FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pa dijete je pustilo BMK-u, jasta je nego krivo gofno malo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
blago nama kad nam je to najveći problem.
klub se raspada a mi o muzici raspravljamo.
klub se raspada a mi o muzici raspravljamo.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- Davidoffgold
- Kontakt:
- RollingPaper
- Kontakt:
Pa nije najveci problem, ali ako se sad presuti, bit ce jos slucajeva u buducnosti. Mora se makar tu pokazati autoritet (mislim na klub).
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Biće prilike da se malom g.ovnetu naj.ebemo majke, ovo se mora zapamtit
-
- Kontakt:
Nabijem na qrc i njega i oca mu, ma ustvari sve do 4. koljena.
Cetnici obojica i tacka. Opravdanja nema.
Zar moze veca od ove provokacija?
Il mozda da dodje da pali i kolje, to je izgleda onda jedina ozbiljna i velika provokacija.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 09 jan 2024, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
- Sjenjak1919
- Kontakt:
U srijedu početak priprema FK Sloboda Tuzla
Prozivkom fudbalera FK Sloboda Tuzla koja je zakazana u srijedu 10. januara 2024. godine sa početkom u 11 sati na Stadionu Tušanj počinje prva faza priprema za proljetni dio prvenstva u 1. ligi Federacije BiH koja starta 9./10. marta tekuće godine.
Podsjećamo, FK Sloboda Tuzla prvu takmičarsku utakmicu igra 10./11. februara 2024. godine kada će na Stadionu Tušanj dočekati FK Sarajevo u okviru utakmice osmine finala Kupa BiH.

Prozivkom fudbalera FK Sloboda Tuzla koja je zakazana u srijedu 10. januara 2024. godine sa početkom u 11 sati na Stadionu Tušanj počinje prva faza priprema za proljetni dio prvenstva u 1. ligi Federacije BiH koja starta 9./10. marta tekuće godine.
Podsjećamo, FK Sloboda Tuzla prvu takmičarsku utakmicu igra 10./11. februara 2024. godine kada će na Stadionu Tušanj dočekati FK Sarajevo u okviru utakmice osmine finala Kupa BiH.

SLOBODA ILI NIŠTA
Joj ovih komunjara kažu pa šta ako sluša BMK slušam i ja
tačno s kim mi živimo nije ni čudo šta nam se sve dešava

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Kad su nam vehabije fejzic i jusic mogle biti prvotimci i clanovi uprave osmanagic, neka i ceta. Trebamo se potruditi jos ujku dovesti, pa da zaokruzimo, ono pravo tuzlanski.
Jebbo vas aco sve u supak raspali i mene prvog, dozvolili smo da nam klub uniste i da nam se smiju u facu i ovakvim stvarima skrecu paznju s krucijalnih pitanja.
Jebbo vas aco sve u supak raspali i mene prvog, dozvolili smo da nam klub uniste i da nam se smiju u facu i ovakvim stvarima skrecu paznju s krucijalnih pitanja.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
-
- Kontakt:
Previse si ti druze zalutao i poredis ono sto je nemoguce poredit.Mortus je napisao/la: ↑09 jan 2024, 20:36Kad su nam vehabije fejzic i jusic mogle biti prvotimci i clanovi uprave osmanagic, neka i ceta. Trebamo se potruditi jos ujku dovesti, pa da zaokruzimo, ono pravo tuzlanski.
Zbog takvih kao ti i jest ovako kako jest.
Za mene je ovo vise od sporta i vise krucijalna stvar nego stanje u klubu.
Ovo je dokaz s kim zivimo, pa kad se ovdje kurci ovako, sta bi radio na teritoriji RS-a.
A ti opet kako hoces, imas pravo na svoje mišljenje.
Volim tebe, više od sebe
Ne mogu izjednačiti ovu prvu dvojicu sa ovim malim ekstremistom. Da ide u crkvu svaki sat, nosi bradu i moli se, krsti se svaki sekund sve super, ali veličati ubijanje....Mortus je napisao/la: ↑09 jan 2024, 20:36Kad su nam vehabije fejzic i jusic mogle biti prvotimci i clanovi uprave osmanagic, neka i ceta. Trebamo se potruditi jos ujku dovesti, pa da zaokruzimo, ono pravo tuzlanski.
Isto tako da neki naš igrač druge vjeroispovijesti uradi isto, treba da se upozori....
Naravno, taj momčić je odrastao u takvom okruženju i za njega je to "normalno i uredu" jer za bolje ne zna. Druga stvar je što se nije kultivisao dolaskom u Tuzlu.... Ponavljam sve se nosi iz kuće.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Nabijem na ku rac i to tuzlanski i 3 vjere jedna nacija. Kad si sve nisi ništa, koji moraš biti debil pa uporediti četničko orgijanje sa momcima koji poštuju i praktikuju svoju vjeru. Nekog nazivaš vahabijom a momci za primjer, krivo vam je što ne piju kockaju i ne klošare ko vi 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Poredi Fejzica i Jusica sa ovim cetnikom. Boze sacuvaj. Kad su to prva dvojica velicali vehabije ili bili radikalni islamisti? Momci se pridrzavali svoje vjere i molili Bogu. Stvarno ne razumijem kako su oni isti kao ovaj mali?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Na osnovu čega je Jusić vehabija? Jer ima dužu bradu? Znači Jala brat po tvojoj logici = vehabija?
Ili je zato što ide u džamiju i klanja?
Pa sunce ti poljubim jesmol došli dotle da ljude koje su nas klali jučer i klali bi nas opet sutra, koji JAVNO objavljuju pjesme pjevača koji podržava ljude koje su nas klali ovdje, kad im porodica javno podržava ratne zločince mi izjednačamo sa nekim ko nosi dužu bradu i klanja namaz u džamiji?

Gledam i ne vjerujem ybte šta sve nećeš pročitatiSlobodas je napisao/la: ↑09 jan 2024, 21:25Nabijem na ku rac i to tuzlanski i 3 vjere jedna nacija. Kad si sve nisi ništa, koji moraš biti debil pa uporediti četničko orgijanje sa momcima koji poštuju i praktikuju svoju vjeru. Nekog nazivaš vahabijom a momci za primjer, krivo vam je što ne piju kockaju i ne klošare ko vi![]()

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Beduin
- Kontakt:
Tako je, cetnicima i potencijalnim cetnicima vazda treba lijepo jer oni inace su tako navikli, mi da ih molimo, pricako i pusimo im kur4ine, a oni zauzvrat da nam jos dublje guraju u dupe.
Samo lijepo sa njima
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Je li istina da bi Nino mogao doci na poziciju predsjednika ili je suplja?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Here we go again

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.