FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Beganovic je krenuo uzlaznom putanjom?!
A da li je možda i Durakovic mogao krenuti uzlaznom putanjom da nije "odmarao" 10 utakmica?!
Pitam za jarana.
A da li je možda i Durakovic mogao krenuti uzlaznom putanjom da nije "odmarao" 10 utakmica?!
Pitam za jarana.
- luckystrike
- Kontakt:
pa uz Kapetanovića to bi bio 4. lijevi bek. nećemo ragbija igrati...
Brate moj samo sabura, sta znaju oviSamozdravlje je napisao/la: ↑09 jan 2024, 03:48holyman je napisao/la: ↑23 sep 2023, 00:04Ma boze zdravlja, bez sikiracije, a šahu ćemo prodat pa makar ga sebi zabij'oSamozdravlje je napisao/la: ↑22 sep 2023, 23:27
Potrudi se ti. Sta bi bilo da je primio kao onaj iz AZ ili onaj iz GOSK(protiv nas i Zelje)....... Sta bi od podrske Rozmanu,pa i po pitanju Sahinovica. Rogic i Avram imaju moju podrsku dok ih stavlja Rozman. Ako sam rekao Avram dobar igrac,ali =Crepulji. nije psovka. Ok mjenjati(klupa , pozajmnica....), ali svom igracu psovati, nazivati nekog *brata sa tribine* pedofilom,zato sto je djetetu dao zastavu i privjesak uz prisustvo 7/8 momaka koji su bili u Listici veceras ?
Ja cu aBd biti na Kosevu svaku i nikad necu psovati(niti sam) igracu FKS, komentar da, psovka ne. Nikad Comoru nisam opsovao, a cega sam se naslusao.
Sramotno, psovati na ovoj temi, sto se psovati NE SMIJE.
Rahatniji ste bez mene, a i ja bez vas. Veliko postovaje za vecinu finih ljudi, s kojima bih rado kahvu popio. Drznike,kabadahije, neodgojene funjare zaista ne mogu citati. Da mi Dragi Allah dragi da snage da nikad ne procitam slovo na ovom pdf.
JEDNOM FKS, UVIJEK FKS.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

NEMA NAZAD
- BordoBBoja
- Kontakt:
Nema vise dovodzenja indijanci
- TurkishAirlines
Imamo mi dobre bekove, samo da pripreme prodju zajedno svi 
Nama je najveci problem bio golman. Sad smo se tu pojacali.
Uz dobrog golmana, koji ti daje neku dozu sigurnosti doci ce i zadnja linija na svoje.
Djes sa Sahinovicem napasti titulu

Nama je najveci problem bio golman. Sad smo se tu pojacali.
Uz dobrog golmana, koji ti daje neku dozu sigurnosti doci ce i zadnja linija na svoje.
Djes sa Sahinovicem napasti titulu
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 09 jan 2024, 10:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
U odnosu na Durakovića - Da, Beganović je krenuo uzlaznom putanjom.
Neću da ulazim u opcije "šta bi bilo kad bi bilo", imao je solidnu minutažu upisanu u 10 utakmica. Momka ne pljujem , fino sam napisao da je "nepotrebno" doveden, jer mu je jedina referenca polusezona u Igmanu iz Konjica kojeg smo mi "ostavili" u ligi porazom na Koševu.
-
- Kontakt:
Treba nam stoper.Aničić je spor ko zalazak sunca,Soldo i Trako su igrači za Stupčanice.
Igman bi ostao u ligi i sa porazom na Kosevu. Kakve veze ima ako je doveden igrac iz ekipe sa dna tabele? Pa valjda je to nesto normalno u svijetu fudbala da mladji igrac pravi transfer iz manje ekipe u vecu nakon dobre sezone. Samo trabunjate bezveze.Haver ! je napisao/la: ↑09 jan 2024, 11:02U odnosu na Durakovića - Da, Beganović je krenuo uzlaznom putanjom.
Neću da ulazim u opcije "šta bi bilo kad bi bilo", imao je solidnu minutažu upisanu u 10 utakmica. Momka ne pljujem , fino sam napisao da je "nepotrebno" doveden, jer mu je jedina referenca polusezona u Igmanu iz Konjica kojeg smo mi "ostavili" u ligi porazom na Koševu.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
i ja se slazem.. da se je Beganovic malo bolje pokazao u posljednje vrijeme. On i Radovic bara - bara.. Durakovic jeste iz povrede izasao i dobit ce sansu, ali protiv Zrinje je ispo ko ratkapa, plus ono sto meni ide na zivce nevjerovatno je njegovo mahanje rukama, neka prica koja trosi energiju ko da je Cafu licno a nije.. treba joosss pure pojesti da se dokazu. Ko je opisao da se na treningu vjezbala prekid situacija protiv Zrinjskog, Durakovic zaboravio igraca. E to ti je dekoncentracija, nisi fokusiran ili si glup... To se ne smije desavatikeli je napisao/la: ↑09 jan 2024, 11:16Igman bi ostao u ligi i sa porazom na Kosevu. Kakve veze ima ako je doveden igrac iz ekipe sa dna tabele? Pa valjda je to nesto normalno u svijetu fudbala da mladji igrac pravi transfer iz manje ekipe u vecu nakon dobre sezone. Samo trabunjate bezveze.Haver ! je napisao/la: ↑09 jan 2024, 11:02U odnosu na Durakovića - Da, Beganović je krenuo uzlaznom putanjom.
Bekovi jesu ok za eventualno nase lige i borbe za titulu.. i to je upitno, a za evrope da ne pricamo. djecu ce im praviti iole kvalitetniji i iskusniji ofanzivci.
Bekovi moraju da zvizde, i njih treba iskesirati kao dobrog napadaca.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ko je ovaj musija?
Kao grom iz vedra neba

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- belosevic23
- Kontakt:
Sanin Mušija novi golman FKS !!
-
- Kontakt:
- SedrenikHz
- Kontakt:
Cuj durakovic ne valja… joj kakvih mozgova ovde ima ja ne vjerujem.
Momak je napocetku pogubljen bio, ALI KOLIKO PUTA GA JE ZILJKIC OSTAVLJAO SAMOG NA BEKA I KRILO, samo se upali highlighst nase tekme sa borcem i rani gol borca, kako nas kapiten lagano trckara.
Durakovic je najbolji bek lige i imamo vrhunske bekove samo treba imat krilo da se vraca i pomaze beku
Momak je napocetku pogubljen bio, ALI KOLIKO PUTA GA JE ZILJKIC OSTAVLJAO SAMOG NA BEKA I KRILO, samo se upali highlighst nase tekme sa borcem i rani gol borca, kako nas kapiten lagano trckara.
Durakovic je najbolji bek lige i imamo vrhunske bekove samo treba imat krilo da se vraca i pomaze beku
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
2005. godiste, ovu i proslu sezonu standardan. Podrzavam 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
napokon golman 1.90 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Sretno momce!!!
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Porodicu, kerove...TurkishAirlines je napisao/la: ↑09 jan 2024, 07:45Pa idi uclanjuj sve drugove sto imas, da nas ne stignu.

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
valja za federalne. Evo nek demantuje te nevjerujuce mozgove. Izvoli 100x50 teren pa nek se dokaze.SedrenikHz je napisao/la: ↑09 jan 2024, 11:47Cuj durakovic ne valja… joj kakvih mozgova ovde ima ja ne vjerujem.
Za sad valja kad treba mahati rukama, granati i pricati suigracima ko je kriv a ko nije...
Kad se sjetim priprema u Slo dobro su poceli pa mozda se trznu
- 1 9 4 6 -