Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Samo botovi sa foruma nisu digli tarife, nista bez porcije iz BASHa.
Pomahnitali skretničari preuzimaju luđačku štafetu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- MocMahale444
Selfi boj je ljut, vrijedja bez potrebe cc Mr.Mijagi naš, crni pojas treci dan.
Zdepasti roksted.
Zdepasti roksted.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
A sto ti pobjegnes kad ti neko predoci cinjenice? Kazes samo kozmeticki bolje izgledamo, ja ti odgovorim da 10 godina niste uzeli titulu, a i necete jos 10, ako uopste budete postojali. To i ti dobro znas. Kao sto znas da smo organizovaniji, uspjesniji, bolji u svakom segmentu, od OP-a do marketinga i sportskih rezultata. Sta vi kontate uopste sa klubom? Eto, odgovori, castim te Bash burgerom. Ali nemoj demagogije "Mirvic samo posudjuje pare" i slicnih gluposti.Hansestadt je napisao/la: ↑08 jan 2024, 14:58Samo botovi sa foruma nisu digli tarife, nista bez porcije iz BASHa.
-
- Kontakt:
Pročulo se da su siguran putnik u federalnu i neće niko u svom CV-u da ima da je ispao sa gigantom u federalnu, logično. 
Redom Baždarevic , Musemic, Cvitanović, Karacic,Jusufbegovic, Coric, Barbaric su se zahvaljivali, a vratite Cigeta njemu nije problem ispasti.

Redom Baždarevic , Musemic, Cvitanović, Karacic,Jusufbegovic, Coric, Barbaric su se zahvaljivali, a vratite Cigeta njemu nije problem ispasti.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Vojvodica nek dovedu. Zna ispasti, ali i ekspresno vratiti
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma **** ih svi, ne znam ni sto se kockaju. Inace Nedu Turkovica ne simpatisem, ali pogledah onaj zadnji klip i covjek je iznio prijedloge koje bi poslusali da su pametni. Prvo, naveo je koliko imaju skupstinara i clanova UO i drugih tijela, a ideja je da svaki donese 5 milja u klub, licno, preko sponzora, kako god. Kaze od tih para koje bi donijeli iskesiraj pojacanja samo do kraja sezone da opstanes. To se moze, jer 5 milja nije puno, ali kad sve saberes koliko ljudi tu ima, to su ogromne pare za njih. I onda dovedi normalnog, domaceg trenera koji poznaje ligu, opstanak je osiguran. Realno, dobri prijedlozi, tako da ih sigurno nece poslusati, ali tuzno je da bi im Nedo Turkovic bolje vodio klub nego ovi sto ih sad vode.jurisicduska je napisao/la: ↑08 jan 2024, 15:06Pročulo se da su siguran putnik u federalnu i neće niko u svom CV-u da ima da je ispao sa gigantom u federalnu, logično.

Pickyice botovska.Nadjoh i nadrogiranog kera u arhivi!MocMahale444 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 14:58Selfi boj je ljut, vrijedja bez potrebe cc Mr.Mijagi naš, crni pojas treci dan.
Zdepasti roksted.
Glava Golema,Muda malena

Halo Djukac,bakljada je desno.
A ja sav u Bordo još slikam sa istoka,a niko ništa
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
E manga si faco sto si otisao na istok.Pitarsam je napisao/la: ↑08 jan 2024, 15:29Pickyice botovska.Nadjoh i nadrogiranog kera u arhivi!MocMahale444 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 14:58Selfi boj je ljut, vrijedja bez potrebe cc Mr.Mijagi naš, crni pojas treci dan.
Zdepasti roksted.
Glava Golema,Muda malena
A ja sav u Bordo još slikam sa istoka,a niko ništa![]()
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Samo da kažemo da ih je i Simo Krunic odbio mada to još nije do kraja došlo. Možda se predomisli. Simo inače poznatiji kao Sizling Hot a za prijatelje i komšije Book of Ra.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 jan 2024, 15:14Ma **** ih svi, ne znam ni sto se kockaju. Inace Nedu Turkovica ne simpatisem, ali pogledah onaj zadnji klip i covjek je iznio prijedloge koje bi poslusali da su pametni. Prvo, naveo je koliko imaju skupstinara i clanova UO i drugih tijela, a ideja je da svaki donese 5 milja u klub, licno, preko sponzora, kako god. Kaze od tih para koje bi donijeli iskesiraj pojacanja samo do kraja sezone da opstanes. To se moze, jer 5 milja nije puno, ali kad sve saberes koliko ljudi tu ima, to su ogromne pare za njih. I onda dovedi normalnog, domaceg trenera koji poznaje ligu, opstanak je osiguran. Realno, dobri prijedlozi, tako da ih sigurno nece poslusati, ali tuzno je da bi im Nedo Turkovic bolje vodio klub nego ovi sto ih sad vode.jurisicduska je napisao/la: ↑08 jan 2024, 15:06Pročulo se da su siguran putnik u federalnu i neće niko u svom CV-u da ima da je ispao sa gigantom u federalnu, logično.
Redom Baždarevic , Musemic, Cvitanović, Karacic,Jusufbegovic, Coric, Barbaric su se zahvaljivali, a vratite Cigeta njemu nije problem ispasti.![]()
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 08 jan 2024, 15:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
A znači @pitarsam je onaj dedo što je skoro bio na Grbavici, to mnogo toga objašnjava.Kamaga11 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 15:33E manga si faco sto si otisao na istok.Pitarsam je napisao/la: ↑08 jan 2024, 15:29Pickyice botovska.Nadjoh i nadrogiranog kera u arhivi!MocMahale444 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 14:58Selfi boj je ljut, vrijedja bez potrebe cc Mr.Mijagi naš, crni pojas treci dan.
Zdepasti roksted.
Glava Golema,Muda malena
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- MocMahale444
Pitarsam je napisao/la: ↑08 jan 2024, 15:29Pickyice botovska.Nadjoh i nadrogiranog kera u arhivi!MocMahale444 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 14:58Selfi boj je ljut, vrijedja bez potrebe cc Mr.Mijagi naš, crni pojas treci dan.
Zdepasti roksted.
Glava Golema,Muda malena
Hihihihi komedija si hljeba mi dragog

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ne zalazim cesto u taj dio grada, pa ne znam koliko kockarnica imaju u blizini stadiona, ali s obzirom na to da se sve to moze obaviti online, ne vidim nikakve prepreke za Simu.jurisicduska je napisao/la: ↑08 jan 2024, 15:36Samo da kažemo da ih je i Simo Krunic odbio mada to još nije do kraja došlo. Možda se predomisli. Simo inače poznatiji kao Sizling Hot a za prijatelje i komšije Book of Ra.

Tako je djukac i treba da se kljanas!
Nije vama lahko botovima mitomanskim sto za 20 KM
Morate trolati i klikove nabijati na nekoj stranici.
A mala soba 3 sa3. Niko na Grbavicu nogom krocio nije.
Jos valja kruzni tok sa guznim haverima odrzavat!
P.S.Sto se fudbalskog foruma tice opet je proradio
Legendarni forum na klyksu.
Nevjerovatno kolko je ostalo starije raje iz oba tabora.
Pisem o clanovima sa preko 15-20g.forumanja
Poslije ove propale,primitivne mitomanije ovde,bas
Osvježenje
Nije vama lahko botovima mitomanskim sto za 20 KM
Morate trolati i klikove nabijati na nekoj stranici.
A mala soba 3 sa3. Niko na Grbavicu nogom krocio nije.
Jos valja kruzni tok sa guznim haverima odrzavat!
P.S.Sto se fudbalskog foruma tice opet je proradio
Legendarni forum na klyksu.
Nevjerovatno kolko je ostalo starije raje iz oba tabora.
Pisem o clanovima sa preko 15-20g.forumanja
Poslije ove propale,primitivne mitomanije ovde,bas
Osvježenje
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
- MocMahale444
pa jestel je osvojili otkako je mirvah tu ? Naravno da niste, u protivnom covjeka kujete medju zvijezde jer ste 4. mjesto

Crni Cerak 🐦⬛
Bosnjakovic na Grabavici
Karacic kreno prema Sarajevu
jesu li ovo obecali obojici pa koji prije dodje?
Karacic kreno prema Sarajevu
jesu li ovo obecali obojici pa koji prije dodje?
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Forumska postava pitara iz vremena kad je gospođica Buljubašić vedrila i oblačila prćijom sa Koševa je bila zaista glupa.
A ovo sad...nou koment.
A ovo sad...nou koment.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.