Virtu4l je napisao/la: ↑08 jan 2024, 17:37
Tako je to kad nismo klub raje, čaršije i mahale, ne volimo život i ne cijenimo svoju privatnost i slobodu, plus ne živimo na naslijeđenim privatnim posjedima sa pogledom na kotlinu.
Pa dje si ti Picku4l? Dokle si s brojanjem Mirvicevih para? Kad se gasimo, jesi uspio saznati sta? Eno posudio neke pare Dinamu, a oni mu u zamjenu poslali Krdzalica.
Inace, evo poslusaj Nikolu Nikica:
Dovedu nekog 'tufahiju', čovjek ne zna ni kud je pošao, ni kud je došao. Našli mu neku portparolku da mu objašnjava, on ne zna ništa.. Ma koga god da su doveli.. U svoje ime ću reći, jedini koji može da izvadi Želju sada je Senad Misimović, čovjek koji ima i viziju i sve. Ali ne možete kad nama niko ne valja.
Postala je moda da sve neke direktorice dovodimo u klub. Prvo Sarajevo, Željo, pa sad vidim i Velež. Da ne ispadne da imam nešto protiv žena, ali dovedite nekoga ko se razumije. Mora da je bila negdje u sportu, da zna nešto. Ne može ona ići u Dinamo da sklapa neke dogovore, to je van svake pameti. Zna se ko mora ići tu, neko ko se razumije u fudbal. Mi smo kao dogovorili nešto s Dinamom, a oni poslali svog najboljeg juniora u Velež.
Sto je najgore, sve je u pravu.
@tabba Mislim da oni ne bi rijesili nista ispadanjem, jer su interesne grupe i pojedinci tu zbog imovine. Ispao ne ispao, dok je imovina tu, bice i takvih. Samo oni ne kontaju ni ko ih koci ni zasto. Slijepo vjeruju svemu sto izadje iz kluba, a botovi (poput Picku4la) im na dva foruma ispiraju mozak.