FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
90
45%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
61
31%

Ukupno glasova: 198

Jalson
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Jalson » 09 jan 2024, 23:12

Morpheus je napisao/la:
09 jan 2024, 18:32
Osttribine je napisao/la:
09 jan 2024, 18:27
Ma puno lutamo u odabiru igraca, cas neki mladi pa neki "kapitalci", bojim se da je ovo opet puno promjena za prelazni rok, ali hajde vidjet cemo. Sudit cemo Rozmanu na kraju sezone i vidjeti jel kapacitet da se naredne sezone dobro pofajta za titulu, objektivno sve uslove ima za to, i sve ispod otvorene borbe za titulu naredne sezone bilo bi katastrofa. Trazile su se titule mnogim trenerima prije Rozmana i sa objektivno slabijim igrackim kadrom, ne vidim zasto bi se njemu nesto podilazilo. U ovoj sezoni ocekujem borbu do zadnje za trofej Kupa i trece mjesto u ligi.
Trojica veznjaka i jedan golman nije uopšte puno. Baltu i ostale ne računam jer su oni otpisani kada je Rožman došao, tako da ionako smo igrali bez njih.
Nisu sve promjene za prvih 11. Doveo si potentnije igrace da pojacas konkurenciju u timu. Mozda ce samo jedan od svih dovedenih upasti u prvih 11 od pocetka. Jaka konkurencija nikad ne moze bit losa. Dosta je bilo zacementiranih u prvih 11. Mislim da je ovo ispravan put i bez pretjeranih zvijezda. Puna podrska Rozmanu

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 09 jan 2024, 23:21

Sretno u nastavku i idemo jako, aBd Slobodu prolazimo lagano.

Ko nam je zamjena za Beganovića na desnom boku?
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 09 jan 2024, 23:24

SamoDaKazeem je napisao/la:
09 jan 2024, 21:12
Malo se previše po mom ukusu potencira članstvo i nekako se raja siluje sa tim stvarima.
Ja bih volio da znam koliko članova ima recimo Vojvodina,Olimpija,Osijek...mislim da su nam to realni takmaci, mada i za njima dobro zaostajemo po svemu.
Kuća ( klub ) se gradi od temelja, nama se ti temelji raspadnu svako 2-3 godine pa ih opet gradimo jedno 4-5 godina pa sve tako u krug.
Veliko hvala Tanu,Namu,Mirviću na svemu do sada ali nama su temelji još uvijek jako klimavi.
Vjerujem da će članstvo biti i veće i stabilnije kad klub napokin dobije stabilne temelje.
Naravno da se potencira i treba da se potencira. Dosta ljudi se busa u prsa da su "veliki navijači" a nalaze stotine razloga da se ne učlane.
Zaroviš se na stranice Vojvodine, Olimpije i Osjeka i saznaš koliko imaju članova ako javno objavljuju. Temelji koje spominješ su između ostalog i to članstvo i što više članova imaš imaš veće prihode od istih, a i interesantniji si sponzorima. Stotine ti je primjera da rezultati pa i ti temelji koje spominješ nemaju veze sa brojem članova. Stabilan smo klub i samo nam još malo treba da se posložimo.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 09 jan 2024, 23:27

Amcho1 je napisao/la:
09 jan 2024, 23:21

Nema adekvatnu rezervu odlaskom Mulalica, a 3 lijeva beka imamo.. Mozda je bilo bolje poslat Kapetanovica opet na posudbu nego Mulalica.. Mozda jedino Djurickovic to moze odigrat

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 jan 2024, 23:29

Ovaj Novi kolacic nije u krivu 100%, temelji nam jesu labavi ali se polahko izolacija radi, i pocela se Sika u beton turat.

Zrinjski kojeg gura sistem zvani hdz federacija.. takodje hdz je dao naj jacu fabriku zidovima za dz, i zrinjski im je kao AUTOMAT preko kojeg muzu lovu za privatno bogacenje a ujedno i ubiru glasove.

Protiv ovog se tesko borit, jer 150 k€ godisnje sto nama da kanton federacija je smjesna cifra ako hdz obezbjedi 5m€ operezovani (8,5 m€ regularni)

Takodje HDZ lagano im dade Velezov stadion, eno lahkapo gledam prave tribinu..

Ja samo kazem nek mi neko ovde objasni ako ovo nisu tacne cinjenice, na koji nacin to zrinjski u zadnjih 15 godina obezbjedjuje budzet od 10-12 m km.

Publika
Prodaja igraca
Grupne faze (oke ove godine)
Generalni sponzor
Ostali sponzori

Ljudi imaju 2,5 ljudi u prosjeku po utakmici
Sarajevski kanton vs njihov

Evropa smjesne pare zaradjivali do proske i ove gidine

Prodaja igraca mi smo prodali cinimi se negdje sam citao oko 5,5 m€ od 2013 godine igraca oni sigurno ni pola od tog

I nije bas da su oni bas dovodili igrace iz federalne lige i sanjima osvajali titule itd

Ista stvar je sa Borcem samo sto su oni 4 stvar za dodicka uplati ima nesto kad mu trebaju (izgubio vlast u bl) IGOKA je prvo mjesto itd

Nama covjek prijeti zato sto je dao 150 k€ kaze moracete mi polagat racun a umjesto da ohrabe Mirvica oni loze pritisak..

Mi zivimo u kantonu koji je sam jaci bogati od ostatka drzave i ljudi za 25 godina nemogu najlonom da zastru istok

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 09 jan 2024, 23:40

Lik je napisao/la:
09 jan 2024, 23:24
Malo se previše po mom ukusu potencira članstvo i nekako se raja siluje sa tim stvarima.
Ja bih volio da znam koliko članova ima recimo Vojvodina,Olimpija,Osijek...mislim da su nam to realni takmaci, mada i za njima dobro zaostajemo po svemu.
Kuća ( klub ) se gradi od temelja, nama se ti temelji raspadnu svako 2-3 godine pa ih opet gradimo jedno 4-5 godina pa sve tako u krug.
Veliko hvala Tanu,Namu,Mirviću na svemu do sada ali nama su temelji još uvijek jako klimavi.
Vjerujem da će članstvo biti i veće i stabilnije kad klub napokin dobije stabilne temelje.
Naravno da se potencira i treba da se potencira. Dosta ljudi se busa u prsa da su "veliki navijači" a nalaze stotine razloga da se ne učlane.
Zaroviš se na stranice Vojvodine, Olimpije i Osjeka i saznaš koliko imaju članova ako javno objavljuju. Temelji koje spominješ su između ostalog i to članstvo i što više članova imaš imaš veće prihode od istih, a i interesantniji si sponzorima. Stotine ti je primjera da rezultati pa i ti temelji koje spominješ nemaju veze sa brojem članova. Stabilan smo klub i samo nam još malo treba da se posložimo.
Članstvo je krov,a temelji su stabilnost.Uz dužno poštovanje,stabilan klub nije onaj koji u 2-3 godine promjeni na desetine trenera,uprava,direktora...
Što se tiće samih prihoda, članstvo trenutno ne igra nikakvu ulogu,kao ni fan shop.
Sponzori u BiH su također smiješan izvor prihoda jer su mahom sve kompenzacije.

Što se tiće veličine kluba,to je subjektivno pojmanje.
Kada naše Sarajevo od 10,uzme 8 trofeja i napravi iskorak u Evropi tada možemo pričati o nekoj veličini.Sve dok je to u jedan trofej gore dole, veličina je samo u očima vlastitih navijača.
I više se može pričati o tradiciji kluba,a ne o veličini.

Za mene je broj od 3-4k članova sasvim primjeren i realan.Uz kontinuitet u svim segmentima će i članstvo rasti.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 09 jan 2024, 23:42

belosevic23 je napisao/la:
09 jan 2024, 23:27
Amcho1 je napisao/la:
09 jan 2024, 23:21

Nema adekvatnu rezervu odlaskom Mulalica, a 3 lijeva beka imamo.. Mozda je bilo bolje poslat Kapetanovica opet na posudbu nego Mulalica.. Mozda jedino Djurickovic to moze odigrat
Nemoj da mi frajer od 190 nesto igra beka sviju ti.Ne znam koliko je pametno ovo za Mulalica.Slazem se da mu trebaju minute ali mi nemamo rezervnog desnog beka.Nek se sad Beganovic nedo Bog povrijedi nemas koga staviti i opet moras izmisljati pozicije i nesto siliti.I Zeljkovic sto je mogao to pokriti otisao.Na 2 fronta cemo igrati i jako rizican potez.Sto kazes imamo 3 lijeva beka i nijedan nije nesto aman.Radovic solidan za ovu ligu i nista vise,nazad je propuh,Durakovic je napredovao ali ne moze da se skoncentrise.Vjerovatno ga je i povreda syebala dosta dugo ga nije bilo.Vidjet cemo nakon priprema,ovo zasad ni tamo ni vamo.Kapetanovica trebamo vidjeti tek.Da li ce dovoditi desnog beka pitanje.Rekao je Senijad jos 1 ili max 2 dolaska.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 09 jan 2024, 23:47

Pitar6785 je napisao/la:
09 jan 2024, 23:29
Ovaj Novi kolacic nije u krivu 100%, temelji nam jesu labavi ali se polahko izolacija radi, i pocela se Sika u beton turat.

Zrinjski kojeg gura sistem zvani hdz federacija.. takodje hdz je dao naj jacu fabriku zidovima za dz, i zrinjski im je kao AUTOMAT preko kojeg muzu lovu za privatno bogacenje a ujedno i ubiru glasove.

Protiv ovog se tesko borit, jer 150 k€ godisnje sto nama da kanton federacija je smjesna cifra ako hdz obezbjedi 5m€ operezovani (8,5 m€ regularni)

Takodje HDZ lagano im dade Velezov stadion, eno lahkapo gledam prave tribinu..

Ja samo kazem nek mi neko ovde objasni ako ovo nisu tacne cinjenice, na koji nacin to zrinjski u zadnjih 15 godina obezbjedjuje budzet od 10-12 m km.

Publika
Prodaja igraca
Grupne faze (oke ove godine)
Generalni sponzor
Ostali sponzori

Ljudi imaju 2,5 ljudi u prosjeku po utakmici
Sarajevski kanton vs njihov

Evropa smjesne pare zaradjivali do proske i ove gidine

Prodaja igraca mi smo prodali cinimi se negdje sam citao oko 5,5 m€ od 2013 godine igraca oni sigurno ni pola od tog

I nije bas da su oni bas dovodili igrace iz federalne lige i sanjima osvajali titule itd

Ista stvar je sa Borcem samo sto su oni 4 stvar za dodicka uplati ima nesto kad mu trebaju (izgubio vlast u bl) IGOKA je prvo mjesto itd

Nama covjek prijeti zato sto je dao 150 k€ kaze moracete mi polagat racun a umjesto da ohrabe Mirvica oni loze pritisak..

Mi zivimo u kantonu koji je sam jaci bogati od ostatka drzave i ljudi za 25 godina nemogu najlonom da zastru istok
Nije zabranjeno da politika gura klub.Politika gura i Zvezdu,Dinamo...jedina mana toga je pitanje koliko će to guranje potrajati.Nije naše da se bavimo ko na koji način obezbjedzuje vlastiti budzet.
Koševo je nuđeno Sarajevu kao što je i Bijeli brijeg Zrinjskom. Mi nismo htijeli,dakle nije ni to fer se sada pozivati na neku nejednakost.

Treba dobro zasukati rukave,nerad,mahalaština i nekompetentnost je ono što nas koči sve godine.
Nije su to ni savez,ni hdz ni masoni .

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 09 jan 2024, 23:50

Ibričić je rekao da će biti još 1 do 2 pojačanja, vjerojatno je jedno i desni bek. Možda žele Beganovića na ljeto prodati, a sad dovesti nekog za rezervu, dok bi Mulalić igrao negdje i imao minute. Da bi nakon prodaje Beganovića, Mulalić bio prvi izbor, a novi bek koji bi treba doći opet zamjena ovog puta Mulaliću.
Ovo je samo moje mišljenje koje je poprilično zapetljano. :mrgreen:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 09 jan 2024, 23:51

jurisicduska je napisao/la:
09 jan 2024, 21:49
Sve ove što šire defektizam a registrovali su se zbog tog bih udaljio sa foruma. Evo ovaj lik sve I da je naš navijač treba ga udaljiti s foruma I zbog njeg I zbog nas I zbog svega. Hiljadu da niti jedno protiv.

Fk Sarajevo je daleko najozbiljniji klub u bh trenutno po svemu, rezultati ce doci. Jos da Ismir pa I Rozman skonta da je ovo seoska liga da ovdje vrijede I neka druga pravila osim profesionalizma I nadoci ce to. Za pocetak treba prestat placat porez na sve I onda nasi budzeti ogromni a neko pola novca na crno isplacuje I prikaze budzet 4 miliona a ono 8. Kad ostali pocnu placati stvarne poreze ukljucit se. Ovako je nefer. Mi za ta 2 miliona sto uplatimo mozemo pocket gradit krov npr
Slazem se. Naravno da treba igrati iza kulisa vise nego na terenu jer je takav sistem, takva liga i takva drzava. Nazalost, tanki smo u tome.

Sto se tice bana dodao bih i ove sto sire lazne informacije, dolaske i odlaske.

Dakle rekao si da ce klub objaviti nesto nocas, ne objave - automatski 60 dana hladjenja pa naredni put bujrum isto.
NEMA NAZAD

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 09 jan 2024, 23:56

09 jan 2024, 23:40
Lik je napisao/la:
09 jan 2024, 23:24
Članstvo je krov,a temelji su stabilnost.Uz dužno poštovanje,stabilan klub nije onaj koji u 2-3 godine promjeni na desetine trenera,uprava,direktora...
Što se tiće samih prihoda, članstvo trenutno ne igra nikakvu ulogu,kao ni fan shop.
Sponzori u BiH su također smiješan izvor prihoda jer su mahom sve kompenzacije.

Što se tiće veličine kluba,to je subjektivno pojmanje.
Kada naše Sarajevo od 10,uzme 8 trofeja i napravi iskorak u Evropi tada možemo pričati o nekoj veličini.Sve dok je to u jedan trofej gore dole, veličina je samo u očima vlastitih navijača.
I više se može pričati o tradiciji kluba,a ne o veličini.

Za mene je broj od 3-4k članova sasvim primjeren i realan.Uz kontinuitet u svim segmentima će i članstvo rasti.
Članstvo nije krov, članstvo je i treba da bude temelj svakog navijača pa i kluba. Članstvom simbolično pomažeš klubu, ali kod djece pa i starijih stvaraš osjećaj pripadnosti i razvijaš im ljubav i povezanost sa klubom. To na ovim prostorima nema niko sem Hajduka. Razlog je upravo taj što nemamo razvijenu povezanost sa klubom. Zato treba od malena djeci kupovati/poklanjati članske da se navikavaju na to da bi kad stasaju i porastu sami nastavili da se učlanjuju svake godine. Opet ti ponavljam imaš na desetine primjera savršeno uređenih klubova koji niti šta osvajaju, mjenjaju trenere i igrače kao na traci, a nemaju problema sa brojem članova.
Veličina kluba nije samo broj trofeja, veličina kluba je mnogo više od toga. Nemam sad volje da ti pišem šta bi se sve moglo pored trofeja navoditi, a što klub čini velikim.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 10 jan 2024, 00:03

Zeko87 je napisao/la:
09 jan 2024, 20:38
Ja nešto mislim da će nas Sloboda odmah ohladiti u kupu. Daj Bože da griješim. Ne bih se previše fokusirao na kup, više ne obezbjeđivanju evrope i borbi za titulu do zadnjeg kola ili osvajanja iste slj sezone.
Ti si sdaovac
Ti nemas pravo na misljenje

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 10 jan 2024, 00:06

ubipara je napisao/la:
09 jan 2024, 15:36
Comor je ubjedljivo najgori bek koji je igrao za nas
Ponavlja se po ko zna koji put pa samo da skrenem paznju da je Denis Comor bio defanzivni vezni, kapiten od haman pjetlica do juniora, pa nam zakrpi tu poziciju beka u europi mislim protiv Helsiborga i tu se zacementira...
Znali smo mi tako vezne usrat sa guranjem na beka... Husref je to najvise volio... zamalo i Cimiu isto da se desi ako se sjecate...

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 10 jan 2024, 00:07

Članstvo i jeste osnov za sve, najosnovnija stvar svakog konse pretsavlja navijačem.
Ovde kad nekog prozoveš za članstvo napiše ti hvalospjev o sebi a ono zbog čega si ga prozvao ni na vidiku.
Misle da je grb okačen na retrovizor sasvim dovoljan da može komentarisat svaki potez kluba.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 10 jan 2024, 00:24

AVNOJ je napisao/la:
10 jan 2024, 00:07
Članstvo i jeste osnov za sve, najosnovnija stvar svakog konse pretsavlja navijačem.
Ovde kad nekog prozoveš za članstvo napiše ti hvalospjev o sebi a ono zbog čega si ga prozvao ni na vidiku.
Misle da je grb okačen na retrovizor sasvim dovoljan da može komentarisat svaki potez kluba.
Pa to ti ljudima ne mozes da objasnis. "Da se klub poslozi, pa cu se uclanit", "Da uzmemo 23 trofeja pa cu se uclanit."
O clanstvu se treba trubiti 24/7 svaki dan u godini, a ne samo na pocetku godine dok je hajp. I sto vise ljudi, nagovart i uvjeravat da budu clanovi.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 10 jan 2024, 00:34

holyman je napisao/la:
09 jan 2024, 23:51
jurisicduska je napisao/la:
09 jan 2024, 21:49
Sve ove što šire defektizam a registrovali su se zbog tog bih udaljio sa foruma. Evo ovaj lik sve I da je naš navijač treba ga udaljiti s foruma I zbog njeg I zbog nas I zbog svega. Hiljadu da niti jedno protiv.

Fk Sarajevo je daleko najozbiljniji klub u bh trenutno po svemu, rezultati ce doci. Jos da Ismir pa I Rozman skonta da je ovo seoska liga da ovdje vrijede I neka druga pravila osim profesionalizma I nadoci ce to. Za pocetak treba prestat placat porez na sve I onda nasi budzeti ogromni a neko pola novca na crno isplacuje I prikaze budzet 4 miliona a ono 8. Kad ostali pocnu placati stvarne poreze ukljucit se. Ovako je nefer. Mi za ta 2 miliona sto uplatimo mozemo pocket gradit krov npr
Slazem se. Naravno da treba igrati iza kulisa vise nego na terenu jer je takav sistem, takva liga i takva drzava. Nazalost, tanki smo u tome.

Sto se tice bana dodao bih i ove sto sire lazne informacije, dolaske i odlaske.

Dakle rekao si da ce klub objaviti nesto nocas, ne objave - automatski 60 dana hladjenja pa naredni put bujrum isto.
Da se nadovezem. Ne bih sad da otvoreno podsticem na utaju poreza :urnebes: ali Duska je na pravom tragu, samo su ovo stvari o kojima ljudi razmisljaju povrsno. Ili jednostavno smatraju da fudbal iz nekog razloga treba biti oaza koja je imuna na pojave karakteristicne za cijelo drustvo, sto je naivno.

Kad ostanes bez posla, saljes li aplikacije i nadas se najboljem, ili povuces veze gdje imas? Kad otvoris firmu, hoces se **** sa birokratijom ili skontati koga znas u nekoj instituciji da pogura gdje treba?

Ovo je jednostavno takva drzava da se moras znati "snaci." To snaci je kolokvijalizam za plivati u mutnom, da ne kazem, ako ne krsiti zakon, onda raditi moralno upitne stvari. To ne radi niko jer mu je cejf i jer voli da rizikuje, nego jer mora. Ovdje ne mozes uzeti titulu i napraviti iskorak bez da imas zastitu u savezu. Je li je iko ikad drugacije osvojio, pa i ne bas. Sto ne znaci da nijedna od tih titula ne vazi, nego da i pored kvaliteta, srece i znanja mora postojati taj element.

Meni je dirljivo kad neko kaze "budi najbolji, pobijedi i ne mogu ti sudije nista," jer to je djecije razmisljanje. Takvima ne mogu puno ni zamjeriti, ali zamjeram ovima sto Mirvicu psuju od do jer sjedi s Vicom. Pa da nikad ne sjedi s njim tek bi onda vidjeli kako je kad te savez mezi. :mrgreen: Valjda je jasno da covjek pokusava da drzi balans i zastiti vlastitu investiciju, ali svakako na tom polju treba intenzivirati aktivnosti ako ista mislimo napraviti. Kazem, uz znanje, kvalitet, pametan i sistemski rad, jer to je temelj svega.

Da se razumijemo, svega toga ima i puno jacim i uredjenijim ligama i drzavama od nase. Samo se to vani radi elegantnije, suptilnije i u manjem obimu. Ali naravno da u Spaniji nemaju isto sudjenje Real i Granada, kao sto ni Fergusonov Manchester u doba dominacije nije imao isto sudjenje kao Southampton. Da su imali, ne bi imali tolike trofeje, ali ko se danas toga sjeca?

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 10 jan 2024, 00:40

Lik je napisao/la:
10 jan 2024, 00:24
AVNOJ je napisao/la:
10 jan 2024, 00:07
Pa to ti ljudima ne mozes da objasnis. "Da se klub poslozi, pa cu se uclanit", "Da uzmemo 23 trofeja pa cu se uclanit."
O clanstvu se treba trubiti 24/7 svaki dan u godini, a ne samo na pocetku godine dok je hajp. I sto vise ljudi, nagovart i uvjeravat da budu clanovi.
Pa.evo i ovde imaš likova koji imaju mišljenje o sve i svačemu na hiljade postova vezanim za klub a postavit člansku je problem još ovaj jedan počeo pričati o temeljima i osnovama pa ako sad nemamo čvrste temelje ne znam kad smo imali ni kad bi to trebali imati, onaj momak RikiHZ ih prozva za članstvo oni ko hijene ga napadoše.
Člansvo je jedini dokaz pripadnosti klubu sve ostalo je šuplja priča i klasično trolanje svega.
Usput, odlično vodiš evidenciju o broju članova. Tačniji si od Šveđana.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 10 jan 2024, 01:02

Zamisli koliki dusman kliba moras biti, pa napisati da je mali Musija sin Mensura Musije. Pa opet ponoviti da je "tati ispunjena zelja da mu mali zaigra za FKS" i da je to neka konpenzacija ??? I onda se usutiti ko hinjara jajara.
Jako dobro se sjecam, kad se Buljubasic pojavio, sralo se da ga Sabrina gura i da je neko njen ??? Samo zbog prezimena, heej ???
Yebem ti bolesnike, ku.rcinu mi zasluzujemo sa ovakvim neljudima !!!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 10 jan 2024, 01:35

NazorUso je napisao/la:
10 jan 2024, 01:02
Zamisli koliki dusman kliba moras biti, pa napisati da je mali Musija sin Mensura Musije. Pa opet ponoviti da je "tati ispunjena zelja da mu mali zaigra za FKS" i da je to neka konpenzacija ??? I onda se usutiti ko hinjara jajara.
Jako dobro se sjecam, kad se Buljubasic pojavio, sralo se da ga Sabrina gura i da je neko njen ??? Samo zbog prezimena, heej ???
Yebem ti bolesnike, ku.rcinu mi zasluzujemo sa ovakvim neljudima !!!!
Joj ko se javlja :rol:
Kaze sve ovo lik koji je zivotom branio Sabru opajdaru i celavu ublehu koji dovedose klub pred bankrot :clap: dok ujedno cijelo vrijeme vrijedja ljude koji su i previse doprinosa dali za uspijeh kluba,nazor ti pamet ulazi u glavu izgleda.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 10 jan 2024, 07:44

Ja mislim da i mi navijaci, kao i novi trener, moramo proci pripreme da bi bili bolji.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dadox, EastMadness, HyperOS, MSOZ101, plisek, Proximic, sekac, ubipara i 77 gostiju.