Portal je privatan , njihovo je pravo da pišu šta hoće . Ja sam taj portal pratio od samog početka , prestao sam ga čitati prošle godine . Jednostavno nisam mogao svariti da je bitnija Šakira ( ja ni dan danas ne mogu da shvatam da svaki dan se o toj starleti pisalo , koja se uoopšte ne bavi sportom ) od Jusufa Nurkića . Opet ponavljam da je to njihovo pravo , meni je žao zbog toga , ali šta ćeš život ide dalje ...Felixians4 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 20:26Bez ratnih i političkih tema. PFFFFFF
Naslov na tobože najkvalitetnijim sportskom portalu države: "Arda Guler je bio bitan kao semafor u GTA, a onda se vidjelo ko je najveći gospodin u Realu"
Koju poruku poslati?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Meni portal vise nije to to bez Wande i Kinsey Wolanski
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kratko i jasnoVensanKasel je napisao/la: ↑09 jan 2024, 20:45Portal je privatan , njihovo je pravo da pišu šta hoće . Ja sam taj portal pratio od samog početka , prestao sam ga čitati prošle godine . Jednostavno nisam mogao svariti da je bitnija Šakira ( ja ni dan danas ne mogu da shvatam da svaki dan se o toj starleti pisalo , koja se uoopšte ne bavi sportom ) od Jusufa Nurkića . Opet ponavljam da je to njihovo pravo , meni je žao zbog toga , ali šta ćeš život ide dalje ...Felixians4 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 20:26Bez ratnih i političkih tema. PFFFFFF
Naslov na tobože najkvalitetnijim sportskom portalu države: "Arda Guler je bio bitan kao semafor u GTA, a onda se vidjelo ko je najveći gospodin u Realu"
Koju poruku poslati?

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ljudi šuške su bitne, kao u svakom biznisu.
Ne znam gdje su našli copywritera, ali piše odlične headline za bazu čitalaca ovog portala.
Nadam se da bar da je isposlovao %, pošto vjerujem od kad su prešli na "turbo folk" sportski sajt, da je biznis u porastu.
Ne znam gdje su našli copywritera, ali piše odlične headline za bazu čitalaca ovog portala.
Nadam se da bar da je isposlovao %, pošto vjerujem od kad su prešli na "turbo folk" sportski sajt, da je biznis u porastu.
- Felixians4
- Kontakt:
Meni ne smeta da se samo izvještava o trashu, instagramu i slično, ukoliko naletim, a naletim, na dobre i brze informacije ili intervju, opet vrijedi, u konačnici, BESPLATNO smo tu. Na kraju krajeva, više žalim u što se forum pretvorioVensanKasel je napisao/la: ↑09 jan 2024, 20:45Portal je privatan , njihovo je pravo da pišu šta hoće . Ja sam taj portal pratio od samog početka , prestao sam ga čitati prošle godine . Jednostavno nisam mogao svariti da je bitnija Šakira ( ja ni dan danas ne mogu da shvatam da svaki dan se o toj starleti pisalo , koja se uoopšte ne bavi sportom ) od Jusufa Nurkića . Opet ponavljam da je to njihovo pravo , meni je žao zbog toga , ali šta ćeš život ide dalje ...Felixians4 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 20:26Bez ratnih i političkih tema. PFFFFFF
Koju poruku poslati?
Sumnjam, ti se referendumi spominju od 2006-e, da se ja sjecam. Vec 18 godina, i jos ce tolikosamoposmatram je napisao/la: ↑09 jan 2024, 20:33
Ovo sad neide na dobro. Dodik odavno se osamostalio. Samo cekam Schmidta da odrzi konferenciju i kaze ja se povlacim vama Bog nek je na pomoci.

Sadrzaj na portalu je prilagodjen hrvatskom javnom mnijenju. Sto se nama cini besmisleno, u EU je ocigledno cijenjeno.
I forum ce stazama slave dok ovi novopridosli Kinezi malo usavrse jezik.
I forum ce stazama slave dok ovi novopridosli Kinezi malo usavrse jezik.
- Felixians4
- Kontakt:
Ma svakako Hrvati ulaze vidjeti kako je na zagrijavanju Livaković obranio šut ili kako su ga navijači podravili ili kako ga je netko iskritizirao, kako će mu se zvati sin i već tako u prosjeku par objava dnevno o istome. Eto, danas su zakazali na rođendan mu, premalo. Inače, Livakovića štujem neizmjerno, nema ovo veze s njime. Jednostavno očigledno ovaj Škorić i Šljivak uživaju da ovakvi bilmezi poput mene ih kritiziraju za takvo što i samo im je to dodatno "gorivo"
Kome?Felixians4 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 20:26Bez ratnih i političkih tema. PFFFFFF
Koju poruku poslati?
Salju poruku onima sto vide a ne cuju
- VensanKasel
- Kontakt:
Nije nego onima što čuju , a ne vide .soko je napisao/la: ↑09 jan 2024, 21:24Kome?Felixians4 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 20:26Bez ratnih i političkih tema. PFFFFFF
Koju poruku poslati?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
VensanKasel je napisao/la: ↑09 jan 2024, 21:26Nije nego onima što čuju , a ne vide .soko je napisao/la: ↑09 jan 2024, 21:24Kome?Felixians4 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 20:26Bez ratnih i političkih tema. PFFFFFF
Koju poruku poslati?

Jel se to Livakovic spominje 

- Felixians4
- Kontakt:
Krezubaši u ekstazi. Do slijedećeg 9.Januara.

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- skullcrusher
- Kontakt:
Joj kakve smo mi sise, samo ih kao ismijavamo a oni rade sta hoce, za par mjeseci ima da na onaj repetitor iz ad Sarajeva izbace veliku zastavu Mladica a mi cemo da im se "smijemo" kao oni su debili a mi ... zalosno jako sta se dopusta mater im **** cetnicku, necete je nikad podijelit.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Na twitteru sam primijetio, kada naša ženska osoba napiše nešto o ovom manjem festivalu. U komemtarima slijedi iniciranje na silovanje.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Daj prijedlog sta da uradimo?skullcrusher je napisao/la: ↑09 jan 2024, 21:37Joj kakve smo mi sise, samo ih kao ismijavamo a oni rade sta hoce, za par mjeseci ima da na onaj repetitor iz ad Sarajeva izbace veliku zastavu Mladica a mi cemo da im se "smijemo" kao oni su debili a mi ... zalosno jako sta se dopusta mater im **** cetnicku, necete je nikad podijelit.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ko zeli nek baci report na pjesmu, prije par godina su izbrisali pjesmu beogradskog sindikata o RSu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.