Jeko ba Sv. Stefan i koja je to vjera? Jel vi slijedite Isusa(nek je mir na njega) ili šta ? Jel Isus rekao da nema idola, kipova i svetaca nego samo "otac" na nebu ? Koja je to vjera što vi praktikujete ?dscile je napisao/la: ↑10 jan 2024, 15:38Od kako su krenule ovakve proslave ja sam pisao na forumu da je Dan RS-a najvise dobio na znacaju zbog ljudi iz Federacije. Znaci tvrdim da je bio nebitan za 80% Srba dok se nije doslo do toga da neko hoce da ga ukine, zabranjuje, itd.. E onda na scenu stupa inat.ArtemisFowl je napisao/la: ↑10 jan 2024, 15:29Za obilježavanje 9. januara su krivi mediji iz FBiH. Pa taj datum uopće nije bio bitan do prije par godina.
Ono, razumijem da je za dobar dio ovdje ljudi Republika Srpska neko zlo koju bi unistili, pa samim tim ne prihvataju nista vezano za nju, ali generalno ne razumijem sto je sporan datum koji je direktno povezan sa nastajanjem RS? Zato sto pada na Sv. Stefana? Pa otvorite crkveni kalendaric, svaki dan ima neki svetac, manji ili veci.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ne impliciram da je pozdrav negativan ili loš, ali da je vjerski, jeste. Otvoren sam da čujem po čemu nije, možda griješim?
Baš
Samo gdje, kad jednog ne možeš iz Sarajeva natjerat a drugog u Sarajevo

- JayCatwright
- Kontakt:
Kajzer10 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 15:37Za razliku od tebe koji tu i tamo pozelis smrt desetinama hiljada.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 15:32Pa bio je forumaš godine i uvijek nađe način nekome svakodnevno da poželi smrt na forumu![]()

Ovaj bukvalno svako malo kaže baci je Putine, pobij ih sve
Mani me tvojih propovjedi, te stvari objasnjavaj onim svojim kolegama sa ISIS zastavama u tvom gradu i ubjedjuj ih kako je samo jedna od milion vjera na svijetu prava i istinita. Ako ti smeta moja vjera, ili bilo koja druga, slobodno je zaobidji.chily-rz je napisao/la: ↑10 jan 2024, 15:47Jeko ba Sv. Stefan i koja je to vjera? Jel vi slijedite Isusa(nek je mir na njega) ili šta ? Jel Isus rekao da nema idola, kipova i svetaca nego samo "otac" na nebu ? Koja je to vjera što vi prakticirate ?dscile je napisao/la: ↑10 jan 2024, 15:38Od kako su krenule ovakve proslave ja sam pisao na forumu da je Dan RS-a najvise dobio na znacaju zbog ljudi iz Federacije. Znaci tvrdim da je bio nebitan za 80% Srba dok se nije doslo do toga da neko hoce da ga ukine, zabranjuje, itd.. E onda na scenu stupa inat.ArtemisFowl je napisao/la: ↑10 jan 2024, 15:29Za obilježavanje 9. januara su krivi mediji iz FBiH. Pa taj datum uopće nije bio bitan do prije par godina.
Ono, razumijem da je za dobar dio ovdje ljudi Republika Srpska neko zlo koju bi unistili, pa samim tim ne prihvataju nista vezano za nju, ali generalno ne razumijem sto je sporan datum koji je direktno povezan sa nastajanjem RS? Zato sto pada na Sv. Stefana? Pa otvorite crkveni kalendaric, svaki dan ima neki svetac, manji ili veci.
Postavim sasvim normalno pitanje a ovaj mi odgovara ko da sam upisao medresu. Tacno je iz godine u godinu sve teze i teze pisati i citati na ovom forumu.
Zadnja izmjena: dscile, dana/u 10 jan 2024, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
Pitam te koja je to vjera i na koga se pozivate? Ne možeš reći da slijediš Isusa a veze nema s njim bilo šta što praktikujete. Nema ikona, idola, svetaca, samo otac ne nebu, nije to moj stav i moja propovijed nego Isusova.dscile je napisao/la: ↑10 jan 2024, 15:51[
Mani me tvojih propovjedi, te stvari objasnjavaj onim svojim kolegama sa ISIS zastavama u tvom gradu i ubjedjuj ih kako je samo jedna od milion vjera na svijetu prava i istinita. Ako ti smeta moja vjera, ili bilo koja druga, slobodno je zaobidji.
Postavim sasvim normalno pitanje a ovaj mi odgovara ko da sam upisao medresu. Tacno je iz godine u godinu sve teze i teze pisati i citati na ovom forumu.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Izvini što nisam kao ti, što ne podržavam bombardovanje palestinske djece, nego umjesto toga želim smrt onima koji to radeKajzer10 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 15:37Za razliku od tebe koji tu i tamo pozelis smrt desetinama hiljada.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 15:32Pa bio je forumaš godine i uvijek nađe način nekome svakodnevno da poželi smrt na forumu![]()

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Sad ce ga chili obratiti. Vi u Zenici stvarno niste normalni.
Susramlje

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nemoj se ti vaditi na palestinsku djecu. Ja mislim na tvoje prizeljkivanje zemljotresa i slicno. Svakom svoje, ali nemoj ovdje glumiti uzornog vjernika i moralnu vertikalu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 16:01Izvini što nisam kao ti, što ne podržavam bombardovanje palestinske djece, nego umjesto toga želim smrt onima koji to radeKajzer10 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 15:37Za razliku od tebe koji tu i tamo pozelis smrt desetinama hiljada.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 15:32Pa bio je forumaš godine i uvijek nađe način nekome svakodnevno da poželi smrt na forumu![]()
![]()
-
- Kontakt:
Kakav Sv Stefan, ja prvi put cujem za tu slavu? Smeta na 9.1 jer zna se na koji je nacin i kako nastala RS.dscile je napisao/la: ↑10 jan 2024, 15:38Od kako su krenule ovakve proslave ja sam pisao na forumu da je Dan RS-a najvise dobio na znacaju zbog ljudi iz Federacije. Znaci tvrdim da je bio nebitan za 80% Srba dok se nije doslo do toga da neko hoce da ga ukine, zabranjuje, itd.. E onda na scenu stupa inat.ArtemisFowl je napisao/la: ↑10 jan 2024, 15:29Za obilježavanje 9. januara su krivi mediji iz FBiH. Pa taj datum uopće nije bio bitan do prije par godina.
Isto kao sto vama smeta svake godine proslava Oluje u Kninu, jer vi taj datum oznacavate kao progon Srba iz Hrvatske
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Jesu li ovo neki zenički nihadi aličkovići??

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Gdje ja glumim da sam uzoran vjernik i moralna vertikala?
Kad sam ja rekao da sam uzoran vjernik ili moralna vertikala?
Ah da se ne vadim na to, u pravu si, nego samo da pričamo o tome što tebi odgovara jel?

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ja bih stvarno volio da mi neko napise jesam li ovdje lud ja ili on, posto imam osjecaj ko da pisem nekom zidu.
A sto je najjace, niti sam mu se obratio, niti imam namjeru da se obracam, niti imam zelju da pisem o jednoj od hiljadu religija na ovom svijetu.
Ali ajde, mozda covjek konta da ce zaraditi djevice i sevapa kod saboraca iz Sirije ako radikalizuje nekog Pravoslavca.
A sto je najjace, niti sam mu se obratio, niti imam namjeru da se obracam, niti imam zelju da pisem o jednoj od hiljadu religija na ovom svijetu.
Ali ajde, mozda covjek konta da ce zaraditi djevice i sevapa kod saboraca iz Sirije ako radikalizuje nekog Pravoslavca.

Jer Republika Srpska nije ekskluzivno entitet srpskog naroda kao ni Federacija BiH bosnjackog ili hrvatskog. Uostalom to je i presuda Ustavnog Suda BiH. Dan RSa kao takav nije sporan al to ne moze biti krsna slava i pogotovo nije normalno da se ovako obiljezava.dscile je napisao/la: ↑10 jan 2024, 15:38Od kako su krenule ovakve proslave ja sam pisao na forumu da je Dan RS-a najvise dobio na znacaju zbog ljudi iz Federacije. Znaci tvrdim da je bio nebitan za 80% Srba dok se nije doslo do toga da neko hoce da ga ukine, zabranjuje, itd.. E onda na scenu stupa inat.ArtemisFowl je napisao/la: ↑10 jan 2024, 15:29Za obilježavanje 9. januara su krivi mediji iz FBiH. Pa taj datum uopće nije bio bitan do prije par godina.
-
- Kontakt:
I 'de nam ziv bio objasni koja je to razlika izmedju ISILa i Vojske Republike Srpske osim sto su jedni ubijali u ime Islama a drugi u ime pravoslavlja ?

Zadnja izmjena: tersnakvadrat, dana/u 10 jan 2024, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ne želim ga obratiti, pitam ga normalno i bez provokacije koja je to vjera koju oni praktikuju. On je došao s nekom pričom da nekom smeta dan entiteta zato što pada na dan nekog Stefana.tersnakvadrat je napisao/la: ↑10 jan 2024, 16:02Sad ce ga chili obratiti. Vi u Zenici stvarno niste normalni.
Scholzova podrska na najnizim razinama, desnicari su sve popularniji, a citav istok i jest desnicarski, samo narod to ne smije ispoljavati jos uvijek.
Poceli su ozbiljno sastanciti i vjerovatno ako dođu na vlast slijedi protjerivanje, cak spominju i oduzimanje pasosa za Auslander Njemce.
Nije to što vi praktikujete pravoslavlje nego Srboslavlje.dscile je napisao/la: ↑10 jan 2024, 16:06Ja bih stvarno volio da mi neko napise jesam li ovdje lud ja ili on, posto imam osjecaj ko da pisem nekom zidu.
Ali ajde, mozda covjek konta da ce zaraditi djevice i sevapa kod saboraca iz Sirije ako radikalizuje nekog Pravoslavca.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.