Ne ozbiljno, zar nije fer pitati drugog sa foruma, listu od 3-4 trenera koga bi on ciljao. Ja ne znam kako ce izaci sa Akrapovicem, niko to ne zna, ali jeste interesantno cuti kako neko drugacije razmislja. Zato i pitam.MocMahale444 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 20:13Hajde dobro Irfoni ti sta god pohvalis to uvene ko ruza.
Hans nije bitno ba, eto brune da uzme koju paru i šturne.
@Ratoborni ok je izbor boli glava, nema boljeg idemo se boriti za eVropu s brunom.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Akrapovic je vjerovatno najbolje rjesenje od imena koja su se nudila. S druge strane, mi ako nemamo love za adekvatna pojacanja dzaba da nam dodje i Gvardiola. Mi dovodimo trenere da imamo na koga svaliti krivicu kada kola krenu nizbrdo. Bez par konkretnih pojacanja, pravih igraca, a ne tipa Bibera i Turanjanina, mi cemo ispasti iz lige, a ako ispadnemo nema nam nazad pet godina.
Pročepit će negdje.
- dubioza144
- Kontakt:
Samo da sad ovi bombasi ne kazu kako su znali za njega samo nisu htjeli na forum iznosit 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ima dusmana, a mi nikako da saberemo 2 i 2 i otjeramo dusmane. Doduse poneki i jest.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑08 jan 2024, 19:56Ima dusmana ko u prici, clanska je donekle mjerilo da nisi otvoreni dusman. Svi bi da naprdjuju, a zao im dati cvaju. Pisem generalno. Ispravi me ako grijesim.godrina je napisao/la: ↑08 jan 2024, 19:06I dok svi oni jedu **** klub tone i niko nista ne preduzima nit se oglasava.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑08 jan 2024, 18:20
Senad nam je **** mater, ko sto nam je **** mater i Amar,a Bogme i mahalasi koji jedu **** po Makijatu i ostalim kafanama i kaficima.
Niko nije navijac dok ne postavi clansku, svaki zohar moze da komentarise a da veze sa klubom nema. Jel ti jos sta nejasno ?
Niko nije navijac dok ne postavi clansku. Forum sportsport.ba je mjerilo navijacstva ? Zanimljivo.
Akrapovic trener, jbg, nije to bas lose nit je ovaj u rangu Nalica, Barbarica ili Maksimovica.
Sto se tice clanske ako toliko zelis da je vidis kad dodjem u Sa javim ti se, popijemo kafu pokazem ti i clansku i ponijet cu ceger sa svime sto sam uzeo u fan shopu i sve karte koje imam. Mozda onda budem moderan navijac. Jel posteno ?
Sretno Bruno, valjda su te prije par dana kontaktirali pa si uspio skontat sta nam fali i uspijes pronaci zamjene.
Ogromna je odgovornost i zadaca na tebi. Sretno nam svima.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Sad ce nedo turkovic da se veze za kapiju na zapadu jos ako ne bude traceva kao sto ni za ovo niko nije znao, mozda i procvjetamo
Najjaci mi je nedo kad kaze informacije cure iz kluba, portali objavljuju prije kluba i onda on na yt kaze informacije hahahahha
Najjaci mi je nedo kad kaze informacije cure iz kluba, portali objavljuju prije kluba i onda on na yt kaze informacije hahahahha
-
- Kontakt:
Talijan garant ostao zbog Medjugorja, taman i to da dozivi 

Sad ce nedo reci poz za forumase on je znao, ali nije htio iznositi u javnost.Pririsak je napisao/la: ↑08 jan 2024, 20:20Sad ce nedo turkovic da se veze za kapiju na zapadu jos ako ne bude traceva kao sto ni za ovo niko nije znao, mozda i procvjetamo
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Vazda si dobrodosao za kafe ili pive kada naletis u Sarajevo. Imas pp, javi se, stojim na raspolaganju, bujrum burazeru.godrina je napisao/la: ↑08 jan 2024, 20:18Ima dusmana, a mi nikako da saberemo 2 i 2 i otjeramo dusmane. Doduse poneki i jest.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑08 jan 2024, 19:56Ima dusmana ko u prici, clanska je donekle mjerilo da nisi otvoreni dusman. Svi bi da naprdjuju, a zao im dati cvaju. Pisem generalno. Ispravi me ako grijesim.
Akrapovic trener, jbg, nije to bas lose nit je ovaj u rangu Nalica, Barbarica ili Maksimovica.
Sto se tice clanske ako toliko zelis da je vidis kad dodjem u Sa javim ti se, popijemo kafu pokazem ti i clansku i ponijet cu ceger sa svime sto sam uzeo u fan shopu i sve karte koje imam. Mozda onda budem moderan navijac. Jel posteno ?
Sretno Bruno, valjda su te prije par dana kontaktirali pa si uspio skontat sta nam fali i uspijes pronaci zamjene.
Ogromna je odgovornost i zadaca na tebi. Sretno nam svima.
Malo agresivnije nastupam jer fakat ima dusmana ko u prici pa onda bude kolaterala. Al ti se kunem da 90% ovih sto kenjaju nemaju clanske, ako i toliko.
Zivio
- invincible1921
- Kontakt:
Poucen iskustvom nisam optimista, mada Bruno je po svim parametrima top trnerer
Mada cilj i nije previsok, obezebjedit opstanak
Sretno kako god
Mada cilj i nije previsok, obezebjedit opstanak
Sretno kako god
=\_1921_/=
- TMmanija2012
- Kontakt:
Vi ko djeca ,prvo pokazi clansku da mozemo pricati
Na sta spade ovaj nas klub ni navijaci vise nisu kao nekada ,ali najjace je pola navijaca vise vole Amara ili Senada nego Zelju
Amar je popusio foru u zadnjem mandatu , siguran sam da bi sad Senad dozivio debakl. On konta moze opet lozeti raju i firme da guraju novac ,on da se kofrci.

Amar je popusio foru u zadnjem mandatu , siguran sam da bi sad Senad dozivio debakl. On konta moze opet lozeti raju i firme da guraju novac ,on da se kofrci.
Za mene licno Bruno dobar izbor… pratio sam stalno razne sportske stranice i niko ga nije spomenuo!
Ima covjek fin CV tu i tamo titule… kroz pripreme sortirat ove krševe poput Gasala, Mekica, Turanjanine Bibere i ide mašinerija. Pogledat ce i nas dragi Bog aBd.
Sretno Bruno i odvedi nas u mirnu luku🫡
Bekricu NAPOLJE
Ima covjek fin CV tu i tamo titule… kroz pripreme sortirat ove krševe poput Gasala, Mekica, Turanjanine Bibere i ide mašinerija. Pogledat ce i nas dragi Bog aBd.
Sretno Bruno i odvedi nas u mirnu luku🫡
Bekricu NAPOLJE
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
- MocMahale444
-
- Kontakt:
Nekad se covjek predomisli, samo zbog toga.
- MocMahale444
Brz na obaracu znaci, onako pitam samo.
Reko da nije Irfoni nesto aktivan pa brise ljudima .
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pozitivno iznenađen. Dajte sad kako treba pojačanja.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kod mene je demokratija i sam znas da samo pitarskim botovima brišemMocMahale444 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 20:56Brz na obaracu znaci, onako pitam samo.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Dobrodosao Bruno. Savjet ti je da okupis svoje ljude u strucni stab.
Sa Bekricem na vi i nedaj mu blizu svlacionice. Mora se znati ko kosi, a ko vodu nosi.
Sa Bekricem na vi i nedaj mu blizu svlacionice. Mora se znati ko kosi, a ko vodu nosi.
-
- Kontakt:
Bekric dovede malog Karica pa Brunu. Ne lose, samo mi malo ozbiljan izgleda na slikama 

-
- Kontakt:
Utrtio se Bekric ko da ga salju na Treskavicu
- MocMahale444
Jasta, nije Irfoni nikad papak bioirfo je napisao/la: ↑08 jan 2024, 21:01Kod mene je demokratija i sam znas da samo pitarskim botovima brišemMocMahale444 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 20:56Brz na obaracu znaci, onako pitam samo.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Argentina, WeekendOffender i 41 gost.