FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo je neka usluga Musiji DK, mozda mu je sin?
Mali prima 2 gola po utakmici
Mali prima 2 gola po utakmici
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Pa ljudi su zadnji na tabeli, ne možeš očekivat ništa drugo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Jasno je da bekovi nisu na nivou na kojem se ocekuje, ali pojedini komentari su ko da nam igraju Denis Comor i Sanel Trebinjac na bekovima. Ne moze se svake polusezone mijenjati bekovaki par. Sta je bilo igraca ne snadju se polusezonu ili sezonu pa poslije nadodju na svoje. Evo idu pripreme prve pod Rožmanovom palicom, sigurno će bolje izgledati
90!
Joj kad se sjetim comora, lik je imao pluca ko triatlonac, ali da je levat bio, bio jeCora1946 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:20Jasno je da bekovi nisu na nivou na kojem se ocekuje, ali pojedini komentari su ko da nam igraju Denis Comor i Sanel Trebinjac na bekovima. Ne moze se svake polusezone mijenjati bekovaki par. Sta je bilo igraca ne snadju se polusezonu ili sezonu pa poslije nadodju na svoje. Evo idu pripreme prve pod Rožmanovom palicom, sigurno će bolje izgledati
Joj jesu se ovi iz Južne Amerike raspisali o Penerandi na X-u 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Svidja mi se ova politika Uprave i SŠ, dovode se mladi igraci koji imaju iskustvo igranja u seniorima.
Neko rece, cini mi se Pantelija da Rozman voli da su mu mladi igraci u igri i nije ljubitelj nekakvih "zvijezda" sto se kroz ove transfere i potvrdjuje.
Samo trka, pressing, ko nekad Cala kad je ordinirao cijelim terenom...
Neko rece, cini mi se Pantelija da Rozman voli da su mu mladi igraci u igri i nije ljubitelj nekakvih "zvijezda" sto se kroz ove transfere i potvrdjuje.
Samo trka, pressing, ko nekad Cala kad je ordinirao cijelim terenom...

- belosevic23
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vjerovatno ga Nurkovic preporucio kao talenta. Gledati tako mlade igrace,akademiju i plasman na tabeli to laici gledaju,tako se unistavaju igraci. Akademija i mladje kategorije sluze striktno da napravis igraca,bez da ganjas rezultat,da igracu razvijes najbolje ono sto posjeduje
-
- Kontakt:
Daj Boze da grijesim ali nista od njih,jednostavno bas ograniceni bekovi u svakom pogledu.Cora1946 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:20Jasno je da bekovi nisu na nivou na kojem se ocekuje, ali pojedini komentari su ko da nam igraju Denis Comor i Sanel Trebinjac na bekovima. Ne moze se svake polusezone mijenjati bekovaki par. Sta je bilo igraca ne snadju se polusezonu ili sezonu pa poslije nadodju na svoje. Evo idu pripreme prve pod Rožmanovom palicom, sigurno će bolje izgledati
Nema sanse da je ovaj talenat. Ali halal im, igra za zvake svakako, a eto ostvarila mu se sinu zelja.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:45Vjerovatno ga Nurkovic preporucio kao talenta. Gledati tako mlade igrace,akademiju i plasman na tabeli to laici gledaju,tako se unistavaju igraci. Akademija i mladje kategorije sluze striktno da napravis igraca,bez da ganjas rezultat,da igracu razvijes najbolje ono sto posjeduje
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Cuj argumenta prima 2 gola po utakmici. Pa da je Kovacevic branio umjesto nas recimo za Leotar logicno da bi on primao bar 2 komada po tekmi. Pope branio za Burnley primao po 60 golova i vise po sezoni ali da ne bi njega mozda bi i 80 nakucali i predje u Newcastle. Ne mogu da vjerujem kakav pogled neki imaju na sve ovo. Uostalom nije sigurno doveden za prve postave nego je doveden da ganja iskustvo po posudbama a ako se to ispostavi korisnim kroz 2-3 godine mozda i nas prvi golman. Logicno
-
- Kontakt:
Iskreno nemam pojma jel mu uopste sin,Musija ovih pun k. Lik ostaje na posudbi,brani a veoma je mlad.JVVVST je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:56Nema sanse da je ovaj talenat. Ali halal im, igra za zvake svakako, a eto ostvarila mu se sinu zelja.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:45Vjerovatno ga Nurkovic preporucio kao talenta. Gledati tako mlade igrace,akademiju i plasman na tabeli to laici gledaju,tako se unistavaju igraci. Akademija i mladje kategorije sluze striktno da napravis igraca,bez da ganjas rezultat,da igracu razvijes najbolje ono sto posjeduje
-
- Kontakt:
Ma totalno pogrešan način razmišljanja, da ne povjeruješ šta ljudi pišu.keli je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:57Cuj argumenta prima 2 gola po utakmici. Pa da je Kovacevic branio umjesto nas recimo za Leotar logicno da bi on primao bar 2 komada po tekmi. Pope branio za Burnley primao po 60 golova i vise po sezoni ali da ne bi njega mozda bi i 80 nakucali i predje u Newcastle. Ne mogu da vjerujem kakav pogled neki imaju na sve ovo. Uostalom nije sigurno doveden za prve postave nego je doveden da ganja iskustvo po posudbama a ako se to ispostavi korisnim kroz 2-3 godine mozda i nas prvi golman. Logicno
-
- Kontakt:
Otišli su Šahinovic i Šutkovic tako da je Mušija vjerovatno doveden da imamo tri golmana, cisto sumnjam da ce odma biti broj 1
Momak nema veze s Mensurom Musijom tako da ne sirite dezinformacije
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
bordobijeli je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:17Otišli su Šahinovic i Šutkovic tako da je Mušija vjerovatno doveden da imamo tri golmana, cisto sumnjam da ce odma biti broj 1
Sanin je profesionalnu karijeru započeo u ekipi Mladosti iz Doboja kod Kaknja. Već je uspio da sakupi 35 seniorskih nastupa braneći boje Mladosti u Prvoj ligi FBiH, gdje će i provesti ostatak sezone 2023/24 kao posuđen igrač.
Sanin će se danas pojaviti na planiranoj prozivci prvog tima, te će i putovati na pripreme sa ekipom.
Želimo mu mnogo sreće i uspjeha u bordo dresu!
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ja, on je zamjena za Šutkovića kao treći golman. Samo mi je žao momaka u akademiji jer ih imamo previše a sad smo doveli 2 golmana što znači da neće biti ništa od njih ako se nešto drastično ne promijeni.bordobijeli je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:17Otišli su Šahinovic i Šutkovic tako da je Mušija vjerovatno doveden da imamo tri golmana, cisto sumnjam da ce odma biti broj 1
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:
Pa i Vladan je u Slobodi MG na posudbi primao 1.7 golova po utakmici, a ta Sloboda je bila puno kvalitetnija ekipa nego ova Mladost. Kao da je to bitno pri razvoju mladog igraca.keli je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:57Cuj argumenta prima 2 gola po utakmici. Pa da je Kovacevic branio umjesto nas recimo za Leotar logicno da bi on primao bar 2 komada po tekmi. Pope branio za Burnley primao po 60 golova i vise po sezoni ali da ne bi njega mozda bi i 80 nakucali i predje u Newcastle. Ne mogu da vjerujem kakav pogled neki imaju na sve ovo. Uostalom nije sigurno doveden za prve postave nego je doveden da ganja iskustvo po posudbama a ako se to ispostavi korisnim kroz 2-3 godine mozda i nas prvi golman. Logicno
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Situacija je takva da s obzirom da je Sutkovic otisao, pored toga sto je on bio dobra opcija za treceg golmana, sada se i za u19 selekciju mora odabrati jedan momak koji ce tu poceti da brani, sto je do sad samo Sutkovic bio.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Trenutno korisnika/ca: almaron, benko21, bordobijeli, CentarsutNaClanak921, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], mire971, mosarajvosa83, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, PapakIzSa, StarmoCity, Zeko87, zeljovolimte i 141 gost.