Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mediji ga vjecito guraju u prvi plan kao potencijalnog kandidata za trenera Sarajeva cim to mjesto postane upraznjeno, kao i Varesanovica, Musemica, Repuha i slicne. U takvoj konkurenciji velika vecina navijaca bi sansu pruzila Bruni, obzirom da smo ostale imali priliku vidjeti na djelu. Medjutim, dostupni podaci nam vrlo jasno pokazuju da se Bruno ne zadrzava dugo u klubovima, max. 8 mjeseci. Jedini izuzetak je Lokomotiv Plovdiv, gdje je proveo 2 godine. Bez kluba je skoro godinu dana, tako da ni on nije imao izbora ili Zeljo za male pare ili da sjedi kuci.
- Meraak1921
- Kontakt:
Bruno realno najbolja opcija od ponudjenih, al bez pojacanja nama ne moze Klopic pomoci ..
Dobro je i virto oživio, nije ga bilo kako su arapi pobjegli. Bruno voli željkana, pogotov kako je obećan milion iz budžeta.
Tu sam ja Đipke svaki dan. Slabo pratiš igru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Joj kako cemo vas citiratizeljovolimte je napisao/la: ↑08 jan 2024, 21:38Objasnio vam je Virtual gore. Bruno radi za smijesne pare, ima tri puta manja primanja nego sto mu je FKS ponudio ljetos i poslije Sablica.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 jan 2024, 21:30Mislim da je puno raje popusilo njihovu patetiku i one Bekriceve suplje o Rustemovicu koji odbija 15 milja da dodje njima. Ne stoje oni tako lose finansijski uopste, mada Akrapovic jeste realno iznenadjenje. Vjerujem da ima bas visoku platu, tesko da bi drugacije prihvatio.Kenozoik87 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 21:25Uopšte ne čudi izbor trenera, oni imaju budžet za petu poziciju na tabeli, a u zoni su ispadanja. Kakva su se sve imena spominjala, i više nego korektan izbor.
Da, Bruno kad je bio beba imao je sipercic na kojem je pisalo 1921, a prva rijec koju je izgovorio je bila "Zeljo." Iz ljubavi je tu, kao i Rustemovic sto je bio.
Zeljeznicar je najveci klub u drzavi, klub iza kojeg je godinama iza najbolja posjeta, clanstvo, najveca podrska od navijaca, klub sa najvise trofeja, dovoljno mu je da vidi utakmice protiv Minska, Nefcija da pozeli doci. Pare nisu u prvom planu.
“Osjećaj je fantastičan. Čast mi je biti dio ovako velikog kluba kao što je Željo. Ovim putem želim pozdraviti sve navijače i simpatizere Kluba i zahvaliti se na velikoj podršci još i prije potpisa. Znam puno o Klubu, pratim Želju cijeli život. Osjećaj je fenomenalan i fantastičan, ko god igra na Grbavici dobije adrenalin, neopisivo je to”, kazao je Karić.
Toliko je lose u Zelji trenutno.. ali opet dolaze.

-
- Kontakt:
Sad se pokusava da laze kao da Zeljo ima neki budzet. Da, da to je ona zarada od postarine.
Navodno ima solidan budžet za četiri igrača. S tim da ne smije biti fule, nikakvi Biberi, Alisoni i Turanjanini, samo pojačanja.MostarskiSin je napisao/la: ↑08 jan 2024, 22:02Najboljeg trenera ste uzeli na kraju od svih imena sto su se vrtila po portalima ovih dana, na koliko ste ga potpisali? Dzaba i ok trener ako ne popravite igracki kadar, radi li se ista po tom pitanju?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- feniksptica
- Kontakt:
Je l budžet taj prije il poslije ovog trenera ? Poskup je on.
A i s igracima kad imas pare i smijes riskirat u našoj ligi ne mozes pogodit.
A i s igracima kad imas pare i smijes riskirat u našoj ligi ne mozes pogodit.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Dakle nikad veci budzet za opstanak ako se dobro razumijemo. 
Dogodine opet kukala majka
Hajd na hajr i na dobro. Ko ce slusat da su svi protiv vas.

Dogodine opet kukala majka
Hajd na hajr i na dobro. Ko ce slusat da su svi protiv vas.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Jedina ekipa koja se bori za opstanak na svijetu a ima jedan od najvecih budzeta u ligi.
-
- Kontakt:
A moramo maloboki86 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 22:06Joj kako cemo vas citiratizeljovolimte je napisao/la: ↑08 jan 2024, 21:38Objasnio vam je Virtual gore. Bruno radi za smijesne pare, ima tri puta manja primanja nego sto mu je FKS ponudio ljetos i poslije Sablica.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 jan 2024, 21:30
Mislim da je puno raje popusilo njihovu patetiku i one Bekriceve suplje o Rustemovicu koji odbija 15 milja da dodje njima. Ne stoje oni tako lose finansijski uopste, mada Akrapovic jeste realno iznenadjenje. Vjerujem da ima bas visoku platu, tesko da bi drugacije prihvatio.
Da, Bruno kad je bio beba imao je sipercic na kojem je pisalo 1921, a prva rijec koju je izgovorio je bila "Zeljo." Iz ljubavi je tu, kao i Rustemovic sto je bio.
Zeljeznicar je najveci klub u drzavi, klub iza kojeg je godinama iza najbolja posjeta, clanstvo, najveca podrska od navijaca, klub sa najvise trofeja, dovoljno mu je da vidi utakmice protiv Minska, Nefcija da pozeli doci. Pare nisu u prvom planu.
“Osjećaj je fantastičan. Čast mi je biti dio ovako velikog kluba kao što je Željo. Ovim putem želim pozdraviti sve navijače i simpatizere Kluba i zahvaliti se na velikoj podršci još i prije potpisa. Znam puno o Klubu, pratim Želju cijeli život. Osjećaj je fenomenalan i fantastičan, ko god igra na Grbavici dobije adrenalin, neopisivo je to”, kazao je Karić.
Toliko je lose u Zelji trenutno.. ali opet dolaze.kao poslije cerica, diklizica, arapa, bruno nastavi niz
![]()

-
- Kontakt:
A na koliko ste potpisali trenera, do kraja sezone ili na duzi period?Virtu4l je napisao/la: ↑08 jan 2024, 22:22Navodno ima solidan budžet za četiri igrača. S tim da ne smije biti fule, nikakvi Biberi, Alisoni i Turanjanini, samo pojačanja.MostarskiSin je napisao/la: ↑08 jan 2024, 22:02Najboljeg trenera ste uzeli na kraju od svih imena sto su se vrtila po portalima ovih dana, na koliko ste ga potpisali? Dzaba i ok trener ako ne popravite igracki kadar, radi li se ista po tom pitanju?
E moj Bruno, prva tri kola ima da ti ogade fudbal do kraja zivota...

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Onom Ancelotijevom Italijanu nasli trebu, a za Brunu nasli pare i strucni stab kompletiran. Sibicarski fazoni, cak je i simpaticno 

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Treba se snaći u životu.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 jan 2024, 22:43Onom Ancelotijevom Italijanu nasli trebu, a za Brunu nasli pare i strucni stab kompletiran. Sibicarski fazoni, cak je i simpaticno![]()
Zato mi je i dan danas Zoran Kokot jedan od najdražih fudbalera.
Yebeš klub bez mudonja spremnih na sve marifetluke

-
- Kontakt:
http://sport.ske.ba/clanak/anonimni-klu ... -sta-nude/
Ovo je zeljkan sto posto (izbrisat tacku izmedju t i s)
Ovo je zeljkan sto posto (izbrisat tacku izmedju t i s)
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, relativizam i 30 gostiju.