KalašiCora1946 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:51Jeste, Durakovic bio najbolji bek lige. Beganovic dok je bio u Slobodi isto bio medju najboljim bekovima u ligi, ne znam da li je bio u idelnaih 11 i zahvaljujuci tome otisao u Sloveniju. Radovic u Velezu bio sasvim dobar.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑09 jan 2024, 13:37Da, a koliko su danas bekovi na cijeni, bas se trebas polomiti da dovedes nekoga kako treba. Pogotovo lijevog beka, takvih na trzistu nikad nema. Durakovic je ubijao u Igmanu, ako se ne varam bio je i u prvih 11 lige. To nije slucajno. Mislim da mu treba vremena da se prilagodi, djeluje mi kao da prvenstveno s glavom ima problem i da tesko podnosi pritisak. Svakako moze puno bolje.Cora1946 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:20Jasno je da bekovi nisu na nivou na kojem se ocekuje, ali pojedini komentari su ko da nam igraju Denis Comor i Sanel Trebinjac na bekovima. Ne moze se svake polusezone mijenjati bekovaki par. Sta je bilo igraca ne snadju se polusezonu ili sezonu pa poslije nadodju na svoje. Evo idu pripreme prve pod Rožmanovom palicom, sigurno će bolje izgledati
Nisu ti igraci preko noci zaboravili igrati, za nasu ligu i vise nego korekti bekovi.
Evo ja bih volio da mi raja kaze koji je to posljednji bek sa kojim su bili zadovoljni u Sarajevu, nije nikakvo provokativno pitanje cisto me zanima jer se vecinu nasih bekova uzimalo na zub, doduse i opravdamo ali bilo je i pretherivanja.
Beganovic bezidejan u napadu
Durakovic / Radovic prosjek lige
Tomasevic zna samo pravolinijski trcati
Musa rupa u odbrani
Vrsajevic dedo
Pidro "rumeni" svojevremeno proglasen najglupljim bekom Sarajeva, jedva se cekalo da ode
I po Sabanovicu se znalo oplesti
Hodzic Hole ubleha
Bojan Letic promasaj
Almir Bekic aka centarsut zavrsi na Zetri
Kadusici, Protici ovi oni...
Sta je bekova prodefilovalo kroz ovu ekipu pa ovi danas su zlatni