Plot twist - Marsal jucer mahao zastavom ISILa u Zenici
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Potencijalni terorista
Zato mu Ameri(vlast ) nisu teroristi i ako su ubili i protjerali na milione, čudan neki svijet i percepcija shvatanja istog.

Zato mu Ameri(vlast ) nisu teroristi i ako su ubili i protjerali na milione, čudan neki svijet i percepcija shvatanja istog.
-
- Kontakt:
Nisam upucen u pravoslavlje, ali negdje sam pročitao da je kod njih svaki dan neki svetac?Epidaurus je napisao/la: ↑10 jan 2024, 16:08Jer Republika Srpska nije ekskluzivno entitet srpskog naroda kao ni Federacija BiH bosnjackog ili hrvatskog. Uostalom to je i presuda Ustavnog Suda BiH. Dan RSa kao takav nije sporan al to ne moze biti krsna slava i pogotovo nije normalno da se ovako obiljezava.dscile je napisao/la: ↑10 jan 2024, 15:38Od kako su krenule ovakve proslave ja sam pisao na forumu da je Dan RS-a najvise dobio na znacaju zbog ljudi iz Federacije. Znaci tvrdim da je bio nebitan za 80% Srba dok se nije doslo do toga da neko hoce da ga ukine, zabranjuje, itd.. E onda na scenu stupa inat.ArtemisFowl je napisao/la: ↑10 jan 2024, 15:29Za obilježavanje 9. januara su krivi mediji iz FBiH. Pa taj datum uopće nije bio bitan do prije par godina.
Ono, razumijem da je za dobar dio ovdje ljudi Republika Srpska neko zlo koju bi unistili, pa samim tim ne prihvataju nista vezano za nju, ali generalno ne razumijem sto je sporan datum koji je direktno povezan sa nastajanjem RS? Zato sto pada na Sv. Stefana? Pa otvorite crkveni kalendaric, svaki dan ima neki svetac, manji ili veci.
- Marsal
- Kontakt:
Naravno da nisu. I želim živjeti u američkoj interesnoj sferi i po njihovim shvatanjima svijeta a ne afganistanskim, ruskim i kineskim.
Sigurno da nije lako imat tvoj broj u kontaktima na mobitelu, ljudi će prije ili kasnije bit pozivani na informativne razgovore.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Terorizam i renesansa. Ovi razvalili pola kontinenta, poravnali na desetine gradova svojim bombama, ubili na stotine hiljada civila i raselili milione i sve ok, tako treba biti.
Imaju dosta sveca, sveti Petar, Ilija, Sava, Nikola. Pa slave se prenose na najstarijeg sina.BIHpatriota je napisao/la: ↑10 jan 2024, 17:06
Nisam upucen u pravoslavlje, ali negdje sam pročitao da je kod njih svaki dan neki svetac?
@chilly
Grijesis, Srpska pravoslavna crkva je medju najpriznatijim u pravoslavnom svijetu. Oni dugo bas imaju svoju crkvu, jer recimo Makedonija nema pravoslavne crkve (nije imala ne znam da je nisu dobili u medjuvremenu)
@cile
Razumijemo se
Dok se god zalazes za demokratiju I prava **** imas pravo da ubijas koliko hoces I koga hoces.
Bosna nije Amerika nit je ikad bila nit će ako Bog da ikad biti. Ne znam šta te zaustavlja, imaš sestru u Americi, siguran sam da ti može pomoći ako već imaš toliku ljubav i razumijevanje za Američki način života, ispuni svoj Američki san i udaj se tamo.
Nije ni serijetska drzava nit ce ikad bit koliko god vi iz SDAjugenda to sanjali.
- Marsal
- Kontakt:
Nije ali napredujemo polako, ono što je bitno jeste da nikad neće bit muslimanska i da će uvijek ostati sekularna.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Želiš me uvjeriti da Arapi kršćani pravoslavci znaju za Stefana, Iliju ili Savu i da ih doživljavaju jednako kao Srbi ?
Ja govorim o suštini, pravoslavci bi trebali da slijede Isusa pa ne razumijem na koji način su došli do ovog današnjeg razumijevanja njegovog života i vjerovanja.
- Centre forward
- Kontakt:
OK, nećemo ove, nećemo one, znamo li mi uopšte šta hoćemo ??
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nije rekao samo to vec svakakvih sranja. U svakom slucaju, cisto krivicno djelo 1/1.
Američko shvatanje svijeta se ogleda u Gazi trenutno. Ogledalo se i u Bosni 90tih.Marsal je napisao/la: ↑10 jan 2024, 17:09Naravno da nisu. I želim živjeti u američkoj interesnoj sferi i po njihovim shvatanjima svijeta a ne afganistanskim, ruskim i kineskim.
Sigurno da nije lako imat tvoj broj u kontaktima na mobitelu, ljudi će prije ili kasnije bit pozivani na informativne razgovore.
Ogleda se širom bliskog istoka gdje su pobili više ljudi nego sve bolesti svijeta. I to greškom. Pobiješ na hiljade ljudi i na kraju kažeš da je to bila greška+ poslije morališeš po svijetu.

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Mislim kad bi mi poravnali RS da bi to bilo baš u duhu Amerike i njihovog rezonovanja geopolitičkih odnosa.
Nemam ja problem sa sekularnoscu ali ne možeš mi reci da vjeru držim u kući dok praviš gej paradu na trgovima i trošiš stotine hiljada maraka na proslavu kalendarske nove godine.
- BosniaBoston
- Kontakt:

Kakva to može biti nova godina ako nije kalendarska, po nekom kalendaru?proslavu kalendarske nove godine.
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 10 jan 2024, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
dugo neko nije pjenio ko ovaj terorista iz Zenice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.