Premijer liga BiH - aktuelno
- Bazinga12345
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bogami krupan zalogaj. Ima se moze se, drzava dotira.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jel ovaj prodaje auspuhe
- jurisicduska
- Kontakt:
Vala ih za trenera ne mozemo sprdati. Ima smisla on. Skupo ce prodati kozu svakom.
- TurkishAirlines
Svaka cast premijeru Niksicu i vladi FBiH na finansiranju trenera Zelje.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Dobio je dzaba zvrk bureka na predstavljanju u znak dobrodoslice.
Ma šta ćeš ih sprdati, ovako je ispalo tri puta bolje nego da je onaj arapski klovn ostao na klupi. Bruno je između ostalog bio ozbiljan kandidat i za našu klupu, svojevremeno i za klupu Dinama.
Ima iskustva u Evropi, prosto najbolji izbor u ovom trenutku. Sigurno će trenera pratiti i par pojačanja, ko zna da su ga doveli odmah nakon smjene Bašića, vjerovatno bi bilo šanse i za četvrto mjesto.
Ima iskustva u Evropi, prosto najbolji izbor u ovom trenutku. Sigurno će trenera pratiti i par pojačanja, ko zna da su ga doveli odmah nakon smjene Bašića, vjerovatno bi bilo šanse i za četvrto mjesto.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- feniksptica
- Kontakt:
Dzaba im ako ne bude promjena i medju igracima. Ove niko ne ispravi
Jest i Bruno malko u padu al svakako za nasu ligu vjv bi u svakom klubu bio dobrodošao
Jest i Bruno malko u padu al svakako za nasu ligu vjv bi u svakom klubu bio dobrodošao
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Nekako neobicno vidjeti normalnog trenera nakon Sablje Klauna i El Tirurirua
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Bio kandidat da preuzme nas, pa repku, Veleža. Realno dobar izbor na prvu. Imao neke vrhunske rezultate, a imao i loše epizode. Svakako će biti upgrade na onu ublehu nadobudnu.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- jurisicduska
- Kontakt:
Jesi cuo za copy/paste? Za 10 sekundi kopiras dio Mortemovog posta i zalijepis ga ovdje.TurkishAirlines je napisao/la: ↑08 jan 2024, 19:12CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 jan 2024, 18:58Primjetio sam da na ovoj temi pisu samo pitari koji nemaju clanske jer ne smiju tamo![]()
Na ovoj temi striktno mogu pisati sljedeći forumaši:
Mortem
PikachuSA
Dave
tabba77
AVNOJ
Aduka87
FKSzuti
fks74
nokee
n0dix
Riki10HZ
benko21
Mourinhokilledbarca
johntravolta123
junioR
Red1946
OzmoodPinglewood
djokica
jurisicduska
Hamagara
Torino
Vanja8
FCUM
Benkara21
GospodinIzSarajeva
Zutti
Babayaro
Pozdrav za ove prave navijace![]()
Vrlo malo je pačenika koji idu na temu drugog kluba, i gledaju sta rade.
Ali ti si otisao korak dalje, uzeo teku, upisao imena forumasa koji pisu na temi Sarajeva i iste stavio u svoj post na pdf-u PLBiH.
Bravo majstore![]()
Cuj uzeo teku, vec se ranije dalo vidjeti da nisi bas bistar.
-
montolivo18
- Kontakt:
Nevjerovatno je šta Velež radi s ovim igračima iz Hrvatske, zar nisu naučili na greškama Zrinjskog? Pravi primjer su Sučić i Ilinković. Dva mlada i neafirmisana igrača došla su kao nepoznanice, razvili su se u odlične igrače barem za PL. Došli su kao posuđeni igrači iz Dinama i Rijeke, nametnuli su se u PL i kad su dobili potrebno iskustvo i minutažu, vratili su se u svoje klubove s kojima su ugovorima vezani. Zrinjski je pokušao nadoknaditi to s Balićem, Bradarićem,Čanađijom i Ramićem, ali ni blizu. Ista situacija je i sa Širokim. Ne trebamo mi biti razvojni klubovi za druge. Ok je dovesti recimo Mujkića iz Istre i vezati ga ugovorom i zaraditi dobre pare, ili dovesti Malekinušića i eventualno uzeti kakav novac, ali ovo što sad radi Velež s posudbama prije njih Zrinjski i Široki, to nikako.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Što bi rekao Irfo, gdje god bio dobro radiojurisicduska je napisao/la: ↑08 jan 2024, 20:09
I Bruno I Zeljeznicar u zadnjih 18 tekmi imaju 12 poraza. To ih je spojilo. Zabiljezio je Bruno I 3 pobjede u 2 kluba, uklapa se. Snalazi se u ovim ekipama za opstanak.
Svakako da nije loš izbor, kad si u **** do vrata, dobar izbor.
Izvukli su max iz situacije, samo što njima bez 3-4 solidna igrača ne gine strašno grčevita borba za opstanak.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- jurisicduska
- Kontakt:
Ja vam govorim da oni zive u paralnom svijetu vi ne vjerujete. Druga liga kipra je ko nasa kantonalna liga jacine. On je tu imao 1 pobjedu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jan 2024, 20:17Što bi rekao Irfo, gdje god bio dobro radiojurisicduska je napisao/la: ↑08 jan 2024, 20:09
I Bruno I Zeljeznicar u zadnjih 18 tekmi imaju 12 poraza. To ih je spojilo. Zabiljezio je Bruno I 3 pobjede u 2 kluba, uklapa se. Snalazi se u ovim ekipama za opstanak.![]()
Svakako da nije loš izbor, kad si u **** do vrata, dobar izbor.
Izvukli su max iz situacije, samo što njima bez 3-4 solidna igrača ne gine strašno grčevita borba za opstanak.
A ugovor koji je dobio iz ove nuzde ce ih sahraniti. Do godine citamo kako ne mogu odigrat tekmu jer moraju platit tuzbu.
Ko finansira akrapa kad ovi nemaju prebijene
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Mislio sam da se shizopitarski izjasnio nejasno i neshvatljivo jer stvarno nisam pozelio povjerovati da lik ne zna za copy paste
- svrakino1921
- Kontakt:
Odlican izbor za trenera, stari lisac, znalac i usput iskusan trener, to je ono sto sam ja godinama trazio, ovo je tip trenera kome nece trebati igracine da bi rezultat napravio, ovo je onaj trener koji moze i sa ovakvim igracima kakve imamo napraviti odlican rezultat i uvesti nas u Evropu. Puna podrska treneru i nadam se da ce ostato sto duze kod nas jer samo tako rezultat i pomak mozemo napraviti
Crni Cerak 🐦⬛
- jurisicduska
- Kontakt:
Bruno je poznat ko specijalista za kupove, sad znamo I ko ce osvojiti kup ove godine. (To je put do Europe o kojem order govori)
Svrakino de stavi 6,7 slika Brune , napisi dole golem si da se ima sta citrati kad ga otjerate.
Svrakino de stavi 6,7 slika Brune , napisi dole golem si da se ima sta citrati kad ga otjerate.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, held9, Venom i 18 gostiju.