RŠD Velež Mostar
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Kapitalac je u igri ali niti slova necu o njemu ovako samo na p.p. na upit uz uslov da imas clansku. Ako taj dodje onda smo favoriti za no.1 !
moze li clanska red armya..
Od dolaska Klafa se redovno piše da nam bez Pršeša vezni red ne funkcioniše.ZinedineZidane301060 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 18:20Ne igra Klaf uopšte ovakvu taktiku kao što si naveo. Nema 10-ke ili polušpica, već ima 6-ica i dvije 8-ice. Tako da se u vezi može miksati proizvoljno, u nekim situacijama mogu zajedno igrati recimo Pršeš, Hasanović i Čaić, a ti si ih stavio da konkurišu za jedno mjesto. Riječ je o totalno 3 različita tipa igrača. Onda, posebno me iritira kada ljudi ne shvaćaju da imamo jednog od najboljih playmakera lige, te da igra bez njega nije dovoljno dobra, da nema posjeda, protoka lopte i uopšte kontrole utakmice. Naravno, riječ je o Pršešu. Ali Klaf je to vidio za razliku od 90% navijača I forumaša, koji su prije pola godine prizivali njegov odlazak.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 10:55Napadac i desni bek?Haskic
Suljic/Dzafic - Vehabovic/Mlinaric/Puce - Guliashvili/Peco/Kuko
D. Halilovic/Sikalo/E. Halilovic - Prses/Caic/Hasanovic*
Sturm/Domic - Oliveira/Mahmic - Hrkac/Zvonic/Bajric - Orec
Hadzikic/Duka/Nanic
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Javio mi lik da je Hadzikic vidjen u Sarajevu na aerodromu, da ide za Istanbul. Sta vi mislite za ovo?
-
- Kontakt:
Kako cujem danas Mahmic bi mogao na posudbu u Celik jer imamo previse stopera Hrkac Bruno Zvonic kao i Domica koji nije izraziti stoper ali moze igrati. Navodno je i Mahmiceva zelja da igra i pomogne Celiku jer zna da nece dobiti puno minuta pored Caica Puce Kuke Halilagica. Po onome sto mi ovaj govori pola placamo mi pola Celik. Mozda je bolje nego da zulja klupu kod nas
A što sumnjaš paša...zar AC ne bi bilo bolje da igra u Veležu nego u zadnjem klubu susjedne nam države...zna Klaf šta radi, samo lagano...Forzaaaa.Cernica22 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 14:55Za AC objavile sportske, mada sumnjam.Mostarac12345 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 14:54Ko je sve na ovom forumu boze ti sacuvaj te A.C te D.C te A.B te na kraju neki N.B de dogovorite se koji dolazi hahahaha doktori
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
Moze p.p o kojim se igracima radi ovo neko ko govori incijale
Volio bih da si u pravu,ali mislim da nisi.Bilo koji utakmicu HNL-a prati po 5-6 menadžera uživo,od Austrije,Poljske,Mađarske itd.Dok utakmice naše PL rijetko koji menadžer prati uživo,plus što mu je transfer iz bilo kojeg kluba u HNL u startu skuplji!Sve i jedan igrač Rudeša koji je zadnji bi bio extra pojačanje za svaku ekipu iz PL .salmy je napisao/la: ↑10 jan 2024, 20:08A što sumnjaš paša...zar AC ne bi bilo bolje da igra u Veležu nego u zadnjem klubu susjedne nam države...zna Klaf šta radi, samo lagano...Forzaaaa.Cernica22 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 14:55Za AC objavile sportske, mada sumnjam.Mostarac12345 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 14:54Ko je sve na ovom forumu boze ti sacuvaj te A.C te D.C te A.B te na kraju neki N.B de dogovorite se koji dolazi hahahaha doktori
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
https://sp*ort1*oslobod*jenje*ba/**/fudbal/premijer-liga-bih/vlada-fbih-izdvaja-3-miliona-maraka-za-velez-i-zrinjski-921972
Po meni je dolazak u ovakav Velež puno bolja opcija od Rudeša koji igra u jačoj ligi, ali iz 19 utakmica ima 4 boda i gol razliku 7:40. Igrače svakako prodaju menadžeri, pogotovo one od 26 godina. Mislim da skauti po Balkanu traže isključivo igrače do 20 godina, kakav je uostalom i ovaj bio kada je otišao u Italiju. U odličnim je godinama i ako bude želio, može sigurno napraviti još jedan dobar transfer, na kojem i mi možemo zaraditi. Tu je još opcija igranja Europe sljedeće godine, koju mi gotovo sigurno nudimo. Ako se sve poklopi, može biti baš lijepa priča...
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
i P.K je vrlo moguca solucija po nekim mojim saznanjima.

-
- Kontakt:
Ima li sta za nas obicne smrtnike koji se tim inicijalima ne bavimo 

Posto si ti brat, evo ti ekskluziva. Velezovo dijete,inostrana karijera.. ako ti to nije dovoljno debitovao je kod Varesanovica.Direktorcic je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:24Ima li sta za nas obicne smrtnike koji se tim inicijalima ne bavimo![]()

19V22
P.K je da dime kitu ovi sa inicijalima sto se zajebaju.Direktorcic je napisao/la: ↑10 jan 2024, 22:24Ima li sta za nas obicne smrtnike koji se tim inicijalima ne bavimo![]()
Meni licno jako iritirajuca zajebancija
-
- Kontakt:
Ja braco mila koliko su danas ljudi incijala nabrojali sastavili jos jednu postavu fali vam jos golman da nije mozda ŠNJ.ŠNJ
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Krilo,29 godina, 1,75......
-
- Kontakt:
Trazi stariju gospodju slicne gradje za druzenje u slobodno vrijeme
-
- Kontakt:
Vodja nas je poceo loziti znaci raspolozen je i zadovoljan situacijom sveukupno 
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Dokazani članovi su dobili info na p.p......nadam se da će čuvati tajnu jer neprijatelj ne spava...
Guzi i busi rupe po potrebi …9
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.