Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2917.html
Ako dovedu ovog ( sto neko kaze ) "Sljivotresa" onda definitivno nemamo napredka. Koliko treba biti intelegentan da vidis koji su pravi igraci za Juventus. Ovaj shaban se sa nama povezuje vec par godina, molim Boga i nadam se da od toga nece biti nista !
Ako dovedu ovog ( sto neko kaze ) "Sljivotresa" onda definitivno nemamo napredka. Koliko treba biti intelegentan da vidis koji su pravi igraci za Juventus. Ovaj shaban se sa nama povezuje vec par godina, molim Boga i nadam se da od toga nece biti nista !
da vas nesto pitam
jesam li ja prije bio kao i svi ovi sa Juvebalkan portala
pa jebte koliko se ljudi nadaju da ce dovesti neke vanzemaljske igrace.. kakve ideje imaju "damo im Amaurija i par miliona i nama Gomez"
ili za dovodjenje npr. Pirla
Boze sacuvaj koliki optimizam tamo vlada
pa nas jedva prihvati Toni, a kamoli ove "mladje" da dovodimo 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
scudetto je napisao/la:jbm ti dres bez grba klubasarajlija89 je napisao/la:
Najljepsi dres Juventusa otkako ja gledam...![]()
Inace,ja sam uvijek za ove retro verzije i sto jednostavniji izgled...
Decko, pogledaj malo bolje lijevi rukav
Inace, najjaci dres ikad!!
Edit. daffy, uh i ti si prije bio isti. Hvala Bogu pa si skont'o neke stvari
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Duffy, ti sa JB su razljutili jednog Borisa Jovanovica i oterali ga sa foruma.Italia je napisao/la:da vas nesto pitamjesam li ja prije bio kao i svi ovi sa Juvebalkan portala
pa jebte koliko se ljudi nadaju da ce dovesti neke vanzemaljske igrace.. kakve ideje imaju "damo im Amaurija i par miliona i nama Gomez"
![]()
ili za dovodjenje npr. Pirla
![]()
Boze sacuvaj koliki optimizam tamo vlada
pa nas jedva prihvati Toni, a kamoli ove "mladje" da dovodimo
A Boris je komentarsisao Serie A utakmice pocetkom 90ih. Toliko o tome.
Inace, Pirlo je realna opcija. Istice mu ugovor, a Galliani mu ne da produzenje za vece pare. Dakle, moglo bi da ga se kupi sa 3mE po sezoni. Samo, ne vidim sta time dobija Juve.
- sarajlija89
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Obicno stavljam nase pobjede..al jbg...moram i ovo..zbog pavela..2 gola

Opet taj Vinovo..jucer tri igraca napustila trening..Iaquinta,Martinez,Traore...upitni su za Bresciu
Ma ni ja nezz sta ce nam pirlo..potrosen igraca..al hajd...mozda mu treba novi izazov u karijeri
nije toliko ni star...
Obicno stavljam nase pobjede..al jbg...moram i ovo..zbog pavela..2 gola

Opet taj Vinovo..jucer tri igraca napustila trening..Iaquinta,Martinez,Traore...upitni su za Bresciu
Ma ni ja nezz sta ce nam pirlo..potrosen igraca..al hajd...mozda mu treba novi izazov u karijeri
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Bianconeri1988
- Kontakt:

Bili mogao šta ovakav Juve sljedeće sezone išta osvojiti?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- sarajlija89
- Kontakt:
Bi..al jbg...opet ce biti nesto kombinovano..dobicemo maximalno 2 dobra igraca..ostalo prosjek...eh..ja nisam optimista..ova uprava nije sposobna da napravi GRANDE JUVE...
Moraju se uloziti pare i dovesti trener sa cvrstom rukom...jedino tako moze...
Moraju se uloziti pare i dovesti trener sa cvrstom rukom...jedino tako moze...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Moje zapazanje sa strane:
1) Marchisio nije lider
2) Bonucci i Chiellini ne mogu da igraju zajedno
3) Buffon nije vise onaj Buffon
4) Sanchez ide ili u Inter ili u Englesku.
1) Marchisio nije lider
2) Bonucci i Chiellini ne mogu da igraju zajedno
3) Buffon nije vise onaj Buffon
4) Sanchez ide ili u Inter ili u Englesku.
- sarajlija89
- Kontakt:
Ko ce znati..mozda Pirlo donese nesto novo u ekipu
treba nama kreator prije svega...sa zadnjim pasom..mi to nemamo..a pirlo je taj igrac...e sad je druga stvar sto nije onaj stari...
Marchisio,Melo,Sissoko...uglavnom trkaci...i to je to...
Chiellini i Bonucci...hmm...ne moze se na osnovu jedne sezone nesto vise reci..pogotovo ovakve sezone...ma nemamo bekova....to je pripritet u odbrani...stoperi su solidni u najmanju ruku(chiellini,bonucci,batzagli)....bekove moramo izmislit
a koga dovest...koga??? Ili su skupi ili nesto drugo...jbg...
Supermana ne bih komentarisao...on je pola tima,a povreda je ucinila svoje(7 mjeseci),bas kao i losa igra ekipe....on je tu najmanje kriv....a sigurno da ce vratiti formu....
sanchez...ma eto...mali Rossi ili Quagliarella su isto dobri igraci...tako da je svejedno u principu..on ili neko do njih dvojice...
Bekovi,lijevo krilo,kreativan veznjak....to treba Juventusu...i kvalitetna prima punta...Matri je dobar..al moramo jos jednog imati...
Fakticki..pola tima nam treba...
Marchisio,Melo,Sissoko...uglavnom trkaci...i to je to...
Chiellini i Bonucci...hmm...ne moze se na osnovu jedne sezone nesto vise reci..pogotovo ovakve sezone...ma nemamo bekova....to je pripritet u odbrani...stoperi su solidni u najmanju ruku(chiellini,bonucci,batzagli)....bekove moramo izmislit
Supermana ne bih komentarisao...on je pola tima,a povreda je ucinila svoje(7 mjeseci),bas kao i losa igra ekipe....on je tu najmanje kriv....a sigurno da ce vratiti formu....
sanchez...ma eto...mali Rossi ili Quagliarella su isto dobri igraci...tako da je svejedno u principu..on ili neko do njih dvojice...
Bekovi,lijevo krilo,kreativan veznjak....to treba Juventusu...i kvalitetna prima punta...Matri je dobar..al moramo jos jednog imati...
Fakticki..pola tima nam treba...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja bih iskreno prije doveo Hulka nego Sancheza...
Hulk je u punom smislu riječi Hulk

Hulk je u punom smislu riječi Hulk
Ž '21!
Taj ne moze da dejstvuje po strani, samo u sredini. Uz to je veoma skup.Bianconeri1988 je napisao/la:Ja bih iskreno prije doveo Hulka nego Sancheza...
Hulk je u punom smislu riječi Hulk![]()
![]()
Iskreno i 1 i 2. mi deluju za losa pojacanja.
Juveu trebaju bekovi, levo krlo, jedan kreativni veznjak i da se Quaglia vrati.
@Sarajlija
Jel ovo ona kad vas "stoka nabila" sa 5-1, 5-2, ne znam ni sam? Van der Sar otisao u out, jer ga je odbrana izbezumila.
Isto bilo na Olimpicu.
Jel ovo ona kad vas "stoka nabila" sa 5-1, 5-2, ne znam ni sam? Van der Sar otisao u out, jer ga je odbrana izbezumila.
Hulk moze da igra itekako po strani,cak meni se vise svidja kao krilni igrac nego centralni napadac,jer tada Porto igra ultra **** napadacku formaciju Hulk-Falcao-Rodriguez.MaGiCa je napisao/la:Taj ne moze da dejstvuje po strani, samo u sredini. Uz to je veoma skup.Bianconeri1988 je napisao/la:Ja bih iskreno prije doveo Hulka nego Sancheza...
![]()
A slazem se da je veoma skup,ali za njega vredi da se izuje onoliko koliko trazi Porto.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pusti ti to Devile. Jedno je Liga do Sagres, a drugo je Serie A.
Ne verujem ja u njihove igrace vise. Gledaj Quaresmu, Velosa, Eduarda - bogovi u Portugalu, flopovi u Italiji.
Taj Hulk bi u Serie A mogao samo u sredini napadackoj da igra (pricamo o top klubovima).
Ne verujem ja u njihove igrace vise. Gledaj Quaresmu, Velosa, Eduarda - bogovi u Portugalu, flopovi u Italiji.
Taj Hulk bi u Serie A mogao samo u sredini napadackoj da igra (pricamo o top klubovima).
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma vala se ni meni Hulk ne svidja...jbg
meni je Rodrigeuz dobar igrac...sta je samo Manchesteru radio na OT
al opet...sto Magica kaze...ne mogu oni meda u Italiji
Rossi,Sanchez,Quaglairella...to su rjesenja za Juve...
meni je Rodrigeuz dobar igrac...sta je samo Manchesteru radio na OT
Rossi,Sanchez,Quaglairella...to su rjesenja za Juve...
Sancheza slobodno izbaci ,nema te vi para za njeg za Bastosa ,za bekove ...PirlaBianconeri1988 je napisao/la:
Bili mogao šta ovakav Juve sljedeće sezone išta osvojiti?![]()
![]()
Hulk moze ,kosta nekih 20-25 mil l .max , il Rossi iz Villareal isto odlicno pojacanje a i nije bas nesto skup ]Ja bih iskreno prije doveo Hulka nego Sancheza...Bianconeri1988 je napisao/la: Ja bih iskreno prije doveo Hulka nego Sancheza...
![]()
Zadnja izmjena: warden, dana/u 18 mar 2011, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Moze igrati po strani ,cesto igra ,ja sam pratio njeg i falcao 10-tak meČeva ,bila se javljala prica da ih inter hoce pa sam ih promatro ,Hulk igra po strani kao npr. Robben i Sanchez ,i sinoc u euro ligi je takoder odigro ,Rodriguez je isto zvijer nisam bio cuo za njeg do prije 1,5 godMaGiCa je napisao/la:Taj ne moze da dejstvuje po strani, samo u sredini. Uz to je veoma skup.Bianconeri1988 je napisao/la:Ja bih iskreno prije doveo Hulka nego Sancheza...
![]()
IO SONO INTERISTA
Moje mišljenje je da se može ovdje nešto iskombinirati, Marotta treba ponovo pokušati šta posuditi
, ali da to sad budu malo bolji igrači, a takvi ima samo se treba potruditi.
Također treba prodati:
Maninger: odlazi ističe mu ugovor (ušteda na plati)
Motta: vratiti ga Romi
Grosso: prodaja, odprilike 1,5 do 2 miliona
Traore: vratiti ga Arsenalu
Grygera: prodati ga 3 miliona
Rinaudo: vratiti ga Napoliu
Sissoko: prodati za 9 do 10 miliona
Aquilani: vratiti ga u Liverpool (ako bi Pirlo došao)
Hasan: odlazi ističe mu ugovor (ušteda na plati)
Martinez: prodati ga 6 do 7 miliona
Iaquinta: prodati ga 8 miliona
Amauri:prodati ga 8 miliona
Tiago: prodati ga 5 miliona
Giovinco-Quagliarella razmjena.
Ostali bi: Buffon, Storrari, Bonucci, Chiellini, Barzaglie, Sorensen, Camilleri, De Ceglie, Melo, Marchisio, Pepe, Krasić, Matri, Quagliarella, Del Piero
Vratiti: Ekdal, Pasquato
I na ovaj sastav kupiti još dva beka, jedno krilo, Pirla, i napadača. Nije to toliko strašno kako se čini, uz 40-50 miliona uz ove prodate igrače (40 miliona) se može napraviti tim koji će izboriti LP, naravno uz pravog trenera npr. Deschampa
Također treba prodati:
Maninger: odlazi ističe mu ugovor (ušteda na plati)
Motta: vratiti ga Romi
Grosso: prodaja, odprilike 1,5 do 2 miliona
Traore: vratiti ga Arsenalu
Grygera: prodati ga 3 miliona
Rinaudo: vratiti ga Napoliu
Sissoko: prodati za 9 do 10 miliona
Aquilani: vratiti ga u Liverpool (ako bi Pirlo došao)
Hasan: odlazi ističe mu ugovor (ušteda na plati)
Martinez: prodati ga 6 do 7 miliona
Iaquinta: prodati ga 8 miliona
Amauri:prodati ga 8 miliona
Tiago: prodati ga 5 miliona
Giovinco-Quagliarella razmjena.
Ostali bi: Buffon, Storrari, Bonucci, Chiellini, Barzaglie, Sorensen, Camilleri, De Ceglie, Melo, Marchisio, Pepe, Krasić, Matri, Quagliarella, Del Piero
Vratiti: Ekdal, Pasquato
I na ovaj sastav kupiti još dva beka, jedno krilo, Pirla, i napadača. Nije to toliko strašno kako se čini, uz 40-50 miliona uz ove prodate igrače (40 miliona) se može napraviti tim koji će izboriti LP, naravno uz pravog trenera npr. Deschampa