Anel Ahmedhodžić

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Sindikat12
Kontakt:

Re: Anel Ahmedhodžić

Post Postao/la Sindikat12 » 08 jan 2024, 17:51

Maestro je napisao/la:
07 jul 2020, 18:26
nebeskasila je napisao/la:
07 jul 2020, 18:16
Pa njih dvojicu jedva razumijes. Ovaj adi je sto.puta rekao nesto e pa e pa e sta mu je e jbt. Sramota roditelja da ne uce djecu nas jezik
Sve si tacno rekao. Sto meni nije jasno, ta djeca krecu sa 7 godina u skolu. Do tada su kod roditelja. Znaci mogli su samo bosanski pricati. Jer sa roditeljima sigurno nisu mogli, svedski, njemacki itd. pricati jer im roditelji u 90% slucajeva neznaju pravilno pricati te jezike.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 jan 2024, 19:50

Izbrisao lik tu objavu sa FB-a :urnebes: :urnebes:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 09 jan 2024, 13:45

slika
:rol:
naprijed rejal

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 09 jan 2024, 13:50

Ne znam je li hakovan ili je naucio koristiti ChatGPT, ali ispade pismeniji na Engleskom nego na Bosanskom. E moj Mirso, sta radis od sebe...

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 09 jan 2024, 18:33

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
09 jan 2024, 13:50
Ne znam je li hakovan ili je naucio koristiti ChatGPT, ali ispade pismeniji na Engleskom nego na Bosanskom. E moj Mirso, sta radis od sebe...
Nekim ljudima, za njihovo dobro, treba iskljuciti internet
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 11 jan 2024, 11:18

Prekrizio Isaka…..

slika

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 11 jan 2024, 11:21

Sveti je napisao/la:
09 jan 2024, 13:45
slika
:rol:
:urnebes:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 11 jan 2024, 11:36

Ja da sam Anel, bukvalno bih se javno odrekao ovog debila i otjerao ga u pm lijepu, svaku vezu s njim raskinuo. Otkako se Anel pojavio, ovo govedo retardirano mu skoro svakodnevno nanosi štetu glupostima koje objavljuje.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

flickposting
Kontakt:

Post Postao/la flickposting » 11 jan 2024, 11:39

.
Zadnja izmjena: flickposting, dana/u 15 avg 2024, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 11 jan 2024, 12:21

flickposting je napisao/la:
11 jan 2024, 11:39
Otac Jusufa Nurkića i Anela Ahmedhodžića, obojica izgubili sinove zbog žena :(
Ne zbog zena nego svog debilizma.
Ti vaspitavas dijete, ucis sta valja a sta ne valja, ucis ga sa kakvim ljudima/zenama treba da je okruzen i pokazujes mu na primjeru kakvu zenu za zivot da bira. Ako krene stranputicom znaci da si ti kao roditelj zakazao. Kad izabere sebi zenu za zivot, ti vise nemas pravo da se mjesas. Jer dobijas samo kontra efekat da te vlastito dijete mrzi. Nego se pokrij usima i suti.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 jan 2024, 22:07

A Mirso svaki dan je sve blizi tituli oca godine u svijetu. Za onakvo stanje ne moze biti uzrok jedna snaha, ono je psihicko oboljenje koje se vuce decenijama, ono su kompleksi kakve covjek kad fasuje ne moze ih se rijesiti, ono je destrukcija svega cega se docepa.
Blago kuci koju on zaobidje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 11 jan 2024, 23:03

soccerfan je napisao/la:
11 jan 2024, 12:21
Ne zbog zena nego svog debilizma.
Ti vaspitavas dijete, ucis sta valja a sta ne valja, ucis ga sa kakvim ljudima/zenama treba da je okruzen i pokazujes mu na primjeru kakvu zenu za zivot da bira. Ako krene stranputicom znaci da si ti kao roditelj zakazao. Kad izabere sebi zenu za zivot, ti vise nemas pravo da se mjesas. Jer dobijas samo kontra efekat da te vlastito dijete mrzi. Nego se pokrij usima i suti.
Pojma ti nemaš
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 11 jan 2024, 23:05

Šta ste se nakačili na ljude, gori ste od njih.
Svaka treća porodica je disfunkcionalna na ovaj ili onaj način. Pogledajte malo oko sebe i vidjećete na sve strane Mirso i gori od Mirse.
Al nema kod primitivaca i besposličara ništa slađe, nego tuđu ženu nazvat kurvom, tuđem babi se narugat, zavuć nos u tuđi prljav veš.
Mirso , takav kakav je, za većinu vas je gospodin.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 12 jan 2024, 00:24

Velika podrška lavu Mirsi. :bih:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 jan 2024, 08:25

Horoz je napisao/la:
11 jan 2024, 23:05
Svaka treća porodica je disfunkcionalna na ovaj ili onaj način. Pogledajte malo oko sebe i vidjećete na sve strane Mirso i gori od Mirse.
Al nema kod primitivaca i besposličara ništa slađe, nego tuđu ženu nazvat kurvom, tuđem babi se narugat, zavuć nos u tuđi prljav veš.
Nisi ti nista bolji od njega cim onakvog krmka nazivas gospodinom.

Mi ovdje nismo javne licnosti, mi smo anonimusi koji imaju kakvu-takvu slobodu izrazavanja koja nece nastetiti nasem ugledu ili ugledu nase porodice. Sa druge strane imas okakvog smrada od homosapiensa koji ne bira sredstva da orcni rodjeno dijete kad mu treba najvise podrske i mira, sto zbog poslovnog plana (karijere), sto zbog porodicnog.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 12 jan 2024, 10:01

Beduin je napisao/la:
12 jan 2024, 08:25
Horoz je napisao/la:

Mi ovdje nismo javne licnosti, mi smo anonimusi koji imaju kakvu-takvu slobodu izrazavanja koja nece nastetiti nasem ugledu ili ugledu nase porodice. Sa druge strane imas okakvog smrada od homosapiensa koji ne bira sredstva da orcni rodjeno dijete kad mu treba najvise podrske i mira, sto zbog poslovnog plana (karijere), sto zbog porodicnog.
Svaka roba ima mušteriju, a vi ste mušterije za Mirsin privatni život. Vi ste od njega napravili javnu ličnost, njuškajući po njegovim profilima, vukući ga za rukav i kopirajući svaku izjavu. Ne vrijeđate samo Mirsu, Anela i ženu mu vrijeđate još više. Inače žao mi čovjeka, porodica mu se raspada sigurno mu nije lako, to se vidi. Svako reaguje na svoj način
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 12 jan 2024, 10:08

Horoz je napisao/la:
12 jan 2024, 10:01
Beduin je napisao/la:
12 jan 2024, 08:25
Horoz je napisao/la:

Svaka roba ima mušteriju, a vi ste mušterije za Mirsin privatni život. Vi ste od njega napravili javnu ličnost, njuškajući po njegovim profilima, vukući ga za rukav i kopirajući svaku izjavu. Ne vrijeđate samo Mirsu, Anela i ženu mu vrijeđate još više. Inače žao mi čovjeka, porodica mu se raspada sigurno mu nije lako, to se vidi. Svako reaguje na svoj način
Pa Jel ga mi puskom tjeramo da piskara po drustvenim mrezama!
Da nista ne pise, nebi imali sta citati . Pisemo jer Mirso daje materijal za to. Da nema materijala nebi imali sta pisati.
Da sam ja poznat ko sto nisam, ja nebi mogao imati takav problem her moji starci doslovno 7 puta u godini nešto stave na FB. Kad je njima dvome rodjendan, meni i bratu, Bajrami kad su i Nova Godina. Sem toga FB koriste da se privatno dopisuju sa prijateljima, da čitaju novine i to je to. Ne daju materijal i nebi imalo sta da se piše.

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 12 jan 2024, 10:30

soccerfan je napisao/la:
12 jan 2024, 10:08
Pa Jel ga mi puskom tjeramo da piskara po drustvenim mrezama!
Da nista ne pise, nebi imali sta citati . Pisemo jer Mirso daje materijal za to. Da nema materijala nebi imali sta pisati.
Da sam ja poznat ko sto nisam, ja nebi mogao imati takav problem her moji starci doslovno 7 puta u godini nešto stave na FB. Kad je njima dvome rodjendan, meni i bratu, Bajrami kad su i Nova Godina. Sem toga FB koriste da se privatno dopisuju sa prijateljima, da čitaju novine i to je to. Ne daju materijal i nebi imalo sta da se piše.
Da, problem je zajednički. Mirso, kojeg niko puškom ne tjera da po mrežama dijeli svoju muku i frustracije, i raja, koju niko puškom ne tjera njuše po tuđem privatnom životu, naslađuju se i vrijeđaju. Al yebi ga, šta bi jedni bez drugih. Bio bi dosadan život.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 12 jan 2024, 11:51

Nemamo mi sta njusiti njegov privatni zivot kad ga on javno na FB objavljuje. Eto mi mu za to krivi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 12 jan 2024, 11:58

Horoz je napisao/la:
Ahmedhodžićev i Bešićev otac su pravi likovi, ležali skupa u Fojnici, dobri momci, neće te od njih nikad glava zaboliti.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.