Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

chily-rz
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la chily-rz » 08 jan 2024, 16:46

samoposmatram je napisao/la:
08 jan 2024, 16:43
Kamenovana kuca povratnice Sofije Santic u Mostaru. Sreca pa su u pitanju pojedinci.

Mozda neki fakenews?
Jel izašao gradonačelnik sa građanima da brane počinioca?

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 08 jan 2024, 16:49

Boeing i problemi su sinonim, nije to neka vijest. Takve kompanije drzava drzi u zivotu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 08 jan 2024, 17:00

chily-rz je napisao/la:
08 jan 2024, 16:46
samoposmatram je napisao/la:
08 jan 2024, 16:43
Kamenovana kuca povratnice Sofije Santic u Mostaru. Sreca pa su u pitanju pojedinci.

Mozda neki fakenews?
Jel izašao gradonačelnik sa građanima da brane počinioca?
Ništa dok pop kapu ne stavi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 08 jan 2024, 17:04

Marsal je napisao/la:
08 jan 2024, 16:29
AshburtonG je napisao/la:
08 jan 2024, 16:24
:mrgreen: Pa reci koje…
Kod Seje
Tandem
Piccollo

Ali kad vidiš ta mjesta jasno ti je što je Bešlić na najboljem glasu :mrgreen: jednostavno najviše je ulagao u restorane, otvorio na dvije lokacije, sredio sve cakum pakum itd. Ovi ostali zaostali u 80-im i 90-im i malte ne džaba im što imaju bolje ćevape kad se ne znaju prodat.
Po tvom ukusu, jesu li bolji u Zenici ili Sa?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 jan 2024, 17:13

Arvid je napisao/la:
08 jan 2024, 14:59
https://www.klix.ba/komentar/25777964
Ovaj kopira marsala :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 08 jan 2024, 17:20

Bolesni ljudi 100%
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 08 jan 2024, 17:29

soko je napisao/la:
08 jan 2024, 17:04
Marsal je napisao/la:
AshburtonG je napisao/la:
08 jan 2024, 16:24
:mrgreen: Pa reci koje…
Kod Seje
Tandem
Piccollo

Ali kad vidiš ta mjesta jasno ti je što je Bešlić na najboljem glasu :mrgreen: jednostavno najviše je ulagao u restorane, otvorio na dvije lokacije, sredio sve cakum pakum itd. Ovi ostali zaostali u 80-im i 90-im i malte ne džaba im što imaju bolje ćevape kad se ne znaju prodat.
Nisam jeo na dovoljno mjesta u Sarajevu...najbolji koje sam pojeo su bili u Zmaju na Hrasnom, Ferhatović i Željo su mi bili meh, Zmaj stanica katastrofa.

Najbolji su mi travnički :mrgreen:
Onda zenički jbg, em navika em sve
Ali ti iz Zmaja na Hrasnom prije 5-6 god kad sam jeo su bili baš dobri.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 08 jan 2024, 17:37

Ma ne može meda niko Travniku.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 08 jan 2024, 17:40

Marsal je napisao/la:
08 jan 2024, 17:29
soko je napisao/la:
08 jan 2024, 17:04
Marsal je napisao/la:

Kod Seje
Tandem
Piccollo

Nisam jeo na dovoljno mjesta u Sarajevu...najbolji koje sam pojeo su bili u Zmaju na Hrasnom, Ferhatović i Željo su mi bili meh, Zmaj stanica katastrofa.

Najbolji su mi travnički :mrgreen:
Onda zenički jbg, em navika em sve
Ali ti iz Zmaja na Hrasnom prije 5-6 god kad sam jeo su bili baš dobri.
Mora da je to. Mi iz zapadne BiH vecinom stavljamo banjalucke pod broj 1.
Slazem se za Ferhatovica i Zelju, pogotovo Ferhatovica skroz tanko kad sam ljetos jeo.
Mora da su u Travniku najbolji. Za dorucak pojedem veliku kod Mahe u BL. Meni su odlicni bili, i onda stanem u Travnik kod Harija za rucak. Jedem, reko jbt jesu dobri al nekako il mi nisu il necu da priznam da su bolji neg ovi iz BL.
Jeo sam u Sanskom Mostu u Lovcu. Tamo su mi bili za 10, davno sam jeo tamo.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 jan 2024, 17:48

Meni nema gorih od Banjaluckih :urnebes:
Mada Mujo ba garant tusi pola pola :urnebes:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 jan 2024, 17:49

Meni svi isti, samo mi lepine/somun razlicite. Mora da je do mene

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 08 jan 2024, 17:52

Američki avioni će sigurno mnogo uplašiti 'pojedince iz RSa' :rol:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 08 jan 2024, 17:56

Na današnji dan je ubijen Hakija Turajlić.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 08 jan 2024, 17:59

Hoće li rat, znal se šta

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 08 jan 2024, 18:01

donDondon je napisao/la:
08 jan 2024, 08:57
Centre forward je napisao/la:
08 jan 2024, 00:39
Oni ne mogu bez s.ranja. Kroz cijelu 'istoriju je tako. Ako nema takmaca onda moraju izmedju sebe. Ništa šovinistički to je faktografija.

Jedino ih je Tito "drž'o" par decenija. Umjetnik.
mogu oni bez sranja,odnosno mogu svi bez sranja ali samo u uredjenim sistemima.
sto u dubaiu ili u Becu ne pucaju ispred kuca ili se okupljaju kad nekog privedu,zato jer ti slijedi deportacija ili kazna da ti dva koljena nece moci da se oporave ali ovdje na uzoru poglavara koji radi sta hoce onda i stoka vidi da moze proci bez kazne a glumiti jacinu.

Jel ko od vas bio u istocnoj Bosni kad se slavi badnjak ili neki njihov praznik,ja sam bio.
ljudi pored kuce sviraju pjevaju cetnicke pjesme,nazoves poliiciju kazu namakni zavjese,store na prozore i proci ce ,sigurno se napili,ne smije vam niko nista.
jel znate da djeca uosnovnoj uce ruski jezik,slavis dan entiteta a ne drzave i kao sad nas cudi kad ovako nesto vidimo a ovo sto pisem desava se zadnjih 20 godina

politicari se bore za svoje guzice,tramvaje,vikendice a odrekli se pola drzave kad su zabranili da se moze odjaviti i prijaviti boravak ljudi koji su protjerani
Jasno mi je da u odredjenom sistemu ne mogu radit' svinjarije, al' ne treba zaboravit' da je četnička emigracija bila itekako jaka u Americi sedamdesetih i osamdesetih te da su oni finansirali fašiste, tako da kažem, tipa Šešelja i slično. Isto je i danas, pa tamo Boško Obradović prosi novac, ne ide u majčicu Rusiju.

Ja sam obiš'o državu uzduž i poprijeko i najveću sirotinju sam vidio tamo. Ono, srbujemo, al' nema veze što djeca žive "pod pločom" . Jedan mi je u okolini Zvornika prič'o, dovez'o mu ja robu, i onako normala lik, pijemo kafu (nudio je i rakiju ruku na srce) da radi u Rusiji. Kaže, tamo što sam vidio bijede, ovdje se ne može ni zamislit'.

Nekad prije 7-8 godina brat vozio kamion, imo neku turu na jug Srbije i ja maxuz krenem sa njim da vidim kako je stanje u dijelovima južno od Beograda. Masa kuća od čerpića, k'o da je prije minut Jovan Cvijić proš'o pišući Balkansko. Da ne bruji ispod mene Scania R440, mislio bi da je 19 vijek.

Oni su danas, k'o i mi da se ne lažemo, u "biološkom" problemu, ganjaju neke ideje a zbog nemoći vraća im se k'o bumerang. Hoće li naučiti, sumnjam.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 jan 2024, 18:06

Judd je napisao/la:
08 jan 2024, 17:52
Američki avioni će sigurno mnogo uplašiti 'pojedince iz RSa' :rol:
Ne mora uplasiti ali ovdje ljudi nisu vidjeli modernog rata. Ako bi neko napravio problem, a njima se to ne svidja unistili bi ti sve polozaje za 30 minuta bez da si ih vidio uopste.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 jan 2024, 18:23

08 jan 2024, 18:01
donDondon je napisao/la:
08 jan 2024, 00:39
Oni ne mogu bez s.ranja. Kroz cijelu 'istoriju je tako. Ako nema takmaca onda moraju izmedju sebe. Ništa šovinistički to je faktografija.

Jedino ih je Tito "drž'o" par decenija. Umjetnik.
sto u dubaiu ili u Becu ne pucaju ispred kuca ili se okupljaju kad nekog privedu,zato jer ti slijedi deportacija ili kazna da ti dva koljena nece moci da se oporave ali ovdje na uzoru poglavara koji radi sta hoce onda i stoka vidi da moze proci bez kazne a glumiti jacinu.

Jel ko od vas bio u istocnoj Bosni kad se slavi badnjak ili neki njihov praznik,ja sam bio.
ljudi pored kuce sviraju pjevaju cetnicke pjesme,nazoves poliiciju kazu namakni zavjese,store na prozore i proci ce ,sigurno se napili,ne smije vam niko nista.
jel znate da djeca uosnovnoj uce ruski jezik,slavis dan entiteta a ne drzave i kao sad nas cudi kad ovako nesto vidimo a ovo sto pisem desava se zadnjih 20 godina

politicari se bore za svoje guzice,tramvaje,vikendice a odrekli se pola drzave kad su zabranili da se moze odjaviti i prijaviti boravak ljudi koji su protjerani
Jasno mi je da u odredjenom sistemu ne mogu radit' svinjarije, al' ne treba zaboravit' da je četnička emigracija bila itekako jaka u Americi sedamdesetih i osamdesetih te da su oni finansirali fašiste, tako da kažem, tipa Šešelja i slično. Isto je i danas, pa tamo Boško Obradović prosi novac, ne ide u majčicu Rusiju.

Ja sam obiš'o državu uzduž i poprijeko i najveću sirotinju sam vidio tamo. Ono, srbujemo, al' nema veze što djeca žive "pod pločom" . Jedan mi je u okolini Zvornika prič'o, dovez'o mu ja robu, i onako normala lik, pijemo kafu (nudio je i rakiju ruku na srce) da radi u Rusiji. Kaže, tamo što sam vidio bijede, ovdje se ne može ni zamislit'.

Nekad prije 7-8 godina brat vozio kamion, imo neku turu na jug Srbije i ja maxuz krenem sa njim da vidim kako je stanje u dijelovima južno od Beograda. Masa kuća od čerpića, k'o da je prije minut Jovan Cvijić proš'o pišući Balkansko. Da ne bruji ispod mene Scania R440, mislio bi da je 19 vijek.

Oni su danas, k'o i mi da se ne lažemo, u "biološkom" problemu, ganjaju neke ideje a zbog nemoći vraća im se k'o bumerang. Hoće li naučiti, sumnjam.
Momcilo Djujic cetnicki vojvoda u Californiji, trazio ga je Tito da ga isporuce dugo, nisu dali, ali su dali onog Artukovica (ustasu) 85/86-e kad vec. Masa cetnika je otislo za Chicago, a ustase su sa Nacistima za Argentinu. Neki dan nesto gledam na youtube oko Argentine ili Hrvatske dole se javlja lik iz Buenos Airesa 4-5a generacija da je rodjen tamo, pise i dalje nas. Potomak ustase.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 08 jan 2024, 18:25

Treba je Tito UDBA-u poslati da ga u vreći vrate iz Kalifornije, ko Luburića.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 jan 2024, 18:29

alemsa je napisao/la:
08 jan 2024, 18:23
08 jan 2024, 18:01
donDondon je napisao/la:

Momcilo Djujic cetnicki vojvoda u Californiji, trazio ga je Tito da ga isporuce dugo, nisu dali, ali su dali onog Artukovica (ustasu) 85/86-e kad vec. Masa cetnika je otislo za Chicago, a ustase su sa Nacistima za Argentinu. Neki dan nesto gledam na youtube oko Argentine ili Hrvatske dole se javlja lik iz Buenos Airesa 4-5a generacija da je rodjen tamo, pise i dalje nas. Potomak ustase.
U Argentini i Cileu najvise potomaka ustasa ima. Jedino im drugacije prezime. Umjesto ić, ide prezime ich.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 08 jan 2024, 18:31

Da Aleme on i masa drugih ljudi. Sa njima se družio nekada veliki novinar i intelektualni pokvarenjak Milomir Marić kad je po Zapadu promoviso svoju knjigu "Djeca Komunizma". Interesantna mi je recimo i ustaška emigracija u Australiji. Možda nije najbrojnija al' finansijski najjača sigurno.

A za Popa, pa bilo je ili on ili keš, pa ti sad vidi šta je Broz uzeo. :D

Jedini koji je od Amera dobio "Maršalov plan" bez obaveze da ga vrati. Volio ga ili mrzio, najveći ikad. :salut:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.