mislim da si htio napisati sigurni putnik u federalnu
Premijer liga BiH - aktuelno
-
wickedwildwind
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Diglisiću j.e.b.e.m. li ti majku šta im ovo uradi hahahahahaha
- TurkishAirlines
Bruno i Zeljo, kakav tandem 
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
Devedesetka
- Kontakt:
-
Devedesetka
- Kontakt:
Znas sta je smiješno što ovo stvarno vidim kao veliku mogucnost da se desi.KONTRASVIH je napisao/la: ↑08 jan 2024, 10:55Hansestadt je napisao/la: ↑08 jan 2024, 10:50Sjedi Mirvic u nekom lounge baru u Miami. Prilazi mu lik i kaze cheers, cheers mu veli Mirva. What do you do? I am a soccer club owner. Oh wow, amazing, which club? The giants. The giants! Yes, the giants from Sarajevo. Oh I see.![]()
![]()
![]()
![]()
Sad će Bruno sa ekipom koja ima jedan od najvećih budžeta u drzavi dobiti Zvijezdu i Gosk i eto opstanka
Ide statua Brune ispred Grbavice i trans
Ti si nas Mudzaiz Bruno Akrepeee
Ide statua Brune ispred Grbavice i trans
Ti si nas Mudzaiz Bruno Akrepeee
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
Devedesetka
- Kontakt:
zašto ovo niko nije citirao?Pitarsam je napisao/la: ↑08 jan 2024, 17:01Ehh posto sam malo izjebo ove učmale botove da se
Vratimo fudbalskim aktuelnostim!
Koga će Ove intelektualne gromade i sportske legende,
Nadasve dobro novčano potkovane sa budžetskom platom
Dovesti na klupu krmelje.
Predstavljamo:
Predsjednika Kmelje -Chitu
Njegovog glavnog savjetnika Tarzana.
Malo su mu moljci lijevu naramenicu od sakoa izgrizli.
Al nema veze ,coravi Hero nije obraćao pažnju!
![]()
-
19vendetta87
- Kontakt:
Zato sto Faćine gluposti vise niko ne cita niti im pridaje pažnjuDevedesetka je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:06zašto ovo niko nije citirao?Pitarsam je napisao/la: ↑08 jan 2024, 17:01Ehh posto sam malo izjebo ove učmale botove da se
Predstavljamo:
![]()
![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Evo zbog ovakvih je zeljkan tu gdje jeste. Ovakvima mozes da prodas damu za bubrege,Ceru da je veliki investitor,Diglisica phantoma i Torabija za trenera. Od ovakv8h znam vise o zelji,njihove igrace iz proslosti itdOrden43 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 09:48Usaa maymune u vas sve med i mlijeko, eno naivnom mirvih izvalili jos koji dinar za onog kloca krdzalica kae ovi iz dinama da je jos levata ko mirvah da mu uvalimo jos panjevaboki86 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 09:42Sad ce se opet zaduziti da se izvuku iz govana, na ljeto ce gledati gdje sunce hoda. A gradjevinska mafija vreba iza coska, tik takAVNOJ je napisao/la: ↑09 jan 2024, 09:34Pa jasno je kao dan da ih uprava pre na ruke
Isto im se dešava, navijači sa južne tribine šute a interent pačenici se ponovo aktivirali, zar nisu skoro identično pisali o Bašiću i nastavniku...nema više mahalanja, doleze 4-5 igrača, ima novca za pojačanja. Skretanje pažnje sa stvarnih problema i ponovo svu krivicu prenositi na igrače i teren onda slijedi priča o tribini kao oni hoče da je naprave a ovi im kao nedaju. Sto puta oprobani recept kako izvuči novac od navijača ponovo je na djelu.
Prihvatanjem priče kako je ovo korak naprijed, a ustvarnosti su tri nazad.![]()
Bolan pa milijarderi a cetvrti na tabeli, sta bi bilo da ste bilioneri mozda bi i dogurali do drugog mjesta
Razumniji mu je onaj alter ego, orden44MortemHz je napisao/la: ↑09 jan 2024, 11:29Orden43 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 09:48Usaa maymune u vas sve med i mlijeko, eno naivnom mirvih izvalili jos koji dinar za onog kloca krdzalica kae ovi iz dinama da je jos levata ko mirvah da mu uvalimo jos panjeva![]()
Bolan pa milijarderi a cetvrti na tabeli, sta bi bilo da ste bilioneri mozda bi i dogurali do drugog mjesta
![]()
![]()
-
Devedesetka
- Kontakt:
Zna nekad ubost19vendetta87 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:34Zato sto Faćine gluposti vise niko ne cita niti im pridaje pažnjuDevedesetka je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:06zašto ovo niko nije citirao?Pitarsam je napisao/la: ↑08 jan 2024, 17:01Ehh posto sam malo izjebo ove učmale botove da se
Predstavljamo:
![]()
![]()
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma brat je Profesor,doktor nauka za ove kone,da ih sve skupis nebi imali 3 IQ. Sta ce ovaj Orden sad kad sazna da su se HZ i Manijaci ujedinili?Devedesetka je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:59Zna nekad ubost19vendetta87 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:34Zato sto Faćine gluposti vise niko ne cita niti im pridaje pažnju![]()
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma ili je trol ili je neko dijete iz dijaspore koje je tek pocelo da prati nas fudbal. Cuj da se ujedine Horde i Manijaci 
Zutti je napisao/la: ↑09 jan 2024, 11:50E popravi mi dan![]()
Meni prvo nikad nije bilo jasno zbog čega narod te članarine uplaćuje IZ, a kao drugo nek neko ovom tipu objasni da je ovo o čemu piše lični izbor svakog pojedinca te da on (ni bilo ko drugi) nema pravo nekom govorit kako će svoje pare trošit.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
U kolibu tu ti je mjesto ili idi na svoj stadion lavor, kada sam to pisao striktno sam mislio na to da kada se ujedine i hz i manijaci opet vecu bazu navijaca imaju delije, torcida, bbb... To sto si ti niskointeligentan i ne znas protumaciti sta sam ja napisao je tvoja greska i zbog toga bi trebao snositi odredjene posljedice. Vise ne odgovaram na tvoje uvrljedljive postoveNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:23Ma ili je trol ili je neko dijete iz dijaspore koje je tek pocelo da prati nas fudbal. Cuj da se ujedine Horde i Manijaci![]()
Crni Cerak 🐦⬛
Ne odg vise nikako u znak protesta budi dosljedan sebi i sve nas kazni tako sto vise ni slova neces napisati.Orden43 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:28U kolibu tu ti je mjesto ili idi na svoj stadion lavor, kada sam to pisao striktno sam mislio na to da kada se ujedine i hz i manijaci opet vecu bazu navijaca imaju delije, torcida, bbb... To sto si ti niskointeligentan i ne znas protumaciti sta sam ja napisao je tvoja greska i zbog toga bi trebao snositi odredjene posljedice. Vise ne odgovaram na tvoje uvrljedljive postoveNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:23Ma ili je trol ili je neko dijete iz dijaspore koje je tek pocelo da prati nas fudbal. Cuj da se ujedine Horde i Manijaci![]()
FK SARAJEVO.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Napisao si:Orden43 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:28U kolibu tu ti je mjesto ili idi na svoj stadion lavor, kada sam to pisao striktno sam mislio na to da kada se ujedine i hz i manijaci opet vecu bazu navijaca imaju delije, torcida, bbb... To sto si ti niskointeligentan i ne znas protumaciti sta sam ja napisao je tvoja greska i zbog toga bi trebao snositi odredjene posljedice. Vise ne odgovaram na tvoje uvrljedljive postoveNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:23Ma ili je trol ili je neko dijete iz dijaspore koje je tek pocelo da prati nas fudbal. Cuj da se ujedine Horde i Manijaci![]()
Nemoj se sad vadit. Nema veze i ako si mlad ili ako si tek poceo pratiti ovu ligu, neka te. Ali moras se s vise postovanja obracati prema starijima.Orden43 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 23:04Da li postoji mogucnost da se ujedine manijaci i horde zla, realno gledajuci pored delija,bbb i torcide, manijaci i horde zla su smijesne grupe a kod nas su najvece, zasto ne bi navijaci pristali da se ujedini zeljeznicar i sarajevo i da i mi u bosni imamo zagrebacki dinamo ili crvenu zvezdu ?
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ajde sto je glup nego sto voli i slagatNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:32Napisao si:Orden43 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:28U kolibu tu ti je mjesto ili idi na svoj stadion lavor, kada sam to pisao striktno sam mislio na to da kada se ujedine i hz i manijaci opet vecu bazu navijaca imaju delije, torcida, bbb... To sto si ti niskointeligentan i ne znas protumaciti sta sam ja napisao je tvoja greska i zbog toga bi trebao snositi odredjene posljedice. Vise ne odgovaram na tvoje uvrljedljive postoveNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:23Ma ili je trol ili je neko dijete iz dijaspore koje je tek pocelo da prati nas fudbal. Cuj da se ujedine Horde i Manijaci![]()
Nemoj se sad vadit. Nema veze i ako si mlad ili ako si tek poceo pratiti ovu ligu, neka te. Ali moras se s vise postovanja obracati prema starijima.Orden43 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 23:04Da li postoji mogucnost da se ujedine manijaci i horde zla, realno gledajuci pored delija,bbb i torcide, manijaci i horde zla su smijesne grupe a kod nas su najvece, zasto ne bi navijaci pristali da se ujedini zeljeznicar i sarajevo i da i mi u bosni imamo zagrebacki dinamo ili crvenu zvezdu ?
I ti ces pod sankcije, sram te bilo...@NisamIsmirMirvic je pod sankcijama EU, tebi ce Bajden zabraniti ulazak u SAD...Aha, pa vi u nedostatku argumenata i dalje pisite uvrLjedljive postovemosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:39Ajde sto je glup nego sto voli i slagatNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:32Napisao si:Orden43 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:28
U kolibu tu ti je mjesto ili idi na svoj stadion lavor, kada sam to pisao striktno sam mislio na to da kada se ujedine i hz i manijaci opet vecu bazu navijaca imaju delije, torcida, bbb... To sto si ti niskointeligentan i ne znas protumaciti sta sam ja napisao je tvoja greska i zbog toga bi trebao snositi odredjene posljedice. Vise ne odgovaram na tvoje uvrljedljive postove
Nemoj se sad vadit. Nema veze i ako si mlad ili ako si tek poceo pratiti ovu ligu, neka te. Ali moras se s vise postovanja obracati prema starijima.Orden43 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 23:04Da li postoji mogucnost da se ujedine manijaci i horde zla, realno gledajuci pored delija,bbb i torcide, manijaci i horde zla su smijesne grupe a kod nas su najvece, zasto ne bi navijaci pristali da se ujedini zeljeznicar i sarajevo i da i mi u bosni imamo zagrebacki dinamo ili crvenu zvezdu ?![]()
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Pa sto nisi napisao prije moj VanjaVanja8 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:54I ti ces pod sankcije, sram te bilo...@NisamIsmirMirvic je pod sankcijama EU, tebi ce Bajden zabraniti ulazak u SAD...Aha, pa vi u nedostatku argumenata i dalje pisite uvrLjedljive postovemosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:39Ajde sto je glup nego sto voli i slagatNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:32
Napisao si:
Nemoj se sad vadit. Nema veze i ako si mlad ili ako si tek poceo pratiti ovu ligu, neka te. Ali moras se s vise postovanja obracati prema starijima.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.