FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Prošla su vremena kad se zarađivalo na raskidima...
- StrikeWarzone
- Kontakt:
AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑10 jan 2024, 17:28Prošla su vremena kad se zarađivalo na raskidima...

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Po mom misljenju Rustemovic je mogao ostati a vecina mu zamjera sto je kitar. U onakvoj ekipi uopste nije bio ni blizu najlosijeg igraca, ali pocinjemo i mi imati nas istok kao i kone nazalost.
-
- Kontakt:
Dodao bih da ne razumijem to etiketiranje pitar. Po cemu pitar? Sto je igrao par sezona za Sarajevo? Nije Handzic ili slicni koji su generacijski vezani za taj klub. Meni je to cudno nekako ali nebitno.
-
- Kontakt:
Raskid sa Jervasom je donio više para u klub nego sadašnja skupština i odbori svi zajedno.
-
- Kontakt:
Zamjeram mu da je na prvoj tekmi za Zeljeznicar u maniru ozbiljnog ofanzivnog veznjaka asistirao igracu Minska za gol, a onda to isto ponovio protiv Tuzle za prvi gol i fakticki nam **** mater u situaciji gdje smo odigrali dobro protiv Borca, protiv Posusja se iscupamo u zadnjim minutama i umjesto da dobijemo Tuzlu koja se odronila jer im kasne plate debil im namjesti gol u drugoj, trecoj minuti. Tuzli pomogao da se iscupa a nas gurnuo nas je u niz od tri poraza koja nam se nisu smjeli desiti, al nikako. On fol iskusan i karakteran igrac. ****. Zbog iste tekme bih i Drinu otjerao na tribine do kraja ugovora.
Znaci dovedes lika zbog iskustva, a on te gurne u borbu za opstanak. Nije jedini, al on je bas trebao da ode medju prvim od vecine debila koji nas blamiraju.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Interesantan intervju sa Brunom na klixu.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ubjedljivo najgori igrac Zelje unazad 10 godina, a konkurencija je bas velika. Kiks igrac.
Danas su jos jednom potvrdili da kao klub imamo najgori marketing u drzavi. Pa angazujte neku agenciju, bar to nije tesko danas kad vec ne znate posao.
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 10 jan 2024, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Mislim da je ovaj razgovor prvo trebao obaviti za našu klupsku stranicu, pa tek nakon toga sa svim ostalim medijima. Veliki minus za administraciju kluba, i jop jedan dokaz lošeg i amaterskog rada.
- dubioza144
- Kontakt:
Imal ko da najavi da sutra pratimo zvaničnu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- MocMahale444
Bilo bi dobro da su uradili barem video intervju s trenerom ali jbga to je puno posla.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pon ili utorak
- avalPacidoroP
- Kontakt:
AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑10 jan 2024, 17:28Prošla su vremena kad se zarađivalo na raskidima...

Znači.
...............Muftić................
...Galić....Cocalić......Drina.......Ovčina
......Mekić........Štilić.........Šabić....
.....Boljević......Krpić.........Amoa....
Mulalić, Selimović, Dubačkić, Musić, Biber,Karič, Al Jaber, Efendič, Pasić, Gasal, Drljo
...............Muftić................
...Galić....Cocalić......Drina.......Ovčina
......Mekić........Štilić.........Šabić....
.....Boljević......Krpić.........Amoa....
Mulalić, Selimović, Dubačkić, Musić, Biber,Karič, Al Jaber, Efendič, Pasić, Gasal, Drljo
-
- Kontakt:
Barem je fino cuti ovaj Engleski jezik sa Italijanskim naglaskom da diriguje pripeme.
Dakle, Galic onaj bezobrazni tokmak koji je zavalio ekipu protiv GOSKa ostaje 

Vise mozga ima nego 90%igraca i vise razumije fudbal,mrzio sam ono mahanje rukama i nezalaganje. A da su ga uzeli na zub jesu, za bibera turanjanina izmislio fudbal.
Fk Željezničar.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Pošto Bruno voli 3-5-2, da sad počne sezona, realno bi po meni ovo najbolje bilo izvesti:
Drina - Selimović - Dubačkić
Musić - Karić - Cocalić - Šehić/Šabić
Štilić
Boljević - Krpić.
Eh sad, ovdje fali jedan vezni, jedan štoper, po jedan bek, mada što se mene tiče, ako među ovim omladincima što su priključeni prvom timu ima da igraju te pozicije, odmah bi sa njima krenuo dalje, bez nekih pojačanja.
Mekića nabit nogom što prije, a također i Amoaha na tribine poslati ako nas bude zavlačio za ugovor.
Drina - Selimović - Dubačkić
Musić - Karić - Cocalić - Šehić/Šabić
Štilić
Boljević - Krpić.
Eh sad, ovdje fali jedan vezni, jedan štoper, po jedan bek, mada što se mene tiče, ako među ovim omladincima što su priključeni prvom timu ima da igraju te pozicije, odmah bi sa njima krenuo dalje, bez nekih pojačanja.
Mekića nabit nogom što prije, a također i Amoaha na tribine poslati ako nas bude zavlačio za ugovor.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Mislim da bi se više pažnje trebalo i moralo obratiti na juniore. Potpisivanje ugovora s njima je jedini ispravan put kojim Željo treba da teži u narednom periodu. Iz više razloga...
Od ovih koji su sad priključeni, oni koji bi trenutno mogli dati ruke su: Šabić, Alagić (strašan zadnji vezni), Efendić i Šemdin.
Naravno da je dovođenje 3, 4 provjerena igrača prioritet u sadašnjim okolnostima, ali bi trebalo i na mlade obratiti pažnju.
Pod ovo provjereni ne mislim na Radovca kojeg naši muntaju, a on odbija...
Od ovih koji su sad priključeni, oni koji bi trenutno mogli dati ruke su: Šabić, Alagić (strašan zadnji vezni), Efendić i Šemdin.
Naravno da je dovođenje 3, 4 provjerena igrača prioritet u sadašnjim okolnostima, ali bi trebalo i na mlade obratiti pažnju.
Pod ovo provjereni ne mislim na Radovca kojeg naši muntaju, a on odbija...