FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 05 jan 2024, 23:49

Beledija je napisao/la:
05 jan 2024, 21:16
TuzlaCityfighter je napisao/la:
05 jan 2024, 20:20
Beledija je napisao/la:
05 jan 2024, 17:29

Petrović završen ili se još čeka
Za Petrovica mogu reci da je nas, zavrsen je potpisuje u Ponedeljak. Zato ne volim da idem unaprijed prije zvanicne informacije.
Izvini što sam te isprovocirao da prekršiš svoje pravilo. Neće se ponoviti. Pozzz :thumbup:
Ma nije problem napisati, ali onda objave kluba nemaju smisla jer sam ja isao ispred. Sa druge strane ja nekad mogu napisati da je neko dogovoren, a desi se preokret, jer jednostavno nesto i promakne meni, dok klub sto objavi to je 100% . Istini za volju nisu u klubu radi kad nesto "procuri" prije zvanicne objave.
Elvir Baljic

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 06 jan 2024, 16:38

Harun Karić ipak u Želji. Želim mu svaku sreću, malo koji mlad igrač koji mi se sviđao i pored nedostataka kojih je imao. Mislim da je ponovo napravio grešku, niti jedan trener ne čupa opstanak sa mladim a ne dokazanim igračima. Jedino ako nije još uvijek zaštićeno godište.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 06 jan 2024, 16:58

Beledija je napisao/la:
06 jan 2024, 16:38
Harun Karić ipak u Želji. Želim mu svaku sreću, malo koji mlad igrač koji mi se sviđao i pored nedostataka kojih je imao. Mislim da je ponovo napravio grešku, niti jedan trener ne čupa opstanak sa mladim a ne dokazanim igračima. Jedino ako nije još uvijek zaštićeno godište.
Jednu grešku mladi gornjotuzlak je napravio dal je ovo i druga ostaje da vidimo. Mlad je i borben momak dal će na Grbavici uspjeti to je upitno. Mislim da je trebao ostati kod nas još sezonu dvije.

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 06 jan 2024, 18:02

Beledija je napisao/la:
Nije do njega, drugi su tako odlucili.
Elvir Baljic

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 06 jan 2024, 18:10

06 jan 2024, 18:02
Beledija je napisao/la:
Uzelo se neki para od transfera...

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 06 jan 2024, 18:27

Hazre je napisao/la:
06 jan 2024, 18:10
06 jan 2024, 18:02
Beledija je napisao/la:
Uzelo se neki para od transfera...
Na pitanja finansijske prirode ne mogu i ne zelim odgovarati.
Elvir Baljic

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 08 jan 2024, 16:49

TUZLA CITY U TURSKOJ.

21.01. FC PH Taskent

24.01. FC Levski

29.01. FK DEČIĆ

01.02. NK Maribor

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 08 jan 2024, 17:52

Konačno se krenulo sa mrtve tačke. Nije Slavko Petrović trener da ti srce stane id sreće, svakako jest trener koji ovu postojeću ekipu TC- a može odvesti daleko od ove trenutne situacije. Pa sretno nam svima.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 09 jan 2024, 15:37

Jesmo li toliko oduševljeni imenovanjem Petrovića da čak i tipke sa tastature poispadale. :rol:

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 09 jan 2024, 15:47

U situaciji kojoj se nalazimo možda i najbolje rješenje. Nema lijepog fudbala već igra na tezultat. Tu sa njim ostaje i Buco koji zna dosta o fudbalu. Važno je ekipu fizički top spremiti a vec prve dvije tekme Velež i Borac će nam pokazati kuda idemo. Nije Slavko naivan. Plus što mu godi prostor u Barama da po cijeli dan radi i analizira a za njega dobra stvar je i postojanje kuhinje.

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 09 jan 2024, 15:53

husrefbeg je napisao/la:
09 jan 2024, 15:47
U situaciji kojoj se nalazimo možda i najbolje rješenje. Nema lijepog fudbala već igra na tezultat. Tu sa njim ostaje i Buco koji zna dosta o fudbalu. Važno je ekipu fizički top spremiti a vec prve dvije tekme Velež i Borac će nam pokazati kuda idemo. Nije Slavko naivan. Plus što mu godi prostor u Barama da po cijeli dan radi i analizira a za njega dobra stvar je i postojanje kuhinje.
Kazu smrso Petrovic. Netreba kuhinja ako je na dieti. Ima li sta u vezi igraca? Kakva je situacija?

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 09 jan 2024, 16:37

Hazre je napisao/la:
09 jan 2024, 15:53
husrefbeg je napisao/la:
Kazu smrso Petrovic. Netreba kuhinja ako je na dieti. Ima li sta u vezi igraca? Kakva je situacija?
Ma ne treba nama puno igrača. Možda lijevi bek, stoper u centarfor ako se na Mihajlovica ne računa

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 09 jan 2024, 21:59

husrefbeg je napisao/la:
Lijepih utakmica mi smo vrlo rijetko gledali ( bilo ih je za vrijeme Musemića u prvoj trćini prvenstva)jer osim one evropske sezone uglavnom gledamo patnju(osim za Jovićevog mandata).Petrović je prosječan trenerski znalac, njegova dobra osobina je što zna pripremiti ekipu i fizički i psihički, u našem rosteru ima pregršt igrača koji mogu ako porave fiziku(Migi, Ordaga, Tin, Rijad, Huso, Nenad, Đorđe,Nuka pogotovu Bihorac) odgovoriti njegovim zahtjevima za presing igru. Da bi igra bila brža prvi zadatak na tehničkom planu mora biti savršeno primanje lopte. Kobiljar sigurno a vjerovatno i Sušić brzo će se sukobiti sa Slavkom zbog nepotrebnog i opasnog driblanja pogotovu u svojoj trećini gdje se nesmije lopta gubiti.Ja lično volim rezultat svog kluba na uštrb ljepote jer ljepotu uvijek imam na ligam petice.Sa. više godina u samom vrhu lige prvo dolazi samopouzdanje a potom dolaze i rezultati u vidu evropskih takmičenja, finansijske stabilnosti, poštovanje kod rivala pa na koncu kad si stalno favorit dolazi i pokoji penal na tvoju ruke a ne uvijek kontra tebe Još dvadesetak dana do prvih tekmi pa da vidimo.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 10 jan 2024, 10:10

Evo Petar Mišić otpisan u Zrinjskom.
U životu se izgleda sve vrati. Toliko smo ga istrpili zbog povrede i kad smo ga oporavili on pravac Zrinjski. Uopće nije bio korektan po tom pitanju iako je bio dobar igrac.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 10 jan 2024, 10:11

A slično bih se nadovezao na Slavka.
Dobar trener, voli disciplinu i zna spremiti igrače. Ali uglavnom na ružan način se rastaje sa klubovima u kojima radi.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 10 jan 2024, 13:27

Ponosnipodrinjac je napisao/la:
10 jan 2024, 10:11
A slično bih se nadovezao na Slavka.
Dobar trener, voli disciplinu i zna spremiti igrače. Ali uglavnom na ružan način se rastaje sa klubovima u kojima radi.
Ugovor u profesionalnom sportu svugdje na svijetu se mora ispištovati. Zato treba praviti kvalitetne anekse pa da u slučaju da trener ne zadovolji rastanak bude bezbolan.
Jedan Murinjo više je novca zaradio na raskidima nego na obavljenom poslu.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 10 jan 2024, 18:23

Možda bi bilo dobro ovog Ćosića zaganjati. Mislim da je čovjek iz Lukavca, ako mu se vraća kući....jest da imamo bekova, doduše svi su sa felerom.
Jedni stari ostali nisu dobri...jedino Nikić se može doškolovati

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 10 jan 2024, 23:21

Beledija je napisao/la:
10 jan 2024, 18:23
Možda bi bilo dobro ovog Ćosića zaganjati. Mislim da je čovjek iz Lukavca, ako mu se vraća kući....jest da imamo bekova, doduše svi su sa felerom.
Ja ga nebi doveo kad bi djaba igrao. Dosao kod nas jedan trening, dok smo bili u prvoj ligi federacije, koliko se sjecam iz juniora Slobode. Odradio trening i mi mu odma ponudili da ostane kod nas , da poptise ugovor, on se nikada vise nije pojavio. Potpisao za Lukavac i na utakmici u Lukavcu, protiv Lukavca , njegova majka kaze nebi mu dala da igra u Simin Hanu , kad nebi nikad lopte vise sutnuo. Ja je pitam a sta to fali Simin Hanu, ona odgovara " Fali vam svasta" . Tako da nebi on meni igrao u Tuzla Citiju kad nikad nebi beka imali.
Zadnja izmjena: TuzlaCityfighter, dana/u 11 jan 2024, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
Elvir Baljic

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 11 jan 2024, 00:06

10 jan 2024, 23:21
Beledija je napisao/la:
Ja ga nebi doveo kad bi djaba igrao. Dosao kod nas jedan trening, dok smo bili u prvoj ligi federacije, koloko se sjecam iz juniora Slobode. Odradio trening i mi munodma ponudili da ostane kod nas , da poptise ugovor, on se nikada vise nije pojavio. Na utakmici u Lukavcu, protiv Lukavca , njegova majka kaze nebi mu dala da igrao u Simin Hanu , kad nebi nikad lopte vise sutnuo. Ja je pitam a sta to fali Simin Hanu, ona odgovara " Fali vam svasta" . Tako da nebi on meni igrao u Tuzla Citiju kad nikad nebi beka imali.
Nisam znao da i u Lukavcu majke menadžerišu.Ko majka Rabiola kad je napuštao PSG. Eno mu Radnički kad nevalja TC.

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 11 jan 2024, 00:14

Beledija je napisao/la:
11 jan 2024, 00:06
10 jan 2024, 23:21
Beledija je napisao/la:
Ja ga nebi doveo kad bi djaba igrao. Dosao kod nas jedan trening, dok smo bili u prvoj ligi federacije, koloko se sjecam iz juniora Slobode. Odradio trening i mi munodma ponudili da ostane kod nas , da poptise ugovor, on se nikada vise nije pojavio. Na utakmici u Lukavcu, protiv Lukavca , njegova majka kaze nebi mu dala da igrao u Simin Hanu , kad nebi nikad lopte vise sutnuo. Ja je pitam a sta to fali Simin Hanu, ona odgovara " Fali vam svasta" . Tako da nebi on meni igrao u Tuzla Citiju kad nikad nebi beka imali.
Nisam znao da i u Lukavcu majke menadžerišu.Ko majka Rabiola kad je napuštao PSG. Eno mu Radnički kad nevalja TC.
Ma nek igra gdje god hoce, ali nikad nigdje guzicom ne zatvaraj vrata.
Elvir Baljic

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 12 gostiju.