Premijer liga BiH - aktuelno

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 08 jan 2024, 13:21

Salu na stranu, ja malo duze pamtim :mrgreen:

Amar je u prvom mandatu, ono kad su s Newcastleom igrali, pokazivao enorman trenerski talenat. Bez zajebancije. Svi su ga vidjeli u nekom klubu liga 5.

U drugom mandatu je isto bio jako dobar trener, ali samo za PLBiH. Doduse, zato je znao ligu napamet i bio vrhunski mangup koji je znao kako, kad i gdje nesto zavrsiti.

Amar iz treceg mandata je solidan trener za ovu ligu, ali trener ciji je nacin razmisljanja i vodjenja kluba davno prevazidjen.

Tako je Amar danas jedan brkati zajebant sa simpaticnim doskocicama, kojeg je zabavno slusati u TV emisijama, ali nista vise od toga.

Ukratko, Amar je jos u negdje 2003. godini. Jedan ters kojem nikad nije palo na pamet da radi na sebi i iskoristi ono sto mu je Bog dao. Sad je kasno, ostario je i smeksao. U vrijeme dok je jos mogao nesto uraditi od karijere mu je draze bilo da se bavi sanom i mafijanjem. Doduse, nekad je to funkcionisalo i donosilo rezultat u ovoj ligi, vise ne donosi, samo njemu i njegovim (na celu s Picku4lom) niko nije javio. Svijet se promijenio, sve je napredovalo, ali Amar i njegov Zeljkan kaskaju par decenija.

Spominjanje Amara u bilo kakvom kontekstu u 2024 godini i cinjenica da ga neki od njih jos prizivaju jedan je od dokaza da im nema napretka jos dugo, dugo vremena. Propasti nece, ali slijede godine sergijanja i nadanja investitorima koji ce pristati da se nista ne pitaju, a takvih nema.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 08 jan 2024, 13:22

Zaostali u vremenu i razvoju. Imbecili 1291.... Cekaju da im padne koja marka s neba, bijeda usrana, upisana, poderana ne zna zaraditi pare, nego daj da neko drugi za njih uradi ili im udijeli.... Bijeda

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 08 jan 2024, 13:23

KONTRASVIH je napisao/la:
08 jan 2024, 09:53
Pitarsam je napisao/la:
08 jan 2024, 07:51

MI SMO PITARI,NAJACI SMO NAJACI

slika
Na dodjeli nagrada za mitomanskog bota#1 na SS.ba
Uvjerljivo @kontras-mekinjas
Hemijska olovka je najaca!

slika
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 08 jan 2024, 13:28

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
08 jan 2024, 13:21
Salu na stranu, ja malo duze pamtim :mrgreen:

Amar je u prvom mandatu, ono kad su s Newcastleom igrali, pokazivao enorman trenerski talenat. Bez zajebancije. Svi su ga vidjeli u nekom klubu liga 5.

U drugom mandatu je isto bio jako dobar trener, ali samo za PLBiH. Doduse, zato je znao ligu napamet i bio vrhunski mangup koji je znao kako, kad i gdje nesto zavrsiti.

Amar iz treceg mandata je solidan trener za ovu ligu, ali trener ciji je nacin razmisljanja i vodjenja kluba davno prevazidjen.

Tako je Amar danas jedan brkati zajebant sa simpaticnim doskocicama, kojeg je zabavno slusati u TV emisijama, ali nista vise od toga.

Ukratko, Amar je jos u negdje 2003. godini. Jedan ters kojem nikad nije palo na pamet da radi na sebi i iskoristi ono sto mu je Bog dao. Sad je kasno, ostario je i smeksao. U vrijeme dok je jos mogao nesto uraditi od karijere mu je draze bilo da se bavi sanom i mafijanjem. Doduse, nekad je to funkcionisalo i donosilo rezultat u ovoj ligi, vise ne donosi, samo njemu i njegovim (na celu s Picku4lom) niko nije javio. Svijet se promijenio, sve je napredovalo, ali Amar i njegov Zeljkan kaskaju par decenija.

Spominjanje Amara u bilo kakvom kontekstu u 2024 godini i cinjenica da ga neki od njih jos prizivaju jedan je od dokaza da im nema napretka jos dugo, dugo vremena. Propasti nece, ali slijede godine sergijanja i nadanja investitorima koji ce pristati da se nista ne pitaju, a takvih nema.
Zar vas nije covjek dva put pobjedio u zadnjem mandatu a pricas ko da je to bilo davno odma poslije rata? Ko bi to Amara nadmudrio? Ibro dirka nas koji je fakticki Emir Hadzic sa zvucnijim imenom.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 08 jan 2024, 13:30

Recimo ja se ne slažem, Amar Osim je idealna opcija za Željezničar, ali i za navijače. Nekada taj "trenerski" kvalitet nije toliko važan, Jagodić je devastirao našeg modernog Rožmana.

Amar je ozbiljan mangup i autoritet. Samo prezime koje nosi je mnogo značajnije od svih ovih polu-trenera sa kojima se povezuju. Ters koji može iz ovih užasnih igrača izvući najbolje i koji na svoju riječ može dovesti par pojačanja.

Recimo da Husref ne živi za Sarajevo, bio bi perfektan.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 08 jan 2024, 13:32

@Hanestadt Pa ne spori to niko, on je Husrefa napravio budalom, tacno. Ako vam je to neka satisfakcija OK, ali Husref vise nije trener FKS, a Amar je iza sebe u zadnjem mandatu ostavio razjeban klub, jos se od toga nista oporavili. I prije je ostavljao razjeban klub, ali i trofeje. U zadnjem mandatu samo ovo prvo. Ti izvuci poentu :mrgreen:

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 08 jan 2024, 13:37

Vi samo izgledate kosmeticki dobro jer je Zeljo realno dosta los. Vama je lakse podnijeti da je filijala tu istih bodova kao vi. Prosle godine mi bili, ove godine Velez istih bodova kao vi. I naravno da je lakse navijacima to za progutati, da bi kojim slucajem mi bili tu na poziciji filijale nebi se bas pricalo da Rozman radi sjajan posao. Ekipa broj 3-4 na tabeli sa najvecim budzetom, ali Rozman manje grijesi od Pejgambera. Znaci u istoriji fudbala nisam vidio da je filijala ispred maticnog kluba.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 08 jan 2024, 13:45

Hansestadt je napisao/la:
08 jan 2024, 13:37
Vi samo izgledate kosmeticki dobro jer je Zeljo realno dosta los. Vama je lakse podnijeti da je filijala tu istih bodova kao vi. Prosle godine mi bili, ove godine Velez istih bodova kao vi. I naravno da je lakse navijacima to za progutati, da bi kojim slucajem mi bili tu na poziciji filijale nebi se bas pricalo da Rozman radi sjajan posao. Ekipa broj 3-4 na tabeli sa najvecim budzetom, ali Rozman manje grijesi od Pejgambera. Znaci u istoriji fudbala nisam vidio da je filijala ispred maticnog kluba.
Ti spavaš na ovoj temi, idi prošetaj malo, dođi sebi.
Tebi će u san ući Mirvić, FKS, Rožman..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 08 jan 2024, 13:48

Surreal je napisao/la:
08 jan 2024, 13:30
Recimo ja se ne slažem, Amar Osim je idealna opcija za Željezničar, ali i za navijače. Nekada taj "trenerski" kvalitet nije toliko važan, Jagodić je devastirao našeg modernog Rožmana.

Amar je ozbiljan mangup i autoritet. Samo prezime koje nosi je mnogo značajnije od svih ovih polu-trenera sa kojima se povezuju. Ters koji može iz ovih užasnih igrača izvući najbolje i koji na svoju riječ može dovesti par pojačanja.

Zaboravljas jednu bitnu cinjenicu, a to je da Amar u Zeljkanu ne moze biti samo trener. To moze negdje drugo, ali u Zeljkanu on mora biti sve ili ne dolazi, a znamo svi, naibolje oni, koliko dobro vodi klub i s kakvim likovima se ima obicaj okruziti. Da li bi oni sa Amarom opstali, pa bi, ali bi se potom ugasili. :mrgreen: Nemaju oni snage da prezive jos jedan njegov mandat.
Filijala je trenutno ispred, cujemo se na kraju sezone. Inace, kakva kozmetika kad smo po svakom parametru bolji, uspjesniji i organizovaniji klub od vas. Ne traje to od jucer. Titule niste uzeli 10 godina i necete jos 10, makar danas krenuli s oporavkom, a necete.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 08 jan 2024, 13:51

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
08 jan 2024, 13:45
Ti spavaš na ovoj temi, idi prošetaj malo, dođi sebi.
Tebi će u san ući Mirvić, FKS, Rožman..
Bilo mi je simpatično kako je visio na ovoj temi, pa kad su Arapi digli sidro, on se ušutio i pisao tamo na njihovoj. Pa budi mangup do kraja. :D
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 08 jan 2024, 13:52

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
08 jan 2024, 13:48
Surreal je napisao/la:
08 jan 2024, 13:30

Zaboravljas jednu bitnu cinjenicu, a to je da Amar u Zeljkanu ne moze biti samo trener. To moze negdje drugo, ali u Zeljkanu on mora biti sve ili ne dolazi, a znamo svi, naibolje oni, koliko dobro vodi klub i s kakvim likovima se ima obicaj okruziti. Da li bi oni sa Amarom opstali, pa bi, ali bi se potom ugasili. :mrgreen: Nemaju oni snage da prezive jos jedan njegov mandat.
Filijala je trenutno ispred, cujemo se na kraju sezone. Inace, kakva kozmetika kad smo po svakom parametru bolji, uspjesniji i organizovaniji klub od vas. Ne traje to od jucer. Titule niste uzeli 10 godina i necete jos 10, makar danas krenuli s oporavkom, a necete.
Ma pusti volove,kao da je bitno sto su ispred nas,svakako ni mi ni oni nisu u borbi za titulu tako da i njima i nama nije bitno to uopste

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 08 jan 2024, 13:54

Brko nije los trener, ali nase kone zaboravljaju, kako su oni osvajali titule, tu je svojim kriminalom najvise kumovao brkovic, manje brko svojim taktickim znanjem. Helem taj kriminal i nepravdu kone placaju evo nesto vise od 10 godina. Jbg

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 08 jan 2024, 13:56

E cuj ja spavam na ovoj temi. Stvarno smijesno, pa mozes viditi po broju postova koliko visim na temi. Nego se ima nesto vise vremena u ovom periodu. Logika vam je ko onaj sto je pisao da Zeljo zaradjuje na postarini.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 08 jan 2024, 14:09

Pitarsam je napisao/la:
08 jan 2024, 13:23
KONTRASVIH je napisao/la:
08 jan 2024, 09:53
Pitarsam je napisao/la:
08 jan 2024, 07:51

MI SMO PITARI,NAJACI SMO NAJACI

slika
Na dodjeli nagrada za mitomanskog bota#1 na SS.ba
Uvjerljivo @kontras-mekinjas
Hemijska olovka je najaca!
slika
Budi iskren i reci koliko ti je vremenski trebalo da postavis sliku s obzirom da si ranije slucajno postavljao svoje selfije? 🤣

Mogu misliti tvoje patnje, ali botovati moras nastaviti. Bez obzira sto si radi ofiranja pauzirao par mjeseci :thumbup:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 08 jan 2024, 14:11

MaroonBjelave je napisao/la:
08 jan 2024, 12:46
Kakva je opcija u slučaju Magodinih para ako komšiluk ispadne iz lige?
Sudbina je takva da ce svaki igrac zelje koji ima djevojku(neki vole i muskarce pa su izuzeti), istu odvesti na samaranje kod ministra.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Veeemooo
Kontakt:

Post Postao/la Veeemooo » 08 jan 2024, 14:32

A cija ste vi filijala ? Htjeli ste bit arapska pa su vas i oni odhebali ko zadnju kuju, onda ste se ufurali da imate neku saradnju sa Dinamom jer ste se uslikali tamo sa njima sto moze svako sa ovog foruma uraditi. Nemate nikakav plan ni za ovu polusezonu a kamoli na duze staze, najneorganizovanij ste klub sa najgorom ekipom u ligi a i dalje mislite da to sto se zovete Željeznicar ne moze dovesti do toga da ispadnete, zapravo vama kad neko spomene ispadanje (sto je sasvim moguce i realno) vi to ne dozivljavate vec mislite "ma ne može Željo naš ispast nikad..." Pogledajte nekad istinu u oci i shvatite da je trenutno svaki premijerligas stabilniji od vas, bice vam lakse.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 08 jan 2024, 14:34

kakvi su ovo dolasci i odlasci trenera na Grbavici
jedan dodje dogovori se rukuje ujutro dolazi drugi isto a treci dan nijednog nema
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 08 jan 2024, 14:37

TurkishAirlines je napisao/la:
08 jan 2024, 11:04
donDondon je napisao/la:
08 jan 2024, 08:49
TurkishAirlines je napisao/la:
08 jan 2024, 07:44
Nece na dobro ovaj povratak plavih na pdf.

Garant je neki investitor pristao na 51%-49% , a da mi to ne znamo.
kaze kako smo nasamareni,vjerovali usmeno arapima nismo se u ugovoru ugradili ahhahhahhahahah
2024 godina neko vjeruje da se neko u nekom ugovoru nije ugradio i da nije sve precizirano ahahhha
ljudi na struju voze auta kuce na dugme,vozovi voze preko milje na sat,ljudi placaju da idu na izlet na mjesec a ovi vjeruju da je su ih arapi izlevatili jer se nisu lijepo u ugovoru dogovorili :rol: :rol:
A onaj pačenik napravio rotirajucu kucu, da zeni ugodi.
ja ba
jos nece te ni hodza vjencati ako zeni ne obecas hadz ili sta drugo ide,i fino zapise covjek a ovi se u nekim ugovorima kao nisu detaljno dogovorili
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 08 jan 2024, 14:41

Vi samo izgledate kosmeticki dobro jer je Zeljo realno dosta los :rol: :rol: :mrgreen:

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 08 jan 2024, 14:47

boki86 je napisao/la:
08 jan 2024, 13:54
Brko nije los trener, ali nase kone zaboravljaju, kako su oni osvajali titule, tu je svojim kriminalom najvise kumovao brkovic, manje brko svojim taktickim znanjem. Helem taj kriminal i nepravdu kone placaju evo nesto vise od 10 godina. Jbg
Ma Brkovic je bio samo operativac, Amar je vukao sve konce. Pazi, govorimo o treneru koji sam sebi bira upravni odbor, svjetski unikat. Ja Amaru licno i ne mogu to zamjeriti previse. Tada su takva pravila bila, tako su se mogli uzimati trofeji. Ko je drugima kriv sto nisu skontali da je bolje uloziti 100k u vanterenske aktivnosti nego u igrace... Samo, problem je sto Brko i njegovi podanici misle da se jos titule mogu tako uzimati, a ne mogu. Prosla su vremena kad su plate najboljim igracima bile par hiljada maraka i davale se iz dzepa, a i sudije su digle tarife. Prvi Gigovic ima fiktivnu firmu koja obrce milione, zato kazem, sve je napredovalo osim Zeljkana :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, zeljovolimte i 21 gost.