Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
I sad ovaj proces traje par mjeseci ili ćemo ubrzo znati vise informacija ?VensanKasel je napisao/la: ↑08 jan 2024, 00:06Baš sam o tome pisao jučer .
Aerodrom Mostar je objavio Javni poziv za uspostavu subvencioniranih redovnih letova za 2024. Mostar je istim obavijestio javnost da je SkyAlps ispunio postavljene uvjete te je poslao službenu ponudu za izravne letove iz Mostara prema Rimu, Minhenu, Bariu i Veroni.
Ima linija za Zagreb leti Croatia Airlines , pregovara se sa Air Serbiom , kažu da su vrlo blizu dogovora .
Još su neke novosti najavili za utorak .
Izgleda da je HDZ malo poludio![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
ovo ko ona scena iz lepa sela lepo gore, kad skoči u kamion pon vojnika sa ovog mosta i ode na ratište

ova još bolja kad laza ide u rat

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Goalgetter
- Kontakt:
Zasto onda ova normalna vecina brani ovog, odnosno ove retarde sto su pucali u Potocarima?
Cak i korektni gradonacelnik Srebrenenice koji promovise mir i suzivot je odmah potrcao da zastiti svoje, kako ih ti nazivas, retarde.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 08 jan 2024, 11:34, ukupno mijenjano 1 put.
- bavariapivo
- Kontakt:
ja cu ti odgovoriti,Goalgetter je napisao/la: ↑08 jan 2024, 11:25Zasto onda ova normalna vecina brani ovog, odnosno ove retarde sto su pucali u Potocarima?
Cak i korektni gradonacelnik Srebrenenice koji promovise mir i suzivot je odmah potrcao da zastiti svoje, kako ih ti nazivas, retarde. Ali i ta saka naroda sto se okupise pred policijskom stanicom su samo pojedinci.
Ovo je kontinuitet kršenja vjerskih sloboda i prava srpskog naroda u Srebrenici
Zipa onda ovo:JayCatwright je napisao/la: ↑07 jan 2024, 20:41Imam teoriju da se niko novi na forum nije registrovao vec 10 godina. Najjaci onaj Davidooff nesto, brat se slomi da promijeni stil pisanja a po prvom postu ga skontaš![]()

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
AjsKjub je napisao/la: ↑08 jan 2024, 11:34Zipa onda ovo:JayCatwright je napisao/la: ↑07 jan 2024, 20:41Imam teoriju da se niko novi na forum nije registrovao vec 10 godina. Najjaci onaj Davidooff nesto, brat se slomi da promijeni stil pisanja a po prvom postu ga skontaš![]()
![]()

Bio je jedan davno na jednom drugom forumu, samir, i napise post i onda s drugog nicka se citira "jeste samire u pravu si". Admin ga izofiro tad

- MaroonBjelave
- Kontakt:
E čuj Cetinski na godišnjicu olimpijade u pm
Tačno ću ko i onaj nesretnik Numanye početi pljuvati po svemu iz BIH.

Baš, dobre vam pjesmedscile je napisao/la: ↑07 jan 2024, 10:17Stvarno, kakav grijeh pjevati "Bozic je". Nemoj ni slucajno da si vise presao u RS i imao kontakt sa Srbima, mozda slucajno cujes onu: "Srpkinja je mene majka rodila", pa se osjetis uvrijedjeno. Ali ne brini, negdje tamo u Leskovcu je covjek prodao dvojici Bosnjaka dvije porcije cevapa po cijeni jedne, pa makar znas da su tamo bolji ljudi![]()
Sjecam se kao da gledam
baka me u crkvu vodi
kraj mene ljudi se ljube
i vicu Hristos se rodi
Ref.
Bozic je, Bozic je
pucaju prangije
i cesnicu baka sprema
a mene tamo nema
Stari otac badnjak nosi
ko sada vidim tu sliku
beli se inje u kosi
zvonaru na Nazvoniku
Ref.
Drhte mi maleni prsti
baka me u crkvu vodi
hajde se, sine, prekrsti
i reci Hristos se rodi
Evo da kazem da sam i ja u tih sedam miliona pojedinaca koji vole i pjevaju ovu pjesmu.
Jos jednom, srecan Bozic svim Pravoslavcima sa foruma i njihovim porodicama! Da ga u zdravlju i sreci proslavite!

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Priboj je najveće četničko smeće možda i u cijeloj Srbiji. Istražite malo zločine u Sjeverinu, Kukorovcima, strašno.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ali ovo "pucaju prangije"

- BosniaBoston
- Kontakt:
Volim kako se dscile pravi da od BMK repertoara sluša samo “Božić je”
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Marsal
- Kontakt:
Nedavno smo pričali nešto o Zenici, evo kome nije mrsko nek pregleda HRT-ov dokumentarac koji se nedavno emitovao o Ze.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Kod vecine ne moze proci bilo kakvo slavlje bez "ne volim te Alija", to im dođe ko Merlinu pjesma "Bosnom behar probeharao".BosniaBoston je napisao/la: ↑08 jan 2024, 13:51Volim kako se dscile pravi da od BMK repertoara sluša samo “Božić je”
Bukvalno imas video na yt gdje na svadbi pjeva se "oj Pazaru novi Vukovaru, oj Sjenice nova Srebrenice", a narod kolo igra uz tu pjesmu...definitivno mentalni sklopovi za izucavanja
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- numanumaye22
- Kontakt:
Samu drzavu ko drzavu ne bi nikad pljuvao, svaka je posebna i razlicita, od geografskog polozaja pa na dalje. Narod je problem, pa zato imas takav sistem, a sistem koji je truo i koji nikom ne koristi osim mafiji se mora pljuvati.MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 jan 2024, 13:19E čuj Cetinski na godišnjicu olimpijade u pmTačno ću ko i onaj nesretnik Numanye početi pljuvati po svemu iz BIH.

Uzivajte u Tonyu, ja cu malo na Metallicu skoknut, dolaze svakako u Minhen ove godine, pa onda produzit na Europsko prvenstvo u nogometu.

A jeste naklatili na Cileta realno, pa ne moze on biti odgovoran za sve njih. Htio je malo umanjiti s tim "pojedinici", ali evo coj'k se i ne javlja sta ce jebga, sumnjam da podrzava to u bilo kojem obliku, rega se lik cini.
- bavariapivo
- Kontakt:
Bečka rajaalemsa je napisao/la: ↑08 jan 2024, 13:12AjsKjub je napisao/la: ↑08 jan 2024, 11:34Zipa onda ovo:JayCatwright je napisao/la: ↑07 jan 2024, 20:41
Imam teoriju da se niko novi na forum nije registrovao vec 10 godina. Najjaci onaj Davidooff nesto, brat se slomi da promijeni stil pisanja a po prvom postu ga skontaš![]()
![]()
![]()
Bio je jedan davno na jednom drugom forumu, samir, i napise post i onda s drugog nicka se citira "jeste samire u pravu si". Admin ga izofiro tad![]()

- MaroonBjelave
- Kontakt:
A ko da uživa u Toniju moj Nuni?numanumaye22 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 14:00Samu drzavu ko drzavu ne bi nikad pljuvao, svaka je posebna i razlicita, od geografskog polozaja pa na dalje. Narod je problem, pa zato imas takav sistem, a sistem koji je truo i koji nikom ne koristi osim mafiji se mora pljuvati.MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 jan 2024, 13:19E čuj Cetinski na godišnjicu olimpijade u pmTačno ću ko i onaj nesretnik Numanye početi pljuvati po svemu iz BIH.
![]()
Uzivajte u Tonyu, ja cu malo na Metallicu skoknut, dolaze svakako u Minhen ove godine, pa onda produzit na Europsko prvenstvo u nogometu.![]()
- VensanKasel
- Kontakt:
Ubrzo saznajemo , čim su proglasili pobjednika i rekli linije , ostaje samo da ta kompanija ubaci red letenja navedene gradove i pusti karte u prodaju . Pišem ja ovdje redovno za sve naše aerodrome , šta se dešava .jasmin10 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 10:20I sad ovaj proces traje par mjeseci ili ćemo ubrzo znati vise informacija ?VensanKasel je napisao/la: ↑08 jan 2024, 00:06Baš sam o tome pisao jučer .
Aerodrom Mostar je objavio Javni poziv za uspostavu subvencioniranih redovnih letova za 2024. Mostar je istim obavijestio javnost da je SkyAlps ispunio postavljene uvjete te je poslao službenu ponudu za izravne letove iz Mostara prema Rimu, Minhenu, Bariu i Veroni.
Ima linija za Zagreb leti Croatia Airlines , pregovara se sa Air Serbiom , kažu da su vrlo blizu dogovora .
Još su neke novosti najavili za utorak .
Izgleda da je HDZ malo poludio![]()
![]()
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.