HŠK Zrinjski
Re: HŠK Zrinjski
Koliko čitam Hajduk ne računa više na Ivana Dolčeka, njega smo htjeli ljetos iz Šibenika al ga je Hajduk potpisao.
Top prilika sad da ga dovedemo mislim da bi on bio ozbiljno pojačanje za nas a budimo realni bolji je igrač od Ćuže 3x.
Top prilika sad da ga dovedemo mislim da bi on bio ozbiljno pojačanje za nas a budimo realni bolji je igrač od Ćuže 3x.
-1905-
Moje mišljenje je da mi Ćužu podcjenjujemo s igračke strane.Istina je da mu fali kontinuiteta ali koje je lijevo krilo u ovoj ligi bolje od njega.Da je bolji bio bi u Dinamu a ne kod nas.Ili hajmo ga usporediti sa našim prijašnjim krilima. Jednostavno imam osjecaj da ponekad bira utakmice i to je do trenera i ljudi iz uprave da ga malo razdrmaju pa i klupa zna biti lijek za takvo ponašanje ali da se lako odričemo takvih igrača bojim se da nismo još na tom nivou.
Sto se tiče veznog reda ja očekujem puno od spremnih Bradarica i Savica ,na bočnim stranama nadam se da će Tić riješiti problem leđa i da nam bar 3 stopera budu spremna za nastavak a onda se ne bojim nikoga.
Sto se tiče veznog reda ja očekujem puno od spremnih Bradarica i Savica ,na bočnim stranama nadam se da će Tić riješiti problem leđa i da nam bar 3 stopera budu spremna za nastavak a onda se ne bojim nikoga.
Volim Mostar pa makar i vaki
-
Don't cry for me
Argentina
The truth is
I never left you...
Argentina
The truth is
I never left you...
Je l zagonetka smisao teksta ,Argentina ili nešto trecePiazzaGrande je napisao/la: ↑10 jan 2024, 14:17Don't cry for me
Argentina
The truth is
I never left you...

-
- Kontakt:
Do kad je Messiju ugovor?Marko1905 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 15:28Je l zagonetka smisao teksta ,Argentina ili nešto trecePiazzaGrande je napisao/la: ↑10 jan 2024, 14:17Don't cry for me
Argentina
The truth is
I never left you...![]()

- tutankamon1905
- Kontakt:
Kljucni dio je ipak:Marko1905 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 15:28Je l zagonetka smisao teksta ,Argentina ili nešto trecePiazzaGrande je napisao/la: ↑10 jan 2024, 14:17Don't cry for me
Argentina
The truth is
I never left you...![]()
The truth is
I never left you..
- Antipolitika3
- Kontakt:
Zvonimir Kozulj se vraca?tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 16:39Kljucni dio je ipak:Marko1905 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 15:28Je l zagonetka smisao teksta ,Argentina ili nešto trecePiazzaGrande je napisao/la: ↑10 jan 2024, 14:17Don't cry for me
Argentina
The truth is
I never left you...![]()
The truth is
I never left you..

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Onda mister Ttutankamon1905 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 16:39Kljucni dio je ipak:Marko1905 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 15:28Je l zagonetka smisao teksta ,Argentina ili nešto trecePiazzaGrande je napisao/la: ↑10 jan 2024, 14:17Don't cry for me
Argentina
The truth is
I never left you...![]()
The truth is
I never left you..
- Antipolitika3
- Kontakt:
Dobar argentinac,upravo ono sto nam treba.
Dovesti jos i ovoga peruanca da se ima sa kim druziti da ne bi se dogodio slucaj kao sa onim kosovarom kad je pao u depresiju.
Dovesti jos i ovoga peruanca da se ima sa kim druziti da ne bi se dogodio slucaj kao sa onim kosovarom kad je pao u depresiju.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Valjda ćemo sada riješiti više problem lijevog beka od dolazaka Mirandećua ,Ismajglecia Marina pa da se ispuni želja Memiji da malo igra na desnoj strani
Bolje samo jedan, čim ih je više grupiraju se.Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 20:45Dobar argentinac,upravo ono sto nam treba.
I ja sam gledao videa. Mada je to relativno, ali čini se brz, žustar.
Šta ćemo sa Ćorlukom? Mene strah da Memija opet ne bi bio prvi izbor na lijevom beku. Ne ide nas sa tom pozicijom. Šta smo igrača doveli tu zadnjih godina, jedino Almir Bekić dao ruke, ali više prema naprijed.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Necemo nista, u tom slucaju Corluka ne bi moro odigrat svaku utakmicu 90 minuta i disat na skrge kad nam je najpotrebniji

Za peruanca se previse prica i pise, od tog obicno ne bude nista onda. Al svejedno nadam se il njemu il Cavaru i dosta.
Crnjo iz Stupcanice je definitivno otpo?
Ja mislim da su opcenito ti bočni igrači ,bekovi najtraženiji u modernom nogometu posebno ljevaci.Moraju biti izdržljivi ,brzi ,imati moć ponavljanja sprinteva ,dobar centaršut ….Nije čudo da nemamo sreće s njima ,pa evo i Hrvatska reprezentacija u 30 godina imala Jarnija na vrhunskom nivou ,ovo ostalo tu i tamo .
Da.Marko1905 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 21:29Ja mislim da su opcenito ti bočni igrači ,bekovi najtraženiji u modernom nogometu posebno ljevaci.Moraju biti izdržljivi ,brzi ,imati moć ponavljanja sprinteva ,dobar centaršut ….Nije čudo da nemamo sreće s njima ,pa evo i Hrvatska reprezentacija u 30 godina imala Jarnija na vrhunskom nivou ,ovo ostalo tu i tamo .
Od Ćavara ti nema ništa. Crnje isto, a šta će ti, desni bek, ne mogu se umoriti i Ćorluka i Memija.tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 21:26Necemo nista, u tom slucaju Corluka ne bi moro odigrat svaku utakmicu 90 minuta i disat na skrge kad nam je najpotrebniji![]()
Za peruanca se previse prica i pise, od tog obicno ne bude nista onda. Al svejedno nadam se il njemu il Cavaru i dosta.
Crnjo iz Stupcanice je definitivno otpo?

Meni je ovo za Peruanca nerealno, mada su pisali njihovi mediji prije naših. Možda nam je ponuđen. Uglavnom, ako je istina da je tamo imao 15 tisuća dolara, toliko ili više kod nas ne može dobiti.
Al to ti je obično tako.zrinjamo je napisao/la: ↑10 jan 2024, 21:33Od Ćavara ti nema ništa. Crnje isto, a šta će ti, desni bek, ne mogu se umoriti i Ćorluka i Memija.tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 21:26Necemo nista, u tom slucaju Corluka ne bi moro odigrat svaku utakmicu 90 minuta i disat na skrge kad nam je najpotrebniji![]()
Crnjo iz Stupcanice je definitivno otpo?![]()
Meni je ovo za Peruanca nerealno, mada su pisali njihovi mediji prije naših. Možda nam je ponuđen. Uglavnom, ako je istina da je tamo imao 15 tisuća dolara, toliko ili više kod nas ne može dobiti.
Klasično nagovaranje plaća će ti biti manja al ćeš ovdje bar igrat europska natjecanja i ako si toliko dobar igrac koliko mislis da jesi lako ces se prodat, lakse sigurno nego iz jeb.ene Argentine.
Najviše na to i padaju ovi indijanci iz juzne amerike...
-1905-