FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Trenutno su tu Kolašinac, Hasagić i Guerra. Bruno ima ljude sa kojim radi dugo godina, pa će se i oni vjerovatno priključiti u narednim danima.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
NijeMikiRapaic je napisao/la: ↑10 jan 2024, 14:53Valjda je dogovorena posudba do kraja sezone https://www.transfermarkt.com/emmanuel- ... er/1011469![]()
Mene najvise dojmio Pekic u kratkoj majici.
- dubioza144
- Kontakt:
Ode i Cosic
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
MikiRapaic je napisao/la: ↑10 jan 2024, 14:53Valjda je dogovorena posudba do kraja sezone https://www.transfermarkt.com/emmanuel- ... er/1011469![]()

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nek mu je sa srecom al iskreno od svih ljetosnjih pojacanja od njega sam najvise ocekivao jer dok je igrao u Velezu bio je top igrac. Ocito se nesto s njim desilo nakon odlaska iz Veleza i nije imao kontinuitet igara pa je ispao iz forme. Bilo bi dobro dovesti par pojacanja, pogotovo lijevi bek. Sretno nasim momcima i valjda ih novi trener uspije vratiti u formu gdje su bili ljetos……
Najgore pojačanje u historiji Zelje, apsolutno najgore
Samo kad se sjetim onog dodavanja u aut
Samo kad se sjetim onog dodavanja u aut
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- StrikeWarzone
- Kontakt:
- dubioza144
- Kontakt:

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
- dubioza144
- Kontakt:
Jel imo u ugovoru koliko minuta mora odigrat
Igrao je u Kolubari relativno redovno, više od Dade koliko me sjećanje služi.Mana je napisao/la: ↑10 jan 2024, 15:40Nek mu je sa srecom al iskreno od svih ljetosnjih pojacanja od njega sam najvise ocekivao jer dok je igrao u Velezu bio je top igrac. Ocito se nesto s njim desilo nakon odlaska iz Veleza i nije imao kontinuitet igara pa je ispao iz forme. Bilo bi dobro dovesti par pojacanja, pogotovo lijevi bek. Sretno nasim momcima i valjda ih novi trener uspije vratiti u formu gdje su bili ljetos……
Njega je Bašić ubio u pojam sa mijenjanjem pozicija plus mislim da nije ni prošao pripreme. Vidjet ćeš da će u sljedećem premijerligašu biti dobar, ako ostane u ligi naravno.
Ja sam nekako više od Ovčine očekivao, a i on je razočarao.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- invincible1921
- Kontakt:
Znaju li ovi vjeciti optimisti zbog kojih nas forum ismijava, kad letimo u spaniju ?
=\_1921_/=
Pa iz kluba su potvrdili da se trebalo ici u spaniju,niko nije znao da ce propasti sa arapima.invincible1921 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 16:11Znaju li ovi vjeciti optimisti zbog kojih nas forum ismijava, kad letimo u spaniju ?
Fk Željezničar.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Faraone, Zeljo je za njega prevelik zalogaj očigledno. Pa on smislenog poteza nije imao, lopte nabijao u aut.Raonffa je napisao/la: ↑10 jan 2024, 16:10Igrao je u Kolubari relativno redovno, više od Dade koliko me sjećanje služi.Mana je napisao/la: ↑10 jan 2024, 15:40Nek mu je sa srecom al iskreno od svih ljetosnjih pojacanja od njega sam najvise ocekivao jer dok je igrao u Velezu bio je top igrac. Ocito se nesto s njim desilo nakon odlaska iz Veleza i nije imao kontinuitet igara pa je ispao iz forme. Bilo bi dobro dovesti par pojacanja, pogotovo lijevi bek. Sretno nasim momcima i valjda ih novi trener uspije vratiti u formu gdje su bili ljetos……
Njega je Bašić ubio u pojam sa mijenjanjem pozicija plus mislim da nije ni prošao pripreme. Vidjet ćeš da će u sljedećem premijerligašu biti dobar, ako ostane u ligi naravno.
Igrač za seoske klubove tipa Veleža itd.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ma znam sve, ali nije toliko loš igrač koliko je loš bio kod nas. Lik je izgledao kao amater, mada nije jedini da se razumijemo.StrikeWarzone je napisao/la: ↑10 jan 2024, 16:26Faraone, Zeljo je za njega prevelik zalogaj očigledno. Pa on smislenog poteza nije imao, lopte nabijao u aut.Raonffa je napisao/la: ↑10 jan 2024, 16:10Igrao je u Kolubari relativno redovno, više od Dade koliko me sjećanje služi.Mana je napisao/la: ↑10 jan 2024, 15:40
Nek mu je sa srecom al iskreno od svih ljetosnjih pojacanja od njega sam najvise ocekivao jer dok je igrao u Velezu bio je top igrac. Ocito se nesto s njim desilo nakon odlaska iz Veleza i nije imao kontinuitet igara pa je ispao iz forme. Bilo bi dobro dovesti par pojacanja, pogotovo lijevi bek. Sretno nasim momcima i valjda ih novi trener uspije vratiti u formu gdje su bili ljetos……
Igrač za seoske klubove tipa Veleža itd.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- invincible1921
- Kontakt:
Da..niko nije znao da ce propast 50ta ubleha po reduPablo11 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 16:25Pa iz kluba su potvrdili da se trebalo ici u spaniju,niko nije znao da ce propasti sa arapima.invincible1921 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 16:11Znaju li ovi vjeciti optimisti zbog kojih nas forum ismijava, kad letimo u spaniju ?
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Cosic i Rustemovic, gluho bilo, ne znas ko je bio gori od njih dvojice. Jasarevic nako, al da igra za sicu. Ne vrijedi za nesto vise. Alison cirkus. Jos nekoliko igraca da se rijesimo pred pocetak sezone, a onda cistka na ljeto. Vecini jazavaca se zahvaliti.
Moramo vezu pojacati, necemo daleko sa Turururuom kao opcijom. I lijevi bek je pod obavezno.
Moramo vezu pojacati, necemo daleko sa Turururuom kao opcijom. I lijevi bek je pod obavezno.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Nastavi niz!
Turanjanin je prvi trebao letiti, ne znam kako je preživio do sada u klubu.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑10 jan 2024, 16:36Cosic i Rustemovic, gluho bilo, ne znas ko je bio gori od njih dvojice. Jasarevic nako, al da igra za sicu. Ne vrijedi za nesto vise. Alison cirkus. Jos nekoliko igraca da se rijesimo pred pocetak sezone, a onda cistka na ljeto. Vecini jazavaca se zahvaliti.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.