MrAmarOsim je napisao/la: ↑10 jan 2024, 14:10
Ovaj od kako je došao samo po upravi. Ok jarane, nisu nešto, ali koga bi ubacio umjesto njih. Dalje, klub treba nastavit funkcionisat, treba ići na pripreme, i misliš li da bi to se sve samo od sebe desilo. Razumijem ja sve, ali upravu je trebalo tjerat poslije derbija, kao i sve ostalo u klubu, jer do kraja polusezone gori sigurno ne bi mogli biti, a bolji pa ko zna, možda i bi.
Ne znam na koga se referišeš, vjerovatno na mene. Da, po upravi od početka. Ne ovoj, već i prethodnoj, pa onoj tamo i sve ću po UO i Skupštini dok ne dođu ozbiljni ljudi, a ne ljudi poput mene ili nekog drugog, ko nema jake kontakte, razvijen biznis i slično, bitne su kompetencije i kriteriji. Vrlo je bitno da se pročisti i skrati Skupština, kao najviši organ kluba, koji imenuje itd. To su dizači ruku. Skoro pa većina njih nije progovorila, a kamoli pitala neko smisleno pitanje u vezi sa svim što se događa, već on dođe da se osjeća bitnim jer ga nešto i negdje pitaju, pretpostavljam.
Da, klub treba da funkcioniše, s tim što mi sa ovim 'preživljavamo', mi smo daleko od funkcionalnog kluba. Veliki broj stvari ne štima, iz ovog ili onog razloga, koji klub čine funkcionalnim. Mi smo na aparatima.
Ne, ne bi se samo desilo, ništa se ne dešava bez inicijative.
Upravu nije trebalo u ovom sazivu, proslom i dosta starijim, nikad ni imenovati, tako ne bi sada ni bili u situaciji da ih tjeram(o).
Da li bi bili bolji ili ne, nije ni bitno - prošlost se ne treba gledati, već budućnost i sve što je pred nama. Svi napolje!