FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 18 mar 2011, 11:02

losmi je napisao/la:Juveboy@ Slazem se sa tobom
Imal smo mozda najtezi zadatak u osmini finala,tako da smo sada zasluzili nesto lakse :)
Moj izbor(Shalke,totenham,shaktor i Inter)
Nesto od ovoga da izvucemo,bio bi zadovoljan
Kakav Sahtar ljudi pa cini mi se da je to jedini tim koga ne bi volio. :shock: Volio bih da ih Real dobije a vidjeli bi zasto. 8-) Ubijaju brzinom, pasovima i mozgom u igri. Ruska Barselona ....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

passa007
Kontakt:

Post Postao/la passa007 » 18 mar 2011, 11:08

Strpite se jos malo pa cemo znati šta nas je snaslo. Realno gledan u najboljoj formi je Real Madrid osim Barse tako da bi bilo lijepo kad bi ljega sad zaobisli a sve ostalo moze se tolerisati, Šahtar i ja sam za ka im je Arsenal dao 5 komada mo mozemo onda 10 (skromnost mi je vrlina) hehe :lol: :lol: :lol:

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 18 mar 2011, 11:08

bparena je napisao/la:
losmi je napisao/la:Juveboy@ Slazem se sa tobom
Imal smo mozda najtezi zadatak u osmini finala,tako da smo sada zasluzili nesto lakse :)
Moj izbor(Shalke,totenham,shaktor i Inter)
Nesto od ovoga da izvucemo,bio bi zadovoljan
Kakav Sahtar ljudi pa cini mi se da je to jedini tim koga ne bi volio. :shock: Volio bih da ih Real dobije a vidjeli bi zasto. 8-) Ubijaju brzinom, pasovima i mozgom u igri. Ruska Barselona ....
BOlje mi Shaktar nego Chelsea ili MAn.UTd
Ionako imam zaheban rasporedi bez njih.
MVP - Messi-Villa-Pedro

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 18 mar 2011, 11:17

Real ne bih volio samo zbog previse El Classica u kratkom periodu i svi bi se zasitili istog...

A inace, svejedno koga izvucemo...

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 18 mar 2011, 11:36

Abidal uspjesno operiran...Odlicno.. ;) :) bio sam ruznog raspolozenja ali ova me je vijest mnogo obradovala... :D

P.S.Sretno sutra momci!!Sutra ako Bog da uzimamo nova 3 boda :D :D
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 18 mar 2011, 12:21

Ocekivo sam sve sem Shaktora.Ali eto , mogu i oni.Potenciajlno polufinale sa Realom ili Totenhamom.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 18 mar 2011, 12:22

Shakhtar je dobra ekipa,Barca je sigurno favorit,vidjet cemo.

Vjerovatno polufinale protiv Real Madrida :)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 mar 2011, 12:31

Protivnik nije mogao biti lakši a još me više raduje protivnik u 1/2 Hala Madrid :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 18 mar 2011, 12:33

Nisam zadovoljan ,Shakhtar je veoma nezgodna ekipa i za Barcu možda najteži protivnik u polufinalu...priželjkivao sam Inter ili Real sa kojima znamo kako treba igrati i na koji nacin završiti posao, ali ovi ukrajinci su najveca nepoznanica.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 18 mar 2011, 12:33

Saurman je napisao/la:Protivnik nije mogao biti lakši a još me više raduje protivnik u 1/2 Hala Madrid :lol:
Mogao je , ali je mogao biti i tezi,,,Mjera protivnik...
Znal neko kakvi smo mi a kakvi oni sa kartonima ??? Kakvi su oni sa povredama i to ?

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 18 mar 2011, 12:42

Shakhtar hmmmmmmm
ne znam sta da kazem..
ne mogu ih svsrtati u vrhunske ekipe a ni u lose ekipe..pogotov jer je to tamo sve ruska skola nogometa..znaju se braniti i to jako dobro i ubit protivnika sa kontrama...
barca se vec mucila sa ovim protivnikom,jest da je cetvrtfinale drugacije od grupne faze ali opet... :roll:
naravno,rang ekipa mi ulijeva optimizam da barca ovo moze proci...ali ne treba se puno zaletiti,ipak su ovi koliko-toliko nepoznati za nas... :)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 18 mar 2011, 12:45

Mora se proci dalje, nema nam druge ali bice gadno sa ukrajincima....znamo da je Pep naglasio jasno da ne bi volio da izvucemo Shakhtar .

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 18 mar 2011, 13:10

Vidim da mnogi nisu baš neki optimisti,ali ja očekujem (bar) 5 golova u mreži Shaktara u dvomeču.
You'll never walk alone.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 18 mar 2011, 13:22

ja mislim da ste dobili jednog od tezih protivnika i uz svu cast mislim da vam nimalo lahko nece biti,oni su tehnicki vrhunski potkovani,posjeduju brzinu,znanje i individualni kvalitet,vecina ih je juznoamerikanaca,iza njih stoji covjek koji ima milijarde,uigrana su ekipa i sigurna jedna od top 5 u evropi,imaju trenera sa dugim stazom u evropi,prema tome ne zavaravajte se 8-)
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

-e-d-o-
Kontakt:

Post Postao/la -e-d-o- » 18 mar 2011, 13:29

amell je napisao/la:ja mislim da ste dobili jednog od tezih protivnika i uz svu cast mislim da vam nimalo lahko nece biti,oni su tehnicki vrhunski potkovani,posjeduju brzinu,znanje i individualni kvalitet,vecina ih je juznoamerikanaca,iza njih stoji covjek koji ima milijarde,uigrana su ekipa i sigurna jedna od top 5 u evropi,imaju trenera sa dugim stazom u evropi,prema tome ne zavaravajte se 8-)

Top 5 u evropi :o :o
Abidal The King

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 18 mar 2011, 13:31

amell je napisao/la:ja mislim da ste dobili jednog od tezih protivnika i uz svu cast mislim da vam nimalo lahko nece biti,oni su tehnicki vrhunski potkovani,posjeduju brzinu,znanje i individualni kvalitet,vecina ih je juznoamerikanaca,iza njih stoji covjek koji ima milijarde,uigrana su ekipa i sigurna jedna od top 5 u evropi,imaju trenera sa dugim stazom u evropi,prema tome ne zavaravajte se 8-)
Niko se i ne zavarava buraz, samo ne znam odakle ti ta ideja :shock: ...sve je to što si ti nabrojao itekako poznato, posebno strucnom štabu Barcelone...pa nisu to ovce koji veze nemaju sa scautingom, vec profi klub koji detaljno analizira protivnika.
Plus, što je Barca vec igrala sa Ukrajincima prije dvije i znaju s kim imaju posla.

LOPATA
Kontakt:

Post Postao/la LOPATA » 18 mar 2011, 13:44

Sahtar jeste jaka ekipa ali je isto tako poznato ko je najbolji na svijetu. Mister i naši marsovci će to odraditi bez broblema aBd, samo da nas zdravlje služi. :D
Sretno Abidal :´(

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 18 mar 2011, 13:57

Kako pišete pomislih da je Sahtar Barcelona,a Barcelona Sahtar...Trebamo biti prezadovoljni zdrijebom jer je to glat prolaz za nas.Od Sahtara pokušavate napraviti neku silu od ekipe,a to je jedna simpatična ekipica koja će svoj kraj doživjeti u 1/4 finalu!Baš bih volio čuti vaša mišljenja da smo izvukli Chelsea ili Manche.Ohladite malo jer nam je polufinale zagarantovano. ;)
Zadnja izmjena: Sajoni, dana/u 18 mar 2011, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 mar 2011, 14:01

Ono cega sam se i bojao to se dogodilo. Sve je sad magla dok ne krene prva tekma i vidimo sve na djelu.
Oni nisu Real i sve je nepoznato. Jedino znam da znaju da igraju fudbal. I gadno zabijaju.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 18 mar 2011, 14:03

...ja sam prezadovoljan zdrijebom...mislim da cemo bez vecih poteskoca proci u polufinale... :) ...moja zelja je bio real,pa da gledamo 4 el clasica u mjesec dana... ;)

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: FieldsOfAnfieldRoad i 4 gosta.