnosti posebno fudbalu.. prisao sam mu i pitao ga dal on sta zna… odgovor njegov je bio da su iz UO cekali da arapi do 29.12 uplate 500k $ na racun da mogu dovest igrace.
Kakvi levati u nasoj upravi boze sacuvaj nas malih sisa i glavnih ljudi u našem klubu![]()
Jos kad znas da su to gmizavci i lopovcine svoje klase.